Samsung Galaxy Tab P1000 Tablet PC Yorumları

Samsung Galaxy Tab P1000 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    tablet pc gerçekten çok güzel ama öğrendiğim kadarıyla apple samsunga dava açtı. sebebi ise galaxy s2 ve galaxy tabletin içeriğini iphone ve ipade benzettiği içinmiş.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Yeni çıkacak Android işletim sistemleriyle de uyumlu olan Galaxy Tab, boyutu, ağırlığı ve kullanım kolaylığıyla rakip tanımıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Flash tabanlı web sitelerini de sorunsuz bir biçimde gösterebilen üründe ne yazık ki ülkemizdeki diğer Android tabletler gibi Android Market Mevcut değil ayrıca kitap okuma için de gayet yeterli bir ekrana sahip

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    buna telefon demeye bin şahit ister çünkü bu çok büyük bir telefon olsa olsa İPAD olur yani öellikleride fena değilmiş

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Piyasadaki çoğu tabletin aksine cep telefonu özelliği de olan Galaxy Tab ile görüntülü konuşmalar dahi gerçekleştirebiliyorsunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Galaxy Tab tüm sitelerde yazdıgı gibi pil ömrü konusundan fakir bir chaz kesinlikle değil 9 12 saat arası açık kalabiliyor. Artıları Flash siteleri oynatabiliyor Çok hızlı Güncellemelere uyumlu bir işletim sistemi Mükemmel dokunmatik ekran Alınabilir fiyat performans açısından muadillerinden çok çok başarılı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Samsung'un tablet bilgisayarı Galaxy Tab, piyasadaki tabletler arasında ele en iyi oturanlardan. iPad'in devasa boyutlarına karşın çok dengeli bir boyutu olan Galaxy Tab, bir elinizle cihazı tutarken diğer elinizde de dokunmatik özelliklerini yönetmenizi mümkün kılıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    tam akıllı telefon...adı uzerınde...hafızası en guzelı...bır de artırabılıyorsunuz...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    7"lik bir ekrana sahip olan ürün Android 2.2 Froyo işletim sistemiyle geliyor ve yakında 2.3 desteğine de kavuşacak

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    Galaxy Tab ile yapabilecekleriniz ürünle gelen özelliklerle ve uygulamalarla kısıtlı değil. Ufak bir hile ile Android Market'i açtıktan sonra binlerce uygulamaya erişerek ürünü bambaşka bir seviyeye taşıyabilir ve kullanım deneyiminizi artırabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2011
    Uzun zamandır kullanıyorum

    Ürünü ilk çıktığı zamanda alarak kullanmaya başladım, işim gereği devamlı internette olmam gerekiyordu, küçük ekranlı telefonlardan proğramıma girmem ızdıraptı, bu cihazı aldım ve laptopumu, telefonumu istirahate çektim, güzel bir çanta ve Bluetout cihazıyla yürüyen bir ofis oldum:)) telefon olarak alınacak bir cihaz değil, her yerden nette olayım, derseniz tam size göre, telefon özelliği ise ektra güzelliği

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2011
    şiddetle tavsiye edilir.

    ürünü yaklaşık 2 ay önce aldım mükemmel diyebilceğim kadar ayrıntılı inceleyemedim ama harika diyebilirim. ipad la kıyaslanamaz ama onunda ismi var sanırım.yani çok zenginseniz tercihiniz ipad olmalı. normal bir gelir seviyeniz varsa alabilceğinizin en iyisi bu ürün derim. Şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2011
    Eksiksiz...

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Laptopa hiç gerek kalmıyor. Memnunum, herkese tavsiye ederim... Artıları: Not defteri boyutunda olması, hem tablet hemde telefon olarak kullanılabilmesi, Google Android marketdeki bedava uygulamalar (tabımda gingerbread sürümü yüklü...), ingilizce kitaplara bedava ulaşım imkanı. Eksileri: Pil ömrü, wifi çekimi laptopa göre kötü, kameranın düşük çözünürlüğü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2011
    ipad 2yle kıyaslamayın

    Galaxy tablette çok iyi ama arkadaşlar bir İpad olamaz, kıyaslamak için başka bir ürün seçin, ipadin tek rakibi yeni çıkacak modelidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2011
    iyi bir cihaz ama...

    Cihazı uzunca süre kullandım. En büyük artısı ebat diyebiliriz. Tabletler arasında küçüklüğü ve pratikliği ile öne geçebiliyor. Ayrıca GSM hattı taktığınızda bir telefona dönüşebiliyor. Ama.... Aması şu ki en büyük rakibi olan iPad ve iPad2 ye göre uygulama eksikliği var. Android market HALA türkiyeye kapalı. Açık olan kısım ise sadece FREE uygulamalar maalesef. Dokunmatiği Apple ürünlerine göre ÇOK ama ÇOK KÖTÜ. Android Honeycomb sürümüne geçti ama maalesef bu cihaz için geçerli bir güncelleme yok. Almanızı önermiyorum. iPad2 bundan çok daha iyi bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2011
    Telefon değil bilgisayar..

    Bu ürün telefon özelliğine sahip olsa da aslında telefon değil. Kullandığı işletim sistemi sayesinde notebook ve netbook taşımanıza gerek kalmaksızın pek çok şeyi yapabiliyorsunuz. Ben sokakta, işyerinde, kafede ve diğer her yerde kullanıyorum. Dokunmatiği gayet iyi. Google maps destekli olan ve uydu bağlantısı da olan Google haritalar 10 metre hata payıyla yolunuzu bulmanızı sağlıyor. Devamlı kullanırsanız pili 1,5 gün ancak gidiyor. Normal şartlarda pili 2 gün gidecek şekilde çalışıyor. Telefon konuşması için ya kulaklık kullanın ya normalde telefon olarak kullandığınız bir hatta yönlendirin ya da hiç kimsenin bilmediği, hiç konuşma yapmadığınız bir hattı kullanın. Bu ürünü iPad al(a)mayanlar kullanabilir. Şahsen ben bu ürünü 4 aydır kullaniyorum, memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2011
    almaya değer

    ürün çok kaliteli. sağlam kasası var. öyle yere düşme falan la etkilenmez. ancak var gücünüzler yere savurursanız (benim gibi :D) kırılır. bataryası birleşik, söükülmüyor. sim kart ve sd kart yandan takılıyor. bu cihazı cep telefonu olarak düşünmeyin, bu bir cep bilgisayarı. telefon görevi yapıyor, ancak konuşmanızı herkes dinler. oyunlar ve uygulamalar güzel. internette çok güzel dolaşırsınız. ekran dokunmatiği oldukça iyi çalışıyor. alacak arkadaşlar boyutuna dikkat etmeliler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2011
    Çok kullanışlı bir cihaz.

    Yaklaşık 1 ay kadar önce cihazı satın aldım ve aldığıma hiç pişman olmadım.Çok kullanışlı bir cihaz ve laptop kullanımını çok azalttığını söyleyebilirim.Almayı düşünen arkadaşlara cihazı kesinlikle tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2011
    Tablet denilince tek gecerim bu cihazı...

    Bu cihazı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Almadan boyutu biraz düşündürmüştü ama su söyleyeyim aldıgım günden beri boyutu hiç bir şekilde büyük gelmiyor çünkü özellik acısından o kadar donatılmış ki ufak bir cihazda bütün bunlardan keyif alınamazdı. Multimedia düşkünleri kesinlikle fazlasıyla ihtiyacınızı karşılayacaktır bu ürün. İyi ki böyle bir ürün almışım yorum olarak yazamadıgım daha bir sürü özellikleri var. app storre uygumaların azlıgından bahseden arkadaşlar samsung bu konuda cok hızla gelişiyor ve devam edicekde. kesinlikle bu fiyata alınabilcek en iyi tablet. herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2011
    mükemmel ötesi bir cihaz herhese tavsiye ederim.

    teknolojiden hoşlananlar tutkunu olacak ellerinden bırakamayacak, mükememel ötesi bir telefon ben kullanıyorum çok memnunum herkese önerir iyi günlerde kullanmalerını dilerim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab P1000 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab P1000 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat