Asus VS229NA Monitör Yorumları

Asus VS229NA Monitör yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye

    Ürünü 1 hafta kadardır kullanıyorum. Artıları; -Ürün VA panel yani her açıdan bakabiliyorsunuz renklerde bozulma olmuyor. -Renklerde beyazın sarı siyahın gri gibi görünmesi vb. problem yok, renkleri doğru, canlı gösteriyor. -DVI ve VGA destekliyor kutu içerisinden bu 2 bağlantı içinde kablo çıkıyor, şuan VGA ile kullanmama rağmen herhangi bir sıkıntı yok. DVI olduğu için dönüştürücü kullanmadan güncel ekran kartı da takabilirsiniz. -5MS hissedilecek bir gecikme oluşturmuyor. -Ekran 250 nits ve mat bir ekran. Parlaklık oldukça aydınlık bir yerde kullanmama rağmen yeterliden daha fazla bile geliyor ve yansıma gibi bir problem olmuyor mat olması nedeniyle. Eksileri; -Dahili Hoparlör yok -Masa oynayınca ekranda oynuyor. Şahsen şuan ekranın bir tarafının altına destekleyecek bir şey koydum ve öyle bir sorun kalmadı. Ayrıca oyun oynadım ve günlük olarak da kullandım ekranda kayma yada aklınıza gelebilecek herhangi bir görüntü bozulması sorunu yaşamadım. Sonuç olarak tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.04.2020
    Tavsiye ederim

    Ofisim için satın aldım tam bir ofis monitörü renkleri çok iyi en önemlisi mavi ışık filtresi olması hem uygun hem özellikleri çok iyi tavsiye ederim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.01.2019

    10 numara monitör beklentimin daha üstünde çıktı

  • İnce Hesap aracılığıyla, 13.01.2019

    Gözü kapalı sipariş verdim güvenimi boşa çıkarmadı çok güzel monitör gözü yormuyor ekran çözünürlüğü iyi uzun süre kullanacağım bi ürün

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.09.2018

    tam ofis monitörü düşünenler için tavsiyemdir

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.09.2018

    görüntü güzel bide oanelden dolayı yansıma olmuyor ve farklı yerlerden bakınca bozulma yaşamıyosunuz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.09.2018

    teslimat 2 günde tamamlandı sorun yaşamadım hiç

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.09.2018

    uzun süre okuma yapanlar bilgisayar başında duranlar için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Nice

    ürün bugün elime geçti. ürün cidden çok iyi okuma,karanlık vs modları olması da çok hoş. ekstra uğraşmanızı engelliyor. içinde dvı girişiyle beraber gelmekte. renkler oldukça kaliteli. almak isteyene tavsiye ederim. 425 liraya fiyatını hak eden bir monitör. monitör sallanma var biraz.(sürekli ayağını sallayan birisi olarak) ama çok rahatsız etmiyor. bununda bir çözümü olacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2016
    VA Panel

    Çerçevesi mat olduğu için gözüme hiç bir şekilde ışık çarpmıyor çok rahat bir ürün herkes ofiste yada evde kullanmalı 178 derece izleme açısı renk değerleri çok iyi alacak olanlar için gözü kapalı alabilirler.ben aldım kullanıyorum başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VS229NA Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VS229NA Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat