Hometech Elite Tab 8 16 GB 8 İnç 3G 4G Tablet PC Yorumları

Hometech Elite Tab 8 16 GB 8 İnç 3G 4G Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güncelleme yükleyince bozuldu

    Hometech sitesinden güncelleme yükleyince tablet bozuldu. Uzak durun bu firmadan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2017
    Dört Yıldız

    Tablet performans açısından çok iyi, Arka kamera iş görebilir fakat ön kamera kötü. Mavi bir kılıf hediye geliyor. Tablette şarj 3 saatte bitiyor ve şarj olma süresi biraz uzun , 1 saatte %15 e şarj ettim. Tableti kapatıp şarj etmek gerekiyor sanırım. Kastığını donduğunu görmedim, malzeme kalitesi çok güzel. Kasanın ön sol üstünde bir vurukla geldi sanırım taşınırken vs. oldu. Ve ekranda bir ölü piksel var gibi , parlayan yıldız gibi duruyor fakat umursamadım geri göndermedim. Performansı ve malzeme kalitesi için 4 verdim, aslında 3 de verilebilir çünkü pil konusunda iyi değil. Bu fiyat segmentinde alınabilir bir tablet.

  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2017
    Süper ürün

    Süper ürün hızlı iletim teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2017
    Başarılı bir cihaz

    Ürün,fiyat performans olarak çok iyi ve bir çok çihazı geride bırakır diyebilirim.görünüm itibariyle de çok şık bir cihaz,kılıf hediyesi de ayrıca güzel bir olay,2 gündür kullanıyoruz ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık,bu fiyata alınabilecek en üstün özellikli cihaz diyebilirim

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2017
    A kalite

    Hızlı ve güvenilir

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2017
    İstediğim ürün

    Kesinlikle evet............

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2017
    artı değer

    ürün çok kullanışlı menü geçişleri iyi oyun performası üst seviyede teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    İki Yıldız

    Ürünü 15 gündür kullanıyorum. Artı tarafı ince ve sağlam yapılı olması. Elinizde ucuz bir tablet varmış hissi uyandırmıyor. Kötü tarafı wifi çekişinin çok kötü olması. Evde 5 metre uzaktan araya duvar girdiğinde wifi bağlanamıyor. Aynı koşullarda çok eski bir telefon rahatlıkla bağlanabiliyor. Böyle olduğunu bilseydim almazdım, zira evde istediğim gibi istediğim yerde kullanamıyorum. Bunun dışında ekranı iyi sayılır, renkler iyi, çözünürlük idare eder. Ancak ekran camın çok altında gibi görünüyor, yani sanki bir camın arkasından ekrana bakıyormuşsunuz gibi. Kameraları kötü, bir beklentiniz olmasın. Genel olarak çalışma performansı kötü değil. Çok hızlı değil, zaman zaman uyandırırken veya applicationlar geçiş sırasında takılmalar oluyor ancak onun dışında bir sıkıntısı yok. Pil ömrü ortalama bir kullanımla bir güne yeter, çok sık kullanırsanız 5-6 saatte bir şarj etmeniz gerekir. Ben kitap ve çizgi roman okumak için aldım bu ürünü, 8 inchlik ekran dolayısıyla, o işler için sıkıntısız kullanabilirsiniz. HDMI çıkışını daha test etmedim, o konuda birşey diyemem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    Başarılı

    Ürün bugün elime geçti, çok güzel kargolanmıştı ve gayet hızlı geldi öncelikle bunun için teşekkür ederim. Tablet ekran görüntüsü net ve parlak, özellikleri ne yazıyorsa o şekilde sürpriz yok yani ayrıca kılıfda hediye olarak geliyor.Ses kalitesi gayet yüksek ve net ben mikro htmi çıkışı var bu güzel TV ye bağla smart TV ye dönüştür. Oyun performansı için birşey diyemem daha oynamadım ama bir sorun yaşanacağı sanmıyorum.Güzel ürün hb ye teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 24.03.2017
    Ürün harika

    Ürünü kullanıp öyle yorum yazmayı bekledim. yaklaşık 4 saattir açık olmasına ve bunun 1,5 saati youtube da vidyo izlemiş olmama rağmen sarj 90 dan 50 ye ancak düştü. ekran kalitesi mükemmel. hızı bir tablete göre çok çok iyi. Fakat kameralardan pek bi performans beklemeyin. ama idare ediyor yine. Ayrıca satıcı çok iyi niyetli ve alakadar insanlar.

  • NI1 aracılığıyla, 20.03.2017
    Ürün kılıfı Hkk.

    Ürün ve paketleme çok iyi ancak yanında gelen kılıf kaliteli değil ve tabletin navigasyon tuşlarını kapatıyor. onun dışında gayet uygun

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2017
    güzel bir ürün

    ürün fiyatına göre güzel

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2017
    Fiyat/Performans Ürünü

    Beğendim. Ürün güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    Güzel Ürün

    Bu ürünü çok inceleyerek aldım. Fiyatına göre en iyi donanıma sahip ürün diyebilirim. Öncelikle ekran beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. (rahatsız edici olmayan ışık sızması hariç). İşlemcisi ürün detaylarında intel atom z3735g olarak yazılsada esasında z3735f serisi. Android sürümü de yazılmamış merak edenler için yazayım 5.1.1 sürümü ancak işlemci 64 bit destekli olsada android 32 bit olarak yüklenmiş. Arka kamerası 5 megapiksel ancak fazla birşey beklemeyin, ön kameradan hiç bahsetmicem çünkü çok kötü. Yine açıklanmayan detaylar arasında micro usb portunun yanında hdmi portununda olması. Çift hoparlöre sahip. ses seviyesi fena değil. ancak kulaklıkla kullanıldığında ince bir tık sesi var, çok rahatsız edici değil ancak hoşta değil. 2gb ram e sahip olması kasanın alüminyum olması rakiplerine göre artıları diyebilirim. GPU performansı berbat. merak edenler için antutu 3d testi 53377 puan. Son olarak kutu içerisinden kılıf hediyesi çıkıyor ama kulaklık bulunmuyor bilginize. Hepsiburada.com sorunsuz teslimat için teşekkür ediyorum. Oldukça sağlam paketlenmiş.

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2017
    dürüst satıcı, herşey dört dörtlük.

    ürün paketlemesi güzel yapılmış, mağaza iletişime açık. sorulara hemen cevap veriyor. ürün kapalı kutu, ilk ben açtım. mağazayı beğendim. Alışveriş yapılır 👍👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    harika

    Henüz çok fazla kullanma fırsatımız olmadı ama ilk izlenim olarak harika diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.01.2017

    Fiyatına göre çok iyi kasa ve kılıf mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2017

    Ürünün şık bir tasarım kılıfıda güzel hızlı ve kullanışlı kameralarıve hariç iyi bir tablet

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    mükemmel

    bu fiyata mükemmel

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2017
    Başarılı

    Fiyat / Perfomans açısından tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hometech Elite Tab 8 16 GB 8 İnç 3G 4G Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hometech Elite Tab 8 16 GB 8 İnç 3G 4G Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat