Navitech NeoTab S9700 Tablet PC Yorumları

Navitech NeoTab S9700 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Cok Uzun Sure Kullanmaya GElmıyor..

    Dokunmatık ve Hız Olarak Cok Iyı.. Yanlız 4-5 Saat Kullanınca Sarj Bıtmeye Basladı..Cok Uzun Sure Kullanmaya GElmıyor..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    oyun icin alinmaz.

    oncelikle ekran cozunurlugu ve dokunmatogi cok iyi.video oynatmasi cok guzel. fakat urun 16 gb diye aldanmayin.5 gb ayri 11 gb ayri tutulmus android marketten 4-5 oyun indirince hafiza komple donuyor.11 gb olan kisma oyun yukleyemiyorsunuz. ayni paraya samsungun 8 gb tabletini almak daha mantikli. ayrica bu tablet yazilimina guncelleme felanda gelmiyor buda ileride guncel yazilimlari calistormayacagi anlamina geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    tablet

    fiyatına göre idare eder.sanırım remleri 2gb olsa idare erderden çok daha fazlası olurdu.ekran hassasiyeti fena değil.ben 3 yaşındaki oğluma oyuncak olarak aldım.onun için benim işimi görüyor.yanılmıyorsam yerli üretim.bu da almamı biraz teşvik etti.aynı markanın 22 monitörlerini tv olarak kullanmak için almıştım,onlardan da gayet memnun kaldım.orta halli bir cihaz veya çocukları için düşünenlere tavsiye edrein.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    eksiksiz

    paranizin karsiligi bir urun tabletten laptop performansi bekleyenler almasin :) isi bilene tablet ekran goruntusu ve tasarimi harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2015
    Fiyat Performans Urunu

    Ederinin karsiligini veren bir tablet, su an bu yorumu, tabletimden yaziyorum. Ekran gecisleri cok hizli. 4 cekirdek olmasi, Androit 4.4 Kit kat surumunu kullanmasi ile super.Ram bellek kapasitesini arttirmak icin, luzumsuz tum uygulamalari sildim ve kendim icin lazim olan programlari kurdum.Gayet kullanisli oldu. Pil sarj suresini artirmak icin Ekran isik ayarini sonuna cektim, ekran cok rahat okunuyor, dolayisiyla sarj suresi 5-6 saatlik devamli kullanim icin rahat rahat yetiyor.. Unutmadan; IPS ekran olmasiyla her acidan mukemmel goruntu veriyor. Piyasaya gore en iyi fiyat HB`da da. Hepsi Burada`ya her sey icin tesekkurler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Navitech NeoTab S9700 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Navitech NeoTab S9700 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat