Apple iPad Pro 32GB 4G 9.7 Altın Sarısı Tablet Pc Yorumları

Apple iPad Pro 32GB 4G 9.7 Altın Sarısı Tablet Pc yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2021
    iOS sürümü nedir

    Olumlu yönleri: iOS sürümü nedir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2021
    soru

    Olumlu yönleri: abi wifiye bağlanılıyor demi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    sağlam

    Olumlu yönleri: Apple çok da sevdiğim bir marka değil açıkçası. Ama bu tabletini beğendim. Gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2020
    bir tane daha alıcam

    Olumlu yönleri: Apple yine kalitesini oldukça belli ediyor gerçekten. çok memnun kaldım tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    güzell

    Olumlu yönleri: Apple zaten bu konuda kendini kanıtlamış en iyi firma diyebilirim tableti de hem günlük işlerimi hemde bazı çizimlerimi yapmak için aldım şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Benim için en önemli özelliği kesinlikle retina ekranı ol ası bütün renkler hem çok canlı hemde piskellerde kayıp olmadan Photoshop ta çalışabiliyorum. Oyun oynamak içinde yeterli işlemci hızına da sahip bir tablet diyebiliriz. Fiyatına göre büyük ölçüde çok başarılı diyebiliriz alanlar kesinlikle pişman olamayacaklardır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Apple zaten sıklıkla tercih ettiğim çok başarılı memnun kaldığım bir marka bu tableti de günlük kullanımlar için aldım. Görüntü olarak çok şık büyüklüğü falan tam şstediğim gibiydi görüntü kalitesi ve ses kalitesi de gayet iyi ayrıca hızlı ve sorunsuz çalışan kaliteli bir cihaz. yavaşlama donma kasma ısınma gibi problemleri olmuyor arada film dizi izlemek için de kullanıyorum gayet keyifli oluyor. Çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Harika son derece diyecek kelime bulamıyorum oldukça hızlı şarj alması ve gün boyu neredeyse dayanıklı olması işime en çok yarayan iki nokta oldu son derece kullanımı rahat klavyesi sayesinde kolay bir şekilde yazımlarımı yapabiliyorum depolama sorunu yaşamadığım için her türlü dosyalarımı sunumlarımı dahi indirip kullanabiliyorum herhangi bir kasma donma yapmadan rahata kavuşturan tablet bu oldu diyebilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Apple'ın tabletleri oldukça hoşuma gidiyordu ve bende köşedeki paramla satın almaya karar verip bu modelini satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Öncelikle ürün oldukça hızlı. Bir tablete göre kamera kalitesi de oldukça başarılı bir ürün oldğunu rahatlıkla söylebilriim. Film falan izlerken de en az 3 saat falan rahatlıkla götürüyor beni tam hesaplamasam da ortalama böyle olduğuna eminim belki daha bile fazla. Bunun haricinde ara sıra oyun da oynuyorum ve onda da şarjı fazla gitmiyor ve kasma falan olmuyor. Bence alınabilecek bir tablet arıyorsanız ve bu yorumu okuyorsanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Ben artık bu ipad’i aldıktan sonra laptopu mı bir kenara attım çünkü artık hiçbir şekilde ihtiyaç duymuyorum. Uzun zamanda telefonumla idare ediyordum fakat telefonu yetmediği yerde laptopu illa ki kullanıyordum. Artık bunu aldıktan sonra laptopunu hiç kullanma ihtiyacım olmadı. Bütün işlerimi rahatlıkla görebiliyorum. Bunun dışında ipad kendi tasarımlarınızı çizmek için videolarınıza editlemek için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ekran kalitesi her zaman olduğu gibi çok iyi. Bataryası ise bana bir gün boyunca rahatlıkla edebilmektedir. Dışarı çıktığında çalışmama hiçbir şekilde bölmedi. Hafif olması ise çok iyi her yere rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: Harika bir tablet markasına güvenerek aldım ve bekletinlerimi tamamiyle karşıladı, 10,2 inç ekran genişiliği ile rahat rahat büyük ekranda film ve videoları izleyip müzik dinleme olanağım oluyor, 32 GB hafıza deposu benim için yeterli kamerası net ve güzel çekim yapıyor şarjı hemen bitmiyor, ses çıkışı gayet güzel, kullanım yönünden rahat bir tablet memnunum ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.12.2017
    görüntü kalitesi çok net

    Tabletten çok memnun kaldım gerçekten çok net ekran çözünürlüğü , kameraları efsane apple gerçekten çok iyi tablet yapıyor o yüzden bu tableti sipariş etmiştim gayet de memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 02.12.2017
    Yenisinden farkı yok

    Mesajlaşıp ürün ile alakalı bilgi aldım, teşekkürler. Ürünün sadece arka tarafında birkaç çizik var. Ekranı hiç el sürülmemiş gibi tertemiz. Benim için önemli olano da ön kısmıydı zaten. Harika bir kılıf hediye etmişler. Çok çok teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2017
    Harika

    Rengi gerçekten çok hoş filmlerimi ve dizilerimi bu tabletten izliyorum her işimi çok çabuk hallediyorum ve tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2017
    HARİKA

    şiddetle tavsiye ediyorum. apple kalitesi bir başka .

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2017

    Ürünün ekranında küçük bir kaç çizik vardı ancak üzerine koruyucu cam taktırmak suretiyle bu sorunu giderdim ve kullanıyorum.. Ama ilanda hiçbir çizik yoktur diye belirtilmişti. Onun dışında ambalaj da sorun yoktu ve ürünü de berlirtilen süreden önce teslim aldım..

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017

    Ürün harika teşhir ürünü olduğuna bakmayın cihaz sıfır . teşekkürler HOPİ mağazasi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017

    tehsir ürünü gibi degil. sıfırdan farkı fiyatı 😀

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    Ürün Temiz ve Sorunsuz

    "Teşhir ürünler orjinal aksesuarlarıyla gelmeyebilir ve adınıza fatura kesmemiz ürünün garantisini sıfırdan başlatmaz" benzeri bir açıklama teşhir ürünü ilanlarında bulunsa daha iyi olurdu. Zira gelen usb kablo orjinal değildi.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    Tam olması gerektiği gibi.

    Orjinal kutusunda ve belirtildiği gibi tek bir çizik bile yok.Çok memnun kaldım.Teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2017
    üzdü.

    güzel ürün ama kalan konularda benden en düşük puan

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple iPad Pro 32GB 4G 9.7 Altın Sarısı Tablet Pc kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple iPad Pro 32GB 4G 9.7 Altın Sarısı Tablet Pc yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat