Asus VP228HE Monitör Yorumları

Asus VP228HE Monitör yorum ve tavsiyeleri

(392 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Beklediğimden daha iyi çıktı her şeyi eksiksizdi Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Video oyunu oynamak amacli aldim. Bekledigimden daha kaliteli cikti. Fiyat performans anlaminda hakkini veriyor. Hoparloru olmasi ekstra guzel. Verimli kullanim icin ekrana ortadan bakmak lazim. Guc kablosu biraz kisa. Ancak cozulecek bir durum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsiexpress vaatlerini yerine getir

    hepsiexpress kargosunun zamanında teslim edemeyişi dışında üründen memnunum, bir sorun gözüme çarpmadı kullanmaya başladım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    *Zamanında telim edildi. *Ekrana tam ortadan bakmak gerekiyor.Diğer açılardan renkler ve görüntü değişiyor. *60 Hz bir ekran 1ms tepki süresinin bir espirisi yok. *Ekran aydınlık ,Görüntü renklerini düzene sokamadım.Bütün modları denedim.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.03.2023
    ürün iyi

    Ürün güzel fiyatı da uygun Asus bilinen bir marka ama renk doygunluğu yok ve hoparlörler arka tarafta ses iyi değil genel olarak ekran iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.08.2022
    İkinci kez alıyorum oldukça memnunum

    Aynı ürünü iki yıl öncede aynı satıcıdan almıştım, üründen oldukça memnunum. Üründe display port yok ancak hdmi yeterli oluyor çift ekran kullanıcaksanız vga to display'a ihtiyacınız olacaktır. Ekranda ilk etapta yazılar bulanıktı ekran modunu değiştirdiğinizde düzeliyor. Ürün sağlam bir şekilde elinize ulaşıyor kutuda hdmi kablosu ne yazıkki bulunmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.03.2022
    satıcı Derin_bilisim

    Olumlu yönleri: parasını hakkıyla kazanan bir firma gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ilgili ve sorunuza anında cevap alıyorsunuz tam anlamıyla mükemmel ilgililerdaha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 1 seneden uzun süredir kullanıyorum. Yazılım Geliştiriciyim ve genel ofis kullanımı dışında oyun vs. amaçlar için kullanmıyorum. Ürünü alırken büyük beklentilerim yoktu kötü yorumları görmüştüm fakat en kötü ne olabilir diyerek almıştım keşke öyle yapmasaymışım. Renkler gerçekten kötü, soluk ve uzun süreli kullanımda gözleri yoruyor. Her türlü ayarı ile oynadım fakat fayda etmedi. Ekrana tam ortadan bakmanız gerekiyor, biraz soldan veya sağdan bakarsanız ekranın kararmasına sebep oluyor ve bu da benim için ekstra yorgunluk sebebi oldu. Oyun vs. amaçlar için almanızı kesinlikle önermem, genel ofis kullanımı için alabilirsiniz fakat bu saydığım eksiklerini kabul ederek almanız gerekiyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.12.2021

    Oyun monitörü dedin mi asustan başka marka tanımam ve bilmem bu güne kadar her türlü ekipmanını kullandım bu markanın ve ne olursa olsun hiç yolda bırakmadı dolayısıyla güvenle aldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tv olarak

    Olumlu yönleri: ben tv olarak kullanmak için aldım ve ikinci el bir ürün, tv boxa bağladım hdmı den görüntü ses geldi, harika görüntüsü var, ses çok fazla değil ama idare eder. Bu şekilde fazlasıyla iş görür, oyun performansına bişey diyemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İkinci monitör olarak ofisime aldım. Çok Memnunum. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir ürün. Teşekkürler.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.11.2021

    Uygun bütçeli güzel bir monitör 60hz tazeleme oranı ve 1 milisaniyelik bir gecikme hızı var performans anlamında çok iyi olmasada grafik ve dokuları çok iyi ayarlandığındam gaming monitör olabilir ki öyle de zaten aynı zamanda gelişmiş malzeme teknolojisi sayesinde uzun ömürlü bir cihaz olmui güvenle alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 2018 yılında aldım. Bana hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Hala ilk aldığım gibi. Alıcaksanız içinizde Bi kuşku olmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ekranı genel amaçla kullanıyorum. Hoparlörü olduğu için aldım ve memnunum. Ses seviyesi aşırı yüksek değil elbet ama fazlasıyla yetiyor (tv değil sonuçta) hdmi bağlantısı olması da güzel. Benim aldığım fiyata biraz zam gelmiş ama bu fiyatlara da alınır yine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    HIZLI KARGOTAVSİYE EDERİM FİYAT PERFORMANS COK İYİ

  • Trendyol aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben Ağustos ayında daha uygun bir fiyata aldım. Ama ürün benim kriterlerini fazlasıyla karşıladı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargolama ve ürünün gönderimi için satıcıya teşekkürler, güzel bir şekilde teslim aldım. Paket sağlamdı, kargo 2 gün içinde elime ulaştı: 5/5. Satıcıdan bağımsız ürünün kendisine gelirsek; 1. Ekran kalitesi oyunlardan sırıtmasa da özellikle görsel materyallerde korkunç. TN Panel olması buradaki en büyük dezavantaj ama 1080p60hz için ve acil ihtiyaçlar ile fiyat gözetenler için en optimal opsiyon. Aksi takdirde kesinlikle yaklaşmayın. 2. Ekran çok fazla toz tutuyor, ilk günün akşamına bu kadar bariz olması hoş değil. 3. Dahili hoparlörü olması güzel, dahili bataryayı daha kullanmadım. => Tüm bunlarla beraber ASUS gibi bir üreticinin böylesine kötü bir ekranı çıkartması hoş değil: 3.5/5. Her halükarda GTA V ve LOL&Valorant’ta sorun yaşamadım, Metin okurken okuma modu hoş ve düşük ışık filtresi işe yarar. Satıcıya ve HB’ye teşekkürler. Saygılarımla.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mukemml urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    f/p ürünü fazlasını beklemeyin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VP228HE Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VP228HE Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat