Samsung Galaxy View SM-T670 Yorumları

Samsung Galaxy View SM-T670 yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2017
    Beş Yıldız

    BU FİYATA MÜKEMMEL KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM TASARIM KALİTE ON NUMARA

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    büyük ekran tablet keyfi

    Şarj, ekran kalitesi, dokunmatik özellikleri ve tasarım oldukça iyi. Fakat yanınızda taşıyacağınız bir ağırlık ve boyutta değil. İnternetten film izleyecekseniz en iyi seçim. Bazı sitelerde donma yaşanabiliyor, bunun cihaz ile ilgisi olmadığını görünce kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cihaz haline geldi. Ayrıca hepsiburada hızlı teslimat için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    Vaadettiği performansı veriyor.

    ürün çok güzel ihtiyacımı da karsılıyor , daha önce bir tane almıştım zaten çok beğendim. 2. tableti de işimde kullanmak için aldım .

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.09.2016
    KEESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

    özellikle bir şeyler izlemek için kullanacaksanız kesinlikle tavsiyemdir. dışarıda yanınızda taşımaya boyutlarından dolayı pek elverişli değil açıkçası. ama kesinlikle bir tabletten beklenen her şeyi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2016
    süper

    bayıldım.çok şık.hızıda iyi bu fiyata daha ne olsun..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy View SM-T670 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy View SM-T670 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat