Sony KD-55XE8577 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm Yorumları

Sony KD-55XE8577 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.12.2021

    Görüntü falan tamam da smart özellik olarak sınıfta kalır. Telefon bağlamayı düşünmeyin bile, görüntü ve ses duraklama yapıyor sabit aralıklarla sinir bozucu. Explorer da netten film bulup açmak istediniz imkansız çok çok uğraştırıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 05.07.2020

    Garantisi biteli tam bir ay oldu, yani daha iki yıllık tv, durup dururken anakartı arızalandı, parça fiyatı 2700 lira ama zaten oda yok bir aydır serviste yatıyor tv, sokağa atacak paranız varsa alın yoksa hiç maceraya gerek yok gidin herkesin kullandığı bir markayı alın en azından parçası bulunur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2018
    Uydu alıcısı Tam fiyasko. Menuler Karman Çorman.

    Cihazın görüntü özelliklerine felan diyecek bişeyim yok ama işletim sistemi çok tırt. Menuler hiç kullanıcı dostu değil alakasız baslıklar altında alakasız isimlerle kaydedilmişler. güya favori kanal oluşturuyorum ama onları seçemiyorum. sony editorle kanalları düzenliyorum istemediğim kanaları siliyorum hop bide bakmısım sildiğim kanallar geri geliyor otomatik güncelleme özelliğide kapalı olmaına rağmen. Knala geçişleri mükemmmel yavaş :). Normal kanallar 3 saniye HD kanallr 5 saniye sürüyor. Adamı hasta ediyor. daha önce kullandığım 50 tl lik uydu alıcı bundan daha hızlı geçiş yapıyor ve kullanması daha kolay. Heralde onu kullanmaya başlıycaz. Kuran servis elemanıda öğle yapıyormuş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi müthis on numara parasi olan alsin

  • Media Markt aracılığıyla, 13.03.2018
    En İyi TV

    Avantajlar : Diğer elektronik aletlerle uyumlu.
    Sony görüntü kalitesi ve işlemcisiyle bir numaradır.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.02.2018
    ÇOK İYİ

    sony kalitesi bir başka gerçekten tavsiye derim alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Sony Kalitesiyle Android TV Keyfi

    Ürün çerçevesi gümüş renk olduğu için fazla tutulmuyor olsa gerek, bu ürün daha düşük özelliklerdeki Sony Android TV’lere göre gayet uygun fiyatlı olarak satılıyor. Renk konusunda ben de endişeliydim fakat ürün elime ulaşınca endişelerim ortadan kalktı. Gayet şık duruyor. Android TV olması büyük bir artı. Fişini prize takmak dışında herhangi bir kablo bağlamadan doğrudan internet üzerinden canlı cansız bütün yayınları izleyebiliyorsunuz. Telefondaki herhangi bir resmi veya videoyu anında televizyona yansıtabiliyorsunuz. Miracast özelliği sayesinde laptop ekranını tek tuşla kablosuz olarak televizyona aktarabiliyorsunuz. Bazı yardımcı programlar sayesinde normalde tv ile uyumlu olmayan herhangi bir android mobil uygulamasını televizyona yükleyip bir kablosuz fare yardımı ile rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Bir yazılımcı olarak bilgisayarın başına oturamaz oldum. Özetle kablo yığınlarından kurtularak bütün işinizi televizyon üzerinden halledebiliyorsunuz. Sony kalitesini ise anlatmaya lüzum yok. Yanında Sony Cech-Zkb1fr Ps3 Bluetooth Kablosuz Klavye de almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2017
    Saep?

    Ürün evime dün geldi henüz kurulumu yatırmadım fakat kutunun üzerinde Xe8577SAEP yazması beni tereddüte düşürdü. neden SAEP yazdığını anlamadım. Umuyorum ki farklı bir model gelmemiştir. kullanım sonrası tekrar yorum yazacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2017
    mükemmel

    sony 8577 bu üründe x1 chipset ile 4k da eşsiz bir film görüntüsü sergiliyor. zaten sony kendi gösteriyor. 4k yayında mükemmel bir renk tonlaması mevcut.

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2017
    Hızlı teslimat Başarılı ürün

    Hızlı teslimat. Kapalı kutu 0 ürün. Sorunsuz bir şekilde teslim aldım. Mağazaya güvenilir. İletişimi de başarılı. Tv kurulduktan sonra görüntü kalitesi hakkında ayrıca yorum yapıcam.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    Xe8577

    Gayet başarılı bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2017
    beğendim iyi tşk.

    beğendim iyi tşk.

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2017
    teşekkürler doğubank bilişim

    :)yorumum çok güzelllllll

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KD-55XE8577 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KD-55XE8577 LED TV wifi, smart tv - 4k - 55 inc / 139 cm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat