Sony MH410C Beyaz Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Sony MH410C Beyaz Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2021
    sony kulaklık

    ürün fiyatına göre gayet güzel. ses jackını tam oturttunuz mu ses kısık ve buğulu geldi ama bir çıt geri çektiniz mi tam kalite bir ses aldım öyle bir sıkıntısı da var...

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2020
    Çok güzel

    Gayet güzel bir ürün. Güzel de paketlenmişti. 2-3 gün içinde elimize ulaştı. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2020
    Gayet yeterli iyi ürün

    Tam istediğim gibi memnun kaldım

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2020
    Güzel

    çok iyi kulaklık sesi de iyi veriyor biraz ince gibi ama

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2020
    kulaklık

    fiyata göre ses kalitesi çok güzel kabloları biraz sert daha yumşak bir kablo olabilirdi

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2020
    Kalite

    Ürün gerçekten iyi ses veriyor. Umarım sağlamlık olarak da aynı olur.

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2020
    sevdiğim bi kulaklık

    eski telefonumun orijinal kulaklığıydı, şimdi telefon değiştirdim ama en rahat ettiğim kulaklık budur. silikon kulaklık deyince tüylerim ürperiyor kulağımda tıkanma yaşıyorum bu yüzden silikonlu olmayan iyi kulaklık bulmak zor. ha daha iyisi tabi ki vardır ama bu fiyata en iyisi diyebilirim. ses son 3 seviyedeyken dışarıya fazla ses vermese 5 yıldız verecektim o da nazarı olsun :))

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2020

    Süper ses herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2020
    Arkadaşlar bu kulaklık bu fiyata alınabilecek efsane bir kulaklık

    Kulaklık geldiği gibi çıkardım baktım 2-3 müzik dinledim efsane abi, Sony kulakustu kulaklığını kullanıyordum ondan iyi değil ama guzel. Bir bas var görmeniz lazım kulaklık elimde titriyor birde silikonlu kulakliklardan nefret ediyorsanız bu kulaklik tamda sizin için. Genel olarak beğendim tiz konusunda biraz geri kalıyor aklınızda olsun, orjinal mi bilmiyorum ama kalite efsane onu biliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2020
    Sony orjinal kulaklik

    Urun orjinal bekledigigibiydi tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2020
    bi tık altı

    öncelikle kulaklık çoğu kulaklıktan çok daha iyi. orjinalliğini sorgulayacak olursanız orjinali bi tık altı az daha üzerinde çalışsalarmış çok mükemmel olurdu. neden böyle söyledim çünkü çok tıs sesi var bi arkadaşın da dediği gibi. O tıs sesi beni çok rahatsız etdi ama sizi etmez. bas konusunda mükemmel ama orjinali gibi çok tok değil. bir yıldızı ordan kestim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2019
    Sony kulaklikmh410c

    Bende orjinali vardi telefonun yaninda verilen kiyazladigim zaman ses kalitesi düşük kalıyor birde dış aksqmlar guzel tıpkı bir sony mh410 c gibi ama ses kalitesi onemli cok da iyidegil bu paraya daha iyileri alınabilir

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2019
    Resimdekinin aynısı

    Ürünü sony telefonum için aldım ve kutuyla birlikte gelen orijinal kulaklıkla aynı. Herhangi bir sorun yoktu ürüne dair.

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2019

    Başta telefona takılan kısmını oynattıkça cızırtı geliyordu ama sonra sorun kendi kendine halloldu. Şu an her şey iyi 🤞 Zaten bozulan kulaklığım da bundandı. Çok memnunum. Sesinden, kulağa oturuşundan. Ve kesinlikle orijinal bir ürün 👍

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2019
    Güçlü ve kaliteli ses veriyor ama kulaktan çıkıyor ve dışarı çok ses veriyor.

    Boyundan geçirmeli olması biraz can sıksa da sol kulaklık tam oturdu ve kolay kolay çıkmıyor. Sağdaki ise öyle değil, hemen çıkıveriyor. küçük kulaklara sahipseniz biraz rahatsız edebilir. Can yakan bir sertliği yok ama kanal içi kulaklık kullanan biri olarak bana kulaklığın başlığı biraz büyük geldi. Xiaomi telefonla, ofis ortamında denedim ve son ses verdiğimde şarkı sözlerini bile duyabildim. Düşük seste dinlemek lazım yoksa dışarıyı duyamayabilirsiniz. Ama ses kalitesi güçlü, şu anda Spotify'dayım ve test ediyorum kulaklığı gayet kaliteli bir ses veriyor. Baslar epey önde tizlere göre. Benim gibi trap,soft rock dinliyorsanız bayılacaksınız ama pop, klasik falan dinleyen biriyseniz ses geriden geliyor gibi hissettirebilir, şarkının içine giremezseniz. 38 lira için güzel bir kulaklık. Düz jacka sahip ve mikrofon kısmına kadar olan kısım kalın. Sadece kulaklık başlıklarının olduğu yerler ince baya. Dikkatli kullanmak lazım. Ben yorumları okuyarak aldım, umarın bu yorum da birilerine yardımcı olur.

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2019
    kulağa çok rahat bir şekilde oturuyor, kalitesi gayet iyi.

    silikonlu kulaklıklar kulağıma uygun olmadığı için klasik kulaklık arıyordum.bir çok farklı kulaklık denedim bu sebeple. kalite olarak extreme segmentinde değil tabiki ama ihtiyacı gayet güzel karşılıyor. zaten extreme segmenti fiyatlar 100 ün üzerinde. Piyasadaki orta segmentte bir çok kulaklığı deneyen biri olarak o kulaklıkların hemen hemen hepsinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. silikonlu modeller kulağa oturmadığı için arkadaşım için sipariş verdim . Xperia M5 aldığımda kutusundan çıkan modelin aynısıdır ancak önceki modellerde soket düz bir biçimdeydi, resimde de düz görünmektedir. L şeklinde olan soketi de denemek istiyordum açıkçası... ve gelen kulaklık soketi L şeklinde geldi çok memnun kaldım. tüm modeller L şeklinde midir yoksa karışık mıdır emin değilim, satıcıya sorabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 10.05.2019

    Süper cazırtı vs yok beğendim tşkler zaten piyasada daha ucuzu yok gayet güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2019
    Orijinal Sony

    Orijinal ürün. Ses güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2019
    Harika👍Sonuçta Sony

    Müzik dinlerken dış sesleride duymam gerektiği için bu tip kulaklığı tercih ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2019
    Teşekkürler

    SONY'e yakışan bir ürün, ses kalitesi güzel..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MH410C Beyaz Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MH410C Beyaz Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat