Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör Yorumları

Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör yorum ve tavsiyeleri

(93 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün iyi kargo berbat

    ürün çok iyi. görüntü kalitesi gayet yeterli. ekran kalınlığı oldukça ince. kargo çok çok kötü. ürün tam 1 AY da bana ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kargo 3 hafta sonra geldi. Ürün e gelirsek beklediğime değdi düşünmeden alın. İndirimleri günlük takip edin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre gayet iyi

    Ev ve ofis kullanımı için oldukça ideal. Görüntü kalitesi eski Asus monitörumu kıyaslandığım da süper. Bence bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterli

    Monitör siparis verdikten bir hafta sonra aras kargo ile elime ulaştı. 23 inç ekran boyutu normal bir kullanıcı için gayet yeterli . Ekran kalitesi fiyatına göre iyi . Ben vga baglantısı kullanmak durumunda kaldım buna ragmen 1080p goruntusu başarılı. Çok üst düzey görüntü beklememek lazım . Hdmi portu ile biraz daha iyi görüntü elde edilenebilinir , vga veya bilgisayarımın ekran kartı dolayısıyla maximum 60 hz elde edebildim. Bana gelen üründe sol üstte bariz bir ışık sızması var sarı tonlarda karanlık sahnelerde baya belli oluyor . Sağ altta daha çok mavi tonlarda daha geniş yüzey alanına etki eden bir ışık sızması bulunmakta .Diğer köselerde daha az mıktarla olmakla ışık sızması bulunmakta. Her üründe farklılık gösterebilir. Zaten ips ekranların çoğunda bu sorun var . Ölü piksel rastlamadım zamanla beraber oluşur mu bilemiyorum. Ekranın dengesi fena değil ama menu tuşlarına basarken dikkatli olun ekranı diğer tarafa düşürebilirsiniz. Menu içeriği fena değil mavı ışık oranını ayarlayabiliyorsunuz . Mat bir ekranı var arkada ışık olmasına ragmen yansıma yapmıyor. Ekranı öne arkaya doğru ayarlayabiliyorsunuz . Diğer yorumlarda belirtildiği gibi ses çıkısı yok. Genel görünüm itibariyle ince ve göreceli olarak şık sayılabilir . Zero frame değil ama gayet makul birer santimlik iç çerceveleri bulunmakta buda mönitörü dış çercevesi olan ürünlere göre daha kullanıslı ve şık olmasını sağlıyor. Günlük kullanım,,iş için fazla tuzlu olmasın kullanışlı olsun diyorsanız fiyat performans açısından oldukça makul bir ürün . Ama ışık sızması olmasın daha stabil ve şık kasalı , dahili hopörlere sahip , yüksek çözünürlükte bir monitör arayorsanız başka mönitörleri bakmanızı tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel fiyatı da iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet güzel bir monitör.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü indirimde aldım fiyatı hem uygun hemde görüntü kalitesi çok iyi. İçinden HDMI ve VGA kablosu da çıktı. Kargolamasi güzel ve hızlıydı.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    hdm kablosu yok kutunun içinde bana çıkan VGA da bozuk çıktı ekran göründüğü gibi değil çerçevesi biraz kalın

  • Trendyol aracılığıyla, 27.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    amaciniz oyun oynamak degilse eger is icin kullanacaksanız gayet isinizi görüyor. goruntu kalitesi falan bence baya iyi dusunmeden alabilirsiniz. 75 fps den dusuk fps aldiginiz oyunlar icinde kullanabilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz, sıkıntısız geldi. 25.03.2020 den beri sorunsuz kullanıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Monitör kapalıyken bile sürekli çatır çatır sesler geliyor içerisi sıcak, ılık , soğuk farketmiyor. Açıkken bazen kapalıyken sürekli çıtırtı duyuyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel bir urun 4 gun icersnde geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    görüntü kalitesi muhteşem .hızlı özenli kargo teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 13.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Aldığım en hızlı online siparişti. Ürünü ise kesinlikle tavsiye ederim. Oyun için ev için gayet kullanışlı ve şık.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    satıcı hızlı cevaplıyor soruları, hızlı kargoluyor. aldığım gibi sabah hemen kargoya verdi. güzel paketlenmiş. ürün de çok şık tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    indirimdeyken almıştım. oyun oynamak amacıyla. mükemmel bir kalitesi var oyun tutkunlarına kesinlikle tavsoyemdir

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime 2 iş günü içerisinde geçti. Güzel paketlenmişti, hiçbir hasar almadan gelmiş. Kurulumunu yapmak çok kolay, monitörü ayağına oturttuğunuz zaman hafif öne eğik duruyor, fakat iterek öne arkaya yaslanabiliyor. Büyüklüğü ideal, ince olduğu için fazla yer kaplamıyor. Piksel testini sorunsuz geçti. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Ağırlıkla iş ve ara sıra oyun oynamak için aldım. Oyun performansı da yüksek. Tavsiye ederim. İçinden hdmi kablosu çıkmıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli. Tek sorun HDMI yerine VGA kablosu göndermeleri.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli ve uygun

  • Trendyol aracılığıyla, 20.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Tam bir f/p ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer SA230ABİ 23 inç 75Hz 4ms Full HD IPS Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat