Minisan AR2002 2900 W 3 Kademeli Infrared Isıtıcı Yorumları

Minisan AR2002 2900 W 3 Kademeli Infrared Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu tarz ürünleri mevsimi değilken satın almayı tercih ediyorum çünkü mevsiminde alınca net en az 200 veya 300 lira fazladan ödüyorsun. Ama şu fiyata şu anda almak daha mantıklı geliyor bana. Isıtması çok güzel ve odaya ısıyı yayıyor yani tek bir bölgeyi ısıtmıyor. Ben üründen son derece memnunum ve herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    kaliteli güzel

    Olumlu yönleri: Isıtması oldukça iyi. Ben salonda klima kullanıyorum ama mutfakta üşümemek için bir tane ısıtıcı alayım dedim. En uygun fiyatlı marka buydu. Duvara montelettirdim. Gayet de ısıtıyor. İyi ki daha pahalı bir şey almamışım. Bu ısıtıcının tek olumsuz yanı tasarruf sistemi olmadığı için elektrik faturasını oldukça kabarık getiriyor. Ama benim gibi az kullanacaklar için sorun olmayacaktır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kış aylarında salonda kullanmak için bir ısıtıcıya ihtiyacımız vardı. Minisan ısıtıcıyı aldım. Kullanmaya başladığım günden beri salonumuz sıcacık. Doğalgaz ya da soba kullanmaya gerek kalmadı. Elektrik faturası da yüksek gelmiyor. Çok memnunum. Evini bir türlü ısıtamayanlar için önerebileceğim tek ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    İyi

    Olumlu yönleri: Soğuğu sevmeyen biri olarak evin en sevdiğim malzemesi diyebilirim. Özellikle mevsim geçişlerinde kombiyi yakmaya gerek olmadığı zamanlarda çok üşüyorum ama eşim de sıcaktan rahatız oluyor. O yüzden almıştım. Azıcık yakıyorum ve soğuk hemen kırılıyor. Kendi küçük ama etkisi büyük bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Bizim balkonumuz kapalı ve kışın da oturması çok keyifli. O yüzden bu ısıtıcıyı biz balkonda kullanıyoruz. Böçylelikle rahatlıkla kışında balkonun keyfini yaşıyoruz. Üstelik fiyatı gayet uygun. Çok ta iyi ısıtıyor. Almayı düşünen herkese keisnlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2020
    Elektrikli soba

    ürünü hiç beğenmedim. Birçok özellikle bahsedildiği gibi çıkmadı. çift flament dediler meyerse incecik bir flament koymuşlar... Gece mod undan bahsedilmiş, yok öyle bir şey... 177.00 TL bunun yerinde çok daha kaliteli bir alabilirsiniz....

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    "guzel"

    Olumlu yönleri: parasinin karşiligini veriyor isi guzel termostatli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Tek yaşadığım için doğalgazı kullanmıyorum. Zaten çalışıyorum sabah çıkıyorum akşam geliyorum. O yüzden kışın bu ısıtıcıyı aldım. Bütün kış kullandım ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 3 adet ısı kademesi var. Çok kullanışlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Minisan AR2002 2900 W 3 Kademeli Infrared Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Minisan AR2002 2900 W 3 Kademeli Infrared Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat