Casper Nirvana C5K.6200-8T45T Laptop - Notebook Yorumları

Casper Nirvana C5K.6200-8T45T Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2016
    fiyatı hak ediyor

    urunu 3 aydır kullanıyorum gerçekten çok memnunum bu fiyata bu performans yok. ısınma problemini çözmüş casper fandan oyun oynarken evi ısıtacak kadar ısı çıkıyor ama bilgisayar soguk kalıyor. bu iyi bisi tabiki. gta 5 de orta ayarlarda 50 fps alıyorum ve bu akıcı oynamak için yeterli. şarjı ise yüke baglı. dizi falan izlerken baya gidiyor ama oyun oynarken dayanmıyor. bataryası çıkıyor ama vidalı sistem var.Tek eksi yanı bence malzemenin verdigi his daha iyi olabilirdi yinede 10 numara bilgisayar. birde casper bilgisayarın altına güvenlik etiketi yapıştırmış ram yıkseltmek isteyenler için garanti dışı oluyor malesef

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2016
    Fiyat

    Bu bilgisayar fiyatı konusunda ve performansı konusunda çok mükemmel. Bütçeniz yetiyorsa oyun bilgisayarı olarak kullanabilirsiniz. Grand Theft Auto V (GTA V)de normal ayarlarda 50 FPS çok rahat veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.02.2016
    Fiyatına göre Çok iyi

    gta 5 very high ta iken video çekebilirsiniz çok rahat kaldırır

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2016
    güzel ürün hızlı hizmet

    ürün elime çok kısa sürede ve eksiksiz ulaştı. hepsiburada ya ve ürünü gönderen firmaya teşekkür ederim. ürün Windows 10 orijinal olarak kurulu geliyor. hiçbir işlem yapmadan kullanmaya başlıyorsunuz. gayet kullanışlı ve hızlı bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Nirvana C5K.6200-8T45T Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Nirvana C5K.6200-8T45T Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat