Samsung Galaxy Note N5110 Yorumları

Samsung Galaxy Note N5110 yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2016
    güzel

    bu fiyata 1.6 ghz , 16 gb hafıza ve 2 gb ram i olan başka bir ürün bulamadım. ürünü sadece telefonuma düşen iş yükünü hafifletmek maksadıyla aldım umarım beni üzmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2016
    İdarelik

    Ekran boyutu olarak normal bir kitap seviyesinde. Hızı iyi. Şarjı internette kullanıyorsanız çok gitmiyor ama kullanıma göre değişebilecek bir durum. Andorid 4.1 geliyor ancak güncelleme ile 4.4.2 oluyor. Kalemi çok fonksiyonel değil, yani tercih ettirici bir unsur değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2014
    süperr

    tableti alalı 11 ay oldu oyun performansı gayet güzel ekranı kaliteli 11 aya rağmen çizik yok tavsiye ederim gayet kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2014
    Not tutmayı sevenlere..

    Yaklaşık 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum ve özellikle S Pen hassasiyeti çok güzel. Artık bir dolu şeyi buraya yazıp not tutuyor ve notlarımı yanımda taşımış oluyorum. Tek sıkıntısı pilinin hızlı tükenmesi ama onu da eksternal şarj cihazıyla hallettim. Not tutmayı sevenlere ısrarla önerilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2013
    çok pratik

    Kitap ya da pdf leri okumak kesinlikle gözü yormuyor. S pen çok kullanışlı. Şarjı çok dayanmıyor ama işlemcisi çok güçlü, donmadan seri şekilde çalışıyor. Memnunum, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2013
    Muhteşem..

    Ürünü satın almadan önce test ettim kullandım. İnavasyon denen kelimenin karşılığı bu cihaz.. İş hayatı yoğun olan inanların kesinlikle alması gereken bir cihaz. Kağıda Son!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Note N5110 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Note N5110 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat