Vestel 48FD7300 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV Yorumları

Vestel 48FD7300 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(200 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı teslimat düşük işlemci

    Ürün son derece hızlı teslim edildi. Açıkçası Sürat Kargo olduğunu öğrendiğimde televizyonun başına neler gelecek diye endişeliydim, ancak sıkıntısız teslimat yapıldı. Fakat kurulum için satıcının fatura ekinde belirttiği servis numarası kullanım dışıydı. Satıcıyı arayıp sorunu çözdük, bir başka servise yönlendirildik. Fakat 2 günlük bir geç kuruluma mal oldu. Bu arada ürün smart tv ancak işlemcisi o kadar güçlü olmadığından tarayıcı içindeki uygulamalar dışında bir başka web sitesinde gezinmek zorlayıcı oluyor. Örneğin BluTV aplikasyon olarak TV içeriğinde yer almadığından(buna karşın Puhu TV var) haricen BluTVye girmek zahmetli, zira işlemci zayıf kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye

    Tam bir fiyat/performans ürünü. Wifi özelliği olması çok güzel. Klasik ev kullanıcısıyım, günlük tv izlerim diyorsanız diğer markaların bu boyutlu bir televizyonları için +1000/1500 lira fazla vermeye değmez. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Almayın

    Bnde aldım 2 gün oldu ekranda dıkey vızım var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata ancak bu kadar.

    Smart özelliklerini kullanamadık. Kumandasına Netflix düğmesi koymuşlar, deneyelim dedik. Wi-Fi'a bağlanmaya çalıştığınızda IP alırken, TV baştan başlıyor... (2.4 Ghz, 5 Ghz, mobil, router, güvenliksiz, güvenlik seviyelerini değiştirmek. Hepsini denedim.) Donanımımız olmadığı için ethernet kablo kullanma imkanımız yok. TV'yi farklı bir modem olan yere taşımak da saçma. Alt tarafı Wi-Fi sonuçta. Bildiğiniz televizyon işte, fazla zorlamamak lazım. Daha önceki deneyimlerimden söyleyebilirim ki marka yine şaşırtmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Görüntüsü ve renkler fena değil, ama ses kalitesi ve seviyesi beklentimin çok altında. Ayrıca duvara monte etmeyecekseniz ayaklı çok ince olduğu için hiç güven vermiyor. Uygun fiyatına göre fazla bir şey beklemiyorsanız sadece büyük ekran diye tercih edebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    ne iyi ne kötü

    ne iyi ne kötü

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    4 aydır kullanıyorum. Genel itibariye güzel. ses falan gayet iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Teşekkür ederim. çok kaliteli sağlam. Saygılar.

    Olumlu yönleri: çok memmun kaldım. saygılar. Olumsuz yönleri: çok iyi.sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2019
    Süper

    bu fiyata belki başka tv de bulunur fakat ben 1 yıl önce aldığımda neredeyse yarıfiyatına almışım. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. wifi veya seste de hiç sorun yaşamadım. yerli malı olması en büyük güzelliği

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2019
    Dört Yıldız

    2017 ekimde 1580 ne almıştım. sonradan anakart problemı oldu kendiliğine açılıyodu servis yaptı suan iyi gayet memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2018
    Fiyat/Performans ürünü

    Ürünü 1 yıldır kullanıyorum tam bir fiyat performans cihazı özellikle büyük ekrana ihtiyacı olanların düşünmeden tercih edebileceği bir model netice olarak bu ebatlarda diger markaların fiyatlatı 2 katını buluyor. Ses sistemi yetersiz(soundbar tavsiye edilir) ekran parlaklığı çok yeterli değil ama tek bir arıza yaşamadım. Internet tarayıcısı çok hızlı değil, smart ozellikleri yeterli kumandada yer alan netflix tuşu guzel olmuş

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.11.2018

    Ürünün cabuk teslimati yada sorunsuz kapiniza gelmesi sizi yaniltmasin .o farkli bir durum 1 sene once aldim 1 sene icerisinde 8.servis gordu anakart degisiminden tutunda yeni yazilim yuklenmesine kadar ama hala sorun bitmiyor.sorun bildirdiginizde.surekli kullanıcı kaynakli aramaya calisiyorlar.1 senelik tv ye surekli tamir etme ve parca degisimine gidiyorlar.degisim yapmadilar .satis sonrasi bakis açılari cok farkli.hic memnun degilim.hatalarini düzeltme yapmazlarsa bir daha vestel almayacagim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2018
    Yerli malı

    Ürün 3 gün önce elime ulaştı. Sürat kargoyla geldi teslimat herşeyiyle iyiydi memnunum. Ürüne gelince bu ikinci tv 2 sene öncede hepsiburada dan almıştım çok memnunum yerli ürün diyorum başka bişi demiyorum gözünüZ kapalı alabilirsiniz teşekkürler hepsiburada ve vestel

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.10.2018
    sadece ekran büyük

    ses sistemi berbat sonuna kadar getirseniz bile rahatsız etmiyor. Görüntü kalitesi çok iyi sayılmaz parlaklık kötü. Buradan aldığım ürün 3 ay sonra arıza yaptı vestel yetkili servisi ilgisiz. Yani kısacası bu kadar param var diyorsanız zor durumdaysanız öyle alın bana kalırsa bu paraya daha küçük ama kaliteli olan tv lere yönelin. Yerli ürün deyip ithal ürünlerle aşağı yukarı aynı fiyatı verenlere de inanmayın.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.09.2018

    Gercekten bu fiyata güzel tv yanlız tek sıkıntısı usb girişinden divix gormatı hariç başka formattaki filimleri açmıyor birde ona çare bulabilsem süper olacak

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    İdeal

    TV yi bugün aldım. Parasına göre ideal diyebilirim. Wifi özelliği için aldım. Beklentimi karşıladı. Tek eksi olarak sesini söyleyebilirim. Daha iyi olabilirdi. Kullanıma engel değil. Sözün özü bu TV işinizi görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2018
    süper

    Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün. 3 günde elime ulaştı, Vestel servisinide aradım 1 gün sonra geldiler ücretsiz bir sekilde kurulumu yapıldı.Görüntü kalitesi oldukça güzel, ses kaliteside gayet iyi. Almanızı tavsiye ederim şimdilik herşey yolunda. Elektromar satıcısına teşekkürlerimi sunarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    BEKLEDİĞİMİN ÜZERİNDE

    SES VE GÖRÜNTÜ KALİTESİNE DİYECEK YOK. ÜCRETSİZ KURULUM YAPILDI. TV DEN ÇIK MEMNUN KALDIM. YERLİ MALI EN İYİSİ :) BU STANDARTLARDA DİĞER MARKALARA BAKINCA ARADA EN AZ 1000 TL OYNUYOR, BENCE HİÇ GEREK YOK. TEŞEKKÜRLER HB.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    Beş Yıldız

    Kargom çok hızlı bir şekilde ulaştı ve mağaza montaj için yetkili servisi hemen ayarladı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    WiFi Problemi

    Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum bu ürünü. Ses görüntü fena değil fakat maalesef 3 kere teknik servis çağırdım WiFi bağlantı problemi yüzünden. Sürekli WiFi bulunamadı mesajı alıyorum. Bu da benim gibi internet tv kullanan insanlar için çok büyük bir problem. Bu yüzden alacaksanız ürünü tavsiye etmiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 48FD7300 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 48FD7300 48 inç 122 Ekran Dahili Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat