LG 55UJ630V 55 inç 140 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

LG 55UJ630V 55 inç 140 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(65 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün gayet iyi. renk ve görüntü kalitesi harika. ince çerçeve olması ekranı daha da büyük yapıyor. özelliklerine daha bakamadık. 3 gündür kullanıyoruz gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyice arastrip alin:)

    Urunu alali 2 ay oldu fakat tv kendiliginden aciliyor ayarlardan zaman ayarlari kapali olmasina ragmen, kanal gecisleri yavas ,internet hizi gayet, urunde tek sevmedigim sey kasanin kalin olmasi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    iyi mal kaliteli herkese tavsiye ederim!

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi Düşünün

    Ürün tahmini teslim süresinde sağlam bir şekilde elime ulaştı. LG yetkili servisi aradım ertesi gün kurulumunu yaptılar. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Kanal geçişleri can sıkacak kadar yavaş. Duvara monte ettirdim. Usb girişleri o kadar geride ki elin girmesi imkansız. Çok saçma yapmışlar mecburen yerinden oynatıp elini zoraki sokuyorsun. Böyle bir durumda düşme riski var dikkat edin. İnternete bağladım fakat çok yavaş. Tüm bu olumsuzlukların yanında seyir olarak zevk veren bir televizyon. Tavsiye eder misin derseniz.. bir üst modeli derim. LG55UJ651V tavsiye ederim. Alamadım pişmanım :(

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teslimat berbat

    Haziran ayının 4'ünde satın alınan ürünü resmen Türkiye turu yaptırarak 8 günde teslim ettiler. Bir daha bu satıcıdan almak mı tövbe..

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    siparişten kuruluma kadar her şey olması gerektiği gibiydi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 aydır kullanıyorum

    Ürünü 3 aydır kullanıyorum. 6+1 ses sistemine optik olarak bağlı. Daha çok netflix ve Media sunucusu üzerinden film izliyorum. Kanal geçişleri yavaş ve aydınlık bir odada kullanıyorsanız ısık seviyesi yetersiz gelebilir. Akıllı kumanda yerinde ios yada Android uygulaması kullanılabilir. 802.11ac desteği mevcut ağ bağlantı hızı yeterli. Webos işini gayet iyi yapıyor. Mevcut hoparlörü yeterli iş yapıyor. Görüntü işlemcisi görüntüyü iyi işliyor. Ama bütcem uygun olsaydı 55uj651v alırdım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.07.2020

    Bugüne kadar kullanmış olduğum televizyonların en iyisi. Gerek kullanım kolaylığı gerek görüntü kalitesi ve gerekse de kayıt yapma özelliği süper. Bir adet de yazlığıma almak istiyorum ancak piyasada bulamadım. Magic kumandayı ilave bir ücretle (350 TL) satmaları eksi puan. Daha önce almış olduğum bir başka LG tv de ücretsiz verilmişti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    Kalite

    1 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorun yok. Her gelen tv mize hayran kalıyor. Menü geçişleri süper hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2018
    Beş Yıldız

    Çok iyi bir televizyon

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.10.2018

    LG 55uj 630v model TV 2018 Ağustos ayında aldım. 3 aydır kullanıyorum. Web browser dan film açtığımda bellek yetersiz hatası verip browser a reset atıyor. Laptop ve telefonum dan kablosuz görüntü aktarmak istediğim de ise görüntü de kayıplar oluyor. Donmalar meydana geliyor. Memnun değilim Smart TV özelliği yazılıyor. Fakat sadece film izlemek istiyorum fakat izleyemiyorum. Çağrı merkezini aradığımda ise bunlar arıza hata olarak sistemimiz de yer almıyor cevabı veriyorlar yardımcı olmuyorlar. Alırken 1000 TL, 2000 TL fazla verelim LG veya Samsung alalım dedik ama pişman oldum. Bu sorunları yaşayan var mı çözüme ulaşan oldu mu?

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2018
    Beş Yıldız

    indirimden aldım 1 aydır kullanıyorum lg tv konusunda bir numara zaten tv nin sadece ayaklarından ve buyuk olmasından dolayı sallanıyor çocuklar için duvara asmakta fayda var

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Garanti kurulumdan sonramı başlıyor ???

    Ürünü garanti süresi kurulumdan sonramı başlıyor. Şimdi alıp 3 ay sonra kurulum yapılmasını istiyorum çünkü

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    Kargo berbat

    Üründen yana sıkıntı yok ancak böyle bir kargo firması olamaz ürün il il geziyor bildiğin siyasi parti lideri gibi il il gezerek geliyor memlekete onun haricinde ürün iyi tek yıldız kargodan dolayı kargo firmasını değiştirmesi gerekli

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2018
    Ürün Harika Kargo Berbat

    Ürün tüm Türkiye yi Dolaştıktan sonra elime 10 gün sonra ulastı. Bu sebeple 3 Yıldız veriyorum. Tek tesellim ürünün hic bir hasar almadan elime ulasmasi oldu. ürün gayet güzel fiyat performans ürünü . begenmeyen arkadaslar piksel piksel inceliyolar bu sebeple begenmiyorlar. Herkese tavsiye ederim ürün gayet güzel. pişman olmazsınız. Kısaca ürün Harika Kargo vasat. Bunu Düşünerek Sipariş veriniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2018
    Geç Ötesi Teslimat

    11.06'da aldığım ürün halen gelmedi. Horoz Lojistik'i her gün takip edip aramaktan sıkıldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2018
    Kontrast tam bir hayal kırıklığı

    Led tv'lerdeki en büyük sorun olan kontrastı fazla yükseltememe sorunu bu televizyonda da var. 10 yıl önce aldığım axen bile böyle değil. aldığıma pişmanım. alırsanız artık filimleri hava yağmurlu gibi izlersiniz benden söylemesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2018
    Bir Yıldız

    horoz lojistik çok geç gönderiyor. 7 gün oldu siparişim hala elime ulaşmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2018
    Güzel görüntü.

    Fiyatına göre performans iyi. akıllı kumandası yok. Renkler güzel 4K filmlede oldukça iyi ama karasal yayınlarda bişey beklemeyin her büyük tv de olduğu gibi görüntü bozuluyor. Hd kanallar ve 4k filmler oldukça etkileyici. Lg ses sistemim ile kullanıyorum tv yi açınca ses sistemi de otomatik açılıyor hdmi ile ARC çıkışına bağlayıp kullanıyorum. Arkası diğerlerine göre baya kalın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2018
    Fiyat Performans

    urunu cok arastirdim. bugun siparis verdim. teslimat saglamlik ile ilgili yorumu urun gelince belirtecegim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 55UJ630V 55 inç 140 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 55UJ630V 55 inç 140 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat