Asus VG275Q Monitör Yorumları

Asus VG275Q Monitör yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    memnuniyet.

    yaklaşık 1 yıl oldu burdan alalı.tekrar yorum yazma geregi duydum.herhangi bir sorun yada arıza ile karşılaşmadım.ps4 oyun ve tv olarak kullanıyorum.tavsiye ederim pişman olmazsınız.

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2020

    Sol alt köşede pixel bleed var ama mükemmel bir LCD beklemiyordum açıkcası

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    Başarılı

    Bilgisayarda kullanmak için aldım ilk etapta 27" sıkıntı olur diye düşündüm fakat alakası yok masanız biraz genişse muazzam oluyor. FreeSync, 1 Ms, Gamefast teknolojisi ve 75 hz fazlasıyla yeterli. Malzeme kalitesini gayet başarılı buldum ve her yöne hareket ettirebiliyor olmakta ekstra bir rahatlık sağlıyor. Ekran çok canlı ve parlak şöyle örnekliyim parlaklığı gün ortasında en fazla 50'de geceleri ise 10'da kullanıyorum. Beni üzen tek şey ise monitörde 4 adet ölü pixel çıktı, gözüme batmıyor zira hepsi köşelerde. Ayrıca kargo konusuna gelirsek ekstra bir koruma yoktu ve kutusu bundan dolayı yıpranmış halde geldi. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle ederim ben oyun amaçlı aldım ve yabancı forumlarda çok araştırma yaptım 5 üzerinde 4.4, 4.5 gibi puanları var.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Amd freesync ile ekranda hiç dalgalanma olmuyor aynı zamanda çok seri kesinlikle kaliteli bi oyun monitörü oyun dışında film izlemekte güzel renkleri canlı bi şekilde yansıtıyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Güzel bi alışveriş oldu teşekkürler

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    İndirimde yakaladım hemen aldım çok memnunum

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Baya araştırdım kötü bi yorum görmedim ona güvenerek satın aldım çok haklılarmış çok güzel monitör yansıma ya da kenarlardan ışık sızması yapmıyor kaliteli bi cihaz görseller akıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    Beş Yıldız

    TN ekran olduğu için ışık sızması(backlight bleed) yaşanmıyor. Monitör gerçekten çok iyi. Monitörün kendi hoparlörü de bulunuyor fakat isterseniz kendi ses girişini takabiliyorsunuz (hoparlör, kulaklık gibi)Kendi ses girişinizi taktığınız zaman monitördeki hoparlörler devredışı kalıyor. Böylelikle bilgisayarınızdan, konsolunuzdan veya multimedya aygıtınızdan sesi alabiliyorsunuz çok büyük kolaylık sağlıyor jack çıkarıp takmak gibi işlerle uğraşmıyorsunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2019
    Hızlı kargo Harika ürün Teşekkürler amazzon

    Ürünü indirimde iken almıştım çok memnunum.Farklı monitörler kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.Farklı görüntü modlarına joyistikle kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Ekranın ortasına cross koyabiliyorsunuz buda AWP gibi silahlar için iş görüyor.Ekranın kendi hoparlörü mevcut sesi çok iyi değil ama onu zaten kullanmıyorum.Görüntü açılarının da iyi olduğunu söylemeden geçmeyeyim. 24" monitör için ısrar edenler olmuştu ama iyi ki 27" almışım 2 metrelik mesafeden çok rahat filminizi dizinizi izlersiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2018
    asus a yakışmadı

    27 inç ekranda 1080 p çok büyük kalıyor ekran kartı ile 4 k yapınca yazılar okunmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2018
    Güzel

    Gayet güzel bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2018
    beyendik

    ekran boyutu cok ideal görüntü yansima sorunu yok.uydu ve ps4 bağlantısı ile denedim super sesi de gayet guzel.super bi monitör .memnun kaldım tskredrm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2018
    Cok iyi.

    Oncelikle kargo layina deginmek istiyorum. İki gun icinde tertemiz sapasaglam geldi. Hic bi skinti yasamadim. Urune gelecek olursak. Harika kesinlikle. Heybetli kaliteli şık ve akici oyun deneyimi sunuyor. Bu monitorda reklam izlemek bile keyifli :)

  • Amazzon aracılığıyla, 05.10.2018
    güzel bir ürün

    güzel bir monitör canlı renkler şık hareket kabiliyeti olması daha kullanışlı hale getiriyor tavsiye ederim hızlı kargo yapıldı 2 günde elime ulaştı

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.07.2018

    hem oyun oynanır bunda hem çizim yapılır renkler doğruluk vs güzeel

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.07.2018

    aynı anda birden fazla kullanım için de uygun portları var ekran kalitesine bayıldım zaten

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.07.2018

    güzel güzel düşünmeden alın bütçe varsa

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VG275Q Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VG275Q Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat