Vestel 49UD9400 LED TV Yorumları

Vestel 49UD9400 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    dört yıldız

    Ürün gayet başarılı. ben başka bir elektronik mağazasından kampanya indirimi ile almıştım. doğrusu o fiyata kaçırılmayacak bir tv. diğer markalarla uzun süre kıyaslamalar yaptım gerçekten görüntü kalitesi olarak bir eksiği yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel bayağı yol almış.

    Çok kaliteli görüntüsü var. Kasasıda çok şık. İyi olduğunu biliyordum ama bu kadar beklemiyordum doğrusu.Vestel zaten kendini ispatlamış bir marka. Özellikle TV de. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ben beğendim

    TV yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Kiyanus adlı satıcı gayet ilgili ve güzel bir kargo paketi yapmış. LG ve Vestel alarasinda kalmıştım ancak 24 m2 bir oda için 109 ekran küçük kalacağından LG den baz geçtim 124 inç Vestel aldım. arasında bin TL fiyat farkı var. TV olumlu yönleri -4 K doğru çanak ve LNB ile cok tatmin edici -ince ve krom şeritli kasayı çok şık -modem farklı oda da olmasına rağmen internet bağlantı sorunu yasamadim -hd yayınlar gayet net -yan açıdan TV izlerken diğer yorumlardaki puslu bir ekranla karşılaşmadım TV olumsuz yönleri -kanal geçişleri biraz yavaş (2-4 sn arası) ana kötü diyemem -ekran önünde koruyucu yok(LG de ekstra bir koruyucu vardı) -kumanda kalitesi basit kalmış. İnternet için akıllı kumanda veya USB maus kullanmak lazım. içinden akıllı kumanda çıkmıyor. - duvar askı Aparatı güven vermedi, ben farklı bir askı aparatı alacam. Kısacası arkadaşlar bu küçük olumsuzluklara rağmen f/p ürünü diyebileceğim, yerli üretim olmasından ötürü gururla kullanacağım gayet tatmin edici bir TV. yabancı markalara fazladan bin TL vermektense bu TV yi almanızı tavsiye ederim. alacak arkadaşlara umarım yardımcı olan bir yorum yapmisimdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel ötesi

    LG wd Samsung cebinden çıkarır Hiç şüpheniz olmasın

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2019
    Ürün fiyasko ve resmen görüntü boğuk ve HD yayında bile net değil

    Ürün eski revizyonlu ürün ..Ürün 4K olmasına rağmen HD yayınlarda bile görüntü sıfır eski tüplü tv görüntü kalitesi daha net ücret iadesini talep edıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    hepsiburada com ve buna bağlı çalışan firmalara güvenebilirsiniz

    hepsiburada com aracılığı ile bu firmadan çevikDTM PERŞEMBE GÜNÜsipariş verdim.Bugün aras kargodan teslim aldım.Çok iyi ve sağlam ambalaj yapmışlar.Bugün vestelden. rendevu aldım.Bana döndüler ve adresimi alarak pazartesi gelip saat 2 ile6 arasında kurulumu yapacaklarını söylediler.TV Yİ araştırak aldım.Ürun belli kullananların yorumlarını inceledim.hepsiburada com ve ona bağlı firmalara güvenebilirsiniz.Uzun yıllar alışveriş yaptım değişik ürünler aldım..hayalkırıklığı hiç yaşamadım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.12.2018

    Kanal geçişleri gayet hızlı internet bağlantısındada herhangi bi sorun yaşamadım cihaz sizi zorlamaz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.12.2018

    Çerçevenin ince olması çok hoşuma gitti daha şık görünüyo ayrıca sırf vestel olduğu için aldım her zaman yerli üretim iyidir bi de artık iyice geliştirdi vestel kendini

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2018
    Dört Yıldız

    Horoz kargo tedirgin etmişti ancak sorunsuz geldi. Kumanda çok kötü.kanal geçişleri yavaş.ancak TV başarılı. Pahalı ürün almanın anlamı yok diye düşünüyorum. Bence yeterli kalitede bir ürün. Vestel servisi oldukça ilgili.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018

    ürünü beğendim ancak yan tarafındaki yaldızlı kısmı özürlü çıktı fabrikadan Yenisi ile değiştirdiler

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018
    Mukemmel

    Televızyonu cok begendık.11.11 ındırımlerıyle 2982Tlye Geldı.Cok Memnun kaldık herkese tavsıye ederım.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018
    oldukca guzel bir tv

    görüntü ve 4 k kalitesi tatmin edici.internette genelde YouTube kullandık hızlı idi.kanal geçişleri rahatsız etmiyor ama biraz yavas

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    Süper ürün

    TV nin kralı, yerli üretim, tek geçerim

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2018
    memnunuyet

    evet gayet iyi çok iyi fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    Tavsiye Ediyorum

    Tv beklediğimden daha iyi çıktı. Fiyat olarak muadillerinden daha uygun bir cihaz. Renk parlaklık kalite görüşü kişiden kişiye değişir. Her türlü ince ayar yapılabiliyor zaten. Tasarımı çok hoş . Ayrıca servisi de çok ilgili. Benim düşüncem yerli firmalarımıza yönelmenin hiç de korkulacak bir tarafı yok. Bunun ötesi OLED Tv dir...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2018
    Beş Yıldız

    Ürün gayet başarılı. Uzun araştırmalar sonucunda almıştım. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Ayrıca servis gelip kurulumunu gerçekleştiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2018
    Beş Yıldız

    Televizyon gayet güzel ancak ab store mağazasından uzak durun.

  • NI1 aracılığıyla, 04.09.2018

    Maza benimle iletişimde bulunmadı

  • NI1 aracılığıyla, 03.09.2018
    Sunny 155" tv

    TV güzel geldi. Askı aparatı da yanında gönderilmişti. Ancak TV ye ait ayakları gönderilmemişti. En kısa sürede ayaklarını göndermenizi bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.08.2018

    hızlı ve sorunsuz teslimat..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 49UD9400 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 49UD9400 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat