Esty V48004B01 Vantilatör Yorumları

Esty V48004B01 Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(211 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    idare

    Baş ağrısına sebeb oluyor.. Fiyatına göre uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edermisin deseler ? ETMEM.

    Kargo hızlı , Kurulumu basit, Sessiz çalışıyor. Fakat buharı için alıcaksanız almayın. Onun yerine normal vantilatör alın hem daha ucuz hem az yer kaplıyor. Ürün çok kaba, yer kaplıyor. İyi düşünün derim. Bir daha olsa alırmısın dersen almam , geri iade edecektim fakat istanbuldan antalyaya inannın uğraşmak istemedim. Bozulsada atsam modundayım , çünkü çok gereksiz yer kaplıyor . Kalıbı kadar işe yaramıyor. Saygılarımla

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı alışveriş.

    Ürünümüz hemen kargoya verildi. Sorunsuz bir şekilde ve çok hızlı elimize ulaştı. Ürün gayet kaliteli tüm fonksiyonları faal ve orijinal bir ürün sadece kumandası daha iyi olabilirdi. Yine de tam bir fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Ürün

    Ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Gayet şık ve fiyatına göre tatmin edici. Ürünün Montajını sadece bir tornavida ile yapabiliyorsunuz. Satıcıya çok teşekkür ederim kargo gayet güzel bir şekilde paketlenmiş elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muazzam

    Bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün beklemiyordum. Montajını eli tornavida tutan kişiler rahatlıkla yapabilir. Özellikle buhar fonksiyonu sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile hiç yormuyor ve ortamı ciddi şekilde ferahlatıyor. Ayrıca uzaktan kumandası olması da çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Normal vantilatör!

    Ürün dün akşam elime ulaştı paketi açıp kurmaya başladım ancak alt tarafında çizikler ve soyulmalar vardi pek önemsemedim ,çalışması şu an iyi sorun yok ses olarak rahatsız etmiyor.Su haznesini doldurup denedim beklentiniz buharla ilgili yüksek olmasın fazla bir etkisi yok...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kargo zamanında geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün çok başaralı

    Tavsiye ederim. Suyu daha hızlı tüketir diye düşündüm ama baya uzun gidiyor. Kurulum tarifi biraz zayıf ama biraz el becerisi olan çözer.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo çok hızlı

    Ürün çok hızlı.,sağlam ve eksiksiz geldi. Yalnız Sinek savar tablet yoktu. Nerden alabiliriz bilgilendirebilir misiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    siddetle tavsiye ederim

    evde normal vantilatörüm varken salona bu ürünü aldım. kalitesi ve görünümü beş yildizi hakediyor.arkasinda su kabı var ve ben su kabina sıvı koku da ilave ediyorum ve oda miss.ayrıca ön tarafinda da ayrica küçük bir kap var sinek böcek öldürme icin sıvı yerlestirebiliyorsunuz.motor gücü yüksek vede sessiz calisiyor. zaman ayari ve çeşitli çalışma.modlari var.memnun kalacağınız bir ürün kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gurultu

    En dusuk hizda bile gurultulu calisiyor. Salondan motor geciyormus gibi oturuyoruz. Kapattigimizda tvnin sesinin komsulari rahatsiz edecek kadar actigimizi farkediyoruz. Evde kullanacaksaniz kesin Tavsiye etmem, bimden yuz liralik bisey alin en azindan basiniz agrimaz. Isi geregi gurultu icinde oturan bi esnaf ya da dukkani olan birine verecegim galiba. Kargo hizli geldi cok basarili, kurulumu kolay, soguk/sicak su hatta buzla da denedim ama buhardan bisey anlamadim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) FİYATA GÖRE KALİTELİ

    Olumlu yönleri: SIKINTI YAŞAMADIM ÇALIŞIYOR İŞTE

  • Trendyol aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü bir türlü doğru montaj edemedik. Bin parçaya bolmusler. Bı kenarda dikili haliyle duruyor. Tam olarak montaj edemediğimiz için kullanmadık malesef. Yorumlardaki kolay montaja sözlerine kandım. Urün o kadar da soğutmuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tek kelimeyle şahane göründüğünden daha çok işe yarıyor Antalya sıcağında şahane klamayi 1saat yerine 30fakika çalıştırıp devamı esty den geliyor,,,,,,tşk,ler

  • Trendyol aracılığıyla, 29.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hatalı bazı parçaları kırık geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 07.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sakın almayın kağit gibi ayakta bile durmuyor . Ben aldım geri gönderdim .geride almiyorlar tekrar bana kargolamişlar

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel beğendik ama buharı 1 saatte bitiyor :) klima gibi değil tabi ki ama güzel idare eder.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    harika

    Olumlu yönleri: çok güzel serinlik veriyor

  • Trendyol aracılığıyla, 06.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ğayet güzel hoşuma gitti Bazı yorumlar nem buharı az diyorlar sanki klima alıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel ve kaliteli teslimatta süper

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Esty V48004B01 Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Esty V48004B01 Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat