Casper Nirvana N200 Tablet PC Yorumları

Casper Nirvana N200 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Fiyatına göre şık bir ürün

    Ürün sipariş verdiğim günün akşamı elime ulaştı, hızlı ve güvenli alışveriş için hepsi burdaya teşekkürler.Ürün biraz ağır ama küçük şık görünüyor, ekran parlaklığı iyi, dokunmatiği güzel,

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2017
    Dört Yıldız

    Arkadaşlar ürün cidden fiyatına göre mükemmel ama hafıza kartsız tek başına yetersiz kalıyor , yani verilerinizi kendi bilgisayarınızda tutun kullanacağınız kadarını bilgisayara atın windows 10 güncellemesi ile 10 gb lık bir yer kalıyor size.Birde ürünün malzemesi çok güzela ama kirlenebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    Beş Yıldız

    hızlı kargo için teşekkürler, dün aldım bu sabah geldi. ürün fiyatına göre çok iyi, malzeme olarak da kaliteli. büyük notebook taşımaktan sıkılanlar için ideal bir ürün. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2017
    ÇOK İYİ

    ÜRÜN GERÇEKTEN PARASININ HAKKINI VERİYOR KALİTELİ AMA OYUN VE EĞLENCE BİLGİSAYARI DEĞİL AMA TEK KELİME İLE ÇOK GÜZEL

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    Beklediğimden iyi

    Ürün malzeme olarak kaliteli duruyor. Klavye kısmında iki adet USB girişi mevcut. Klavyesiz kullanacağım diyorsanız yanına bir de OTG kablosu koymuşlar işinizi görür. Hafıza 32 GB ama 16.6sı kullanım dahilinde 16 GBye yakın kısmını sistem dosyaları oluşturuyor. İlk kurulumu yaptıktan sonra açılma süresini hesapladım 25-30 saniye arasında bilgisayar kullanıma hazır hale geliyor. Cihazı word, powerpoint, excell, pdf dosyalarını açıp internette dolaşmak amacıyla aldım. Bu işleri yerine getirebiliyor. Yazıcı tanımaz endişem vardı sadece. Ama samsung yazıcısını USB ile bağladığım an tanıdı. Örnek çıktı da aldım. Sizin de bilgisayardan beklentiniz bu yönde ise alabileceğiniz uygun fiyatlı hafif ve taşınabilir bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    Dört Yıldız

    Tam bir fiyat performans ürünü.İnternete girmek,kitap okumak vb. için alıyorsanız işinizi fazlasıyla görecektir. + yönleri : malzeme kalitesi,batarya ömrü,win10 kurulu olması - yönleri :hoparlörleri yetersiz,32 gb hafıza olması

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü beğendim tereddütlüydüm ama işim için çok fazla özelliği olmaması sevimli ve işime yarar olması hoşuma gitti

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre oldukça güzel bir ürün. Şık ve kaliteli görünüyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Beş Yıldız

    Parasına göre şuan en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Beş Yıldız

    ÜRÜN HER YÖNÜYLE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ. EKRAN KALİTESİ DE GAYET GÜZEL. BU FİYATA HEM TABLET HEM BİLGİSAYAR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    Tam bir fiyat performans ürünü !

    Ürünü Yen'i aldım . Kurulumu çok basit ve 5 dakikanızı alır. +Ürün malzemesi çok kaliteli ve şık. +Windows işletim sistemi olduğu için bir masaüstü ya da laptopa yapabileceğiniz çoğu işle mi yapabiliyorsunuz . +Ben internette gezinmek, pdf okumak, office programlarında çalışma anacıyla tercih ettim ve bu beklentilerimi tam karşıladı . (Office 2010 yükledim, sıkıntısız çalışıyor ) + Batarya ömrü çok uzun . İlk açktıktan sonra şarj etmeden yaklaşık 4 saat kullandım . Genelde program Yükledim ve internette gezindim ) +USB portları çok kullanışlı . +ekran gayet parlak ve dokunmatik hassas + takılma olmuyor -32 gb den size birkaç güncellemeden sonra 10 gb kalıyor . 32 günlük bir mikro ad alarak bu sorunu çözebilirsiniz. - Android ya da iOS gibi uygulamalar zengin değil . Zaten anacınız genel olarak oyun ve eğlence ise bu tableti önermem Sonuç olarak ; bu tablet elime geçtiğinden beri laptopu açma ihtiyacı hiç hissetmiyorum ve aldığı parayı gerçekten hakediyor . Tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2016
    Ses çok az çıkıyor.

    Hoparlörden ses çok çok az çıkıyor. Duymak çok zor. İşlemcisi yavaş. internette aynı anda birsen fazla sayfa açtığınızda takılmalar oluyor. Bunların dışında diğer özellikler iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2015
    iyi

    2 aydan beri kullanıyorum. hoparlöründen gelen ses duyamayacağınız kadar kötü.Onun dışında gayet iyi hafif ve kullanışlı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2015
    çok güzel bir bilgisayar

    Almanızı tavsiye ederim tabletlere yüklenen oyunlar yüklenebiliyor . çok kullanışlı , kolay taşınıyor .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Nirvana N200 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Nirvana N200 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat