Bunjee Dominic Tavan Vantilatörü Yorumları

Bunjee Dominic Tavan Vantilatörü yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.07.2019

    Bende kullanıyorum çok memnun kaldık ⭐⭐⭐⭐⭐

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2017
    Şık ve sessiz bir ürün

    Şık ve sessiz. Mutfakta genel aydınlatma var; masa üzerinde kullandım. İstediğim aydınlatma ve serinliği sağladı. Bu amaç için sonuçtan memnunum. Ancak genel aydınlatma için ışık seviyesi az olabilir. Tek ampül ve en fazla 60 wat kullanılabiliyor. Alırken buna dikkat edilmesi gerekir. Tek kusuru cam başlığa her ampul sığmıyor. Bu başlığa ancak Küçük tasarruflu 60 wat ampul bulabildim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2017
    Dört Yıldız

    Montajı kolaydı.Küçük ampül kullandığınızda cam kapak rahatlıkla kapanabiliyor.1. ve 2. kademede sarsıntısız çalışıyor.3. kademe de biraz sallanıyor.Fiyat,performans,şıklık olarak yeterli.10-15 metre kare mekanlara uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Tavsiye ederm

    2 günde kargom teslim edildi. Montajı gayet basit ve serinletme yönünden mükemmel tavsiye ederim klimaya hiç gerek yok. Tek eksisi ampul girş kısımı avize tarzı olandan alın çok sıkıntılı ampul giriş yeri onun dışında çok şık teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2017
    Dört Yıldız

    Vantilatör çok güzel. Tek kusuru aydınlatma. Ampul yeri çok küçük. Duy yatay olduğu için çok küçük ebat ampul gerekiyor. Aydınlatma yetersiz. Üretim yapan firmaya mutlaka bildirilmeli. Ampul duyu dikey olmalı. O zaman 5 yıldızlı bir ürün olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    Dört Yıldız

    bu fiyata daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2017
    Dört Yıldız

    Üç gün içinde elime ulaştı montajını yaptım kullanıyorum çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat/Kaliyet oranı yüksek, montajı kolay.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    Şiddetle tavsiye ediyorum

    Kalitesi inanılmaz bu fiyata çok güzel bir ürün sadece ipleri kısa

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    Mükemmel

    Çok güzel bir ürün yatak odasına taktık rahat uyku için mükemmel. 1. kademede ses yok zaten 1. kademe yeterli. Ama yanında verilen ampül büyük o olmadı malesef. Hepsi burada kargo mükemmel teslimat için ayırca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    Beş Yıldız

    Montajı el becerisi olmayanın yapması biraz zor olabilir. Matkap gerekli. Biraz düzgün planlamayla 30 dk sürmeden takılabiliyor. En güzel özelliği yaz kış kullanılması. Motorun ayarını terse çevirince yukarıdaki sıcak havayı aşağı gönderiyor. Normal ayarda ise 15 m2lik alanda ferahlık sağlıyor. Tek eksi yanı aydınlatma için güçlü bir ampülü almayacak kadar küçük bir cam bölmesi var. onun dışında parasını sonuna kadar hak ediyor. Kumandalı pahalı modellerden aşağı kalır yanı yok. Motor sesi oda içindeki rüzgarıda katarsak standart bir vantilatörün yarısından bile az.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    Üç Yıldız

    Ürünün görüntüsü ve sessiz çalışması tamam ama titremesi var. Kilit kısmı oturduğu halde titreme devam ediyor. Ben mutfakta yıllardır başka bir ürünü kullanıyorum titreme kesinlikle yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Beş Yıldız

    Ürün 12m2 odada çok iyi sessiz çalışıyor. Malzemesi kaliteli fakat kısa boylular için kontrolü biraz zor ipleri biraz kısa. teşekkürler hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2017
    on numara

    geçen yaz aldık. herkese tavsiye ediyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    Güzel

    Genel manada güzel ve kullanışlı bir ürün. Sessiz değil ama vantilatörler kadar sesi yüksek değil. 1 yıldır kullanıyorum henüz herhangibir arızası çıkmadı. Tek negatif yönü ampul takılan yer yani duyu yatay konulmuş olması. Bu sebeple ufak ampul takılabiliyor ve ışık yetersiz kalıyor. Büyük ampul takıldığında ise koruma camı takılamıyor ve görsellik bozuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    Güzel

    Kesinlikle çok başarılı.. Ben kendim kurdum. ürünü çok başarılı buldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2016
    Sessiz ve güzel

    Ürün gerçekten güzel bir ürün. En güzel yönleri şık duruşu, diğer ürünlere göre sesiz çalışması güzel yalnız, fazla aydınlık isteyenlere lamba yeri çok dar sıkıntılı ayrıca pervanenin devirini ve ışık açma kapama sarkıt zincirleri hem çok çok kısa hemde zayıf. Olduğu hali ile kullanmak için bir insanın en azından 2 metrenin üzerinde boyu olması gerekiyor. Hepsuburada bu ürünü satarken yanına ek zincir önerisi getirmelidir. Ayrıca montaj çok önemli ben ilk montajı yaptırdım. Tavana asılan kısmı kilit sistemi iyi oturtulmadığı için önce pervane sarhoş gibi sallanıyordu. Daha sonra sökerek tekrar tavan kısmını montajnı kontrol ettirince kilit kısmı oturdu. Sallanma ortadan kalktı. Eğer sallanma yaparsa tavana monte edilen yer ile pervane uç kısmının oturup oturmadığını kontrol ederseniz sorunu çözersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2016
    Şık tasarım

    Sipariş bugün geldi taktım çok guzel.ozellik ve duruş olarak gayet iyi fiyatı uygun kalitede fena deyil.Odaniz ufaksa(15m2) işinizi gorur...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2016
    Fiyat/Performans

    Fiyat performans kıyaslaması yapıldığında ürün harika diyebilirim. Ses problemi yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2016
    DÜŞÜNME AL

    Öncelikle hızlı kargonuz için tşk ederim. Üründe gayet güzel ve sorunsuz kullanılan malzeme güzel işçilik güzel takan ustasından güzel montaj yaparsa on numara beş yıldız.....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bunjee Dominic Tavan Vantilatörü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bunjee Dominic Tavan Vantilatörü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat