Dark DK-AC-TVCAMSMIT HD Modül Yorumları

Dark DK-AC-TVCAMSMIT HD Modül yorum ve tavsiyeleri

(173 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Modülü Samsung ,akıllı tv de kullanıyorum ,ancak, kanallar arası geçiş 6 saniye, sabır gerekiyor,

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Özellikle Conax modülü aradım, önce yerine bir başka ürün gönderildi ama HepsiBurada daha sonra yaptığımız görüşme ile ürünü değiştirdi ve istediğim ürünü gönderdi. Sonuç başarılı ve üründen oldukça memnunum. Beni kutudan da kurtarmış oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yıllardır sıkıntısız kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2019
    Sıkıntısız

    Bende yıllardır kullanıyorum. Sadece kanala güncellemelerini 2-3 ayda bir manuel taratıyorum. Daha kısa biryolu varmıdır bilmiyorum ama onun dışında hiç bir sorun yok gayet güzel.

  • NI1 aracılığıyla, 23.07.2019
    Ürün güzel hediye için tşkr ama kurulum bilgisi yoktu.

    Hediye olarak erkek adaptör gönderseniz ne olurdu sanki. Kurulumda biraz uğraştırdı ama netice güzel oldu. Kartı adaptöre doğru taktığınızdan emin olun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Iyi fikir

    2014'te almisim, hala calisiyor :) (Temmuz 2019)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2019
    Ne çok iyi ne de çok kötü

    tele dünya kutusunda kurtarması gayet güzel ama kanal geçişleri biraz uzun. çok iyi olmasa da memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2019
    Dört Yıldız

    Yapması gerekeni yapıyor. Alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2019
    MODÜL RAHATLIK

    anten kablosu erkek soketle tv nin anten girişine tak.modülün conax tarafı arkaya bakacak. kartın oklu tarafı size bakacak şekilde modüle yerleştir. Modülü tv ye tak (nazik ol tümü içine girmeyecek. yarısına kadar oturuyor). kanal ayarında ülke Almanya. kabloyu seçip dijitalden aratınca tüm kanalları buluyor. Sonra da kanalları zevkine göre diz. TV toshiba lcd. Görüntü muazzam oldu. Bu netliği bilsem daha önce takardım. kutudan, kablolarından ortalıkta gezinen 3 (kellebaşı birer tane almıştım) kumandadan kurtulduk. İmkanı olan alırsa ohh der.

  • NI1 aracılığıyla, 04.01.2019
    Modül kartı

    Hızlı Kargo ve güzel paketlenmiş herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2018
    Kullanım kılavuzu

    Daha önceki yorumlarda da belirtildiği gibi kullanıcı kitabı olmaması büyük eksiklik. Ürünü satan firmalar biraz zaman ayırıp basit bir montaj/kurulun kitapçığı hazırlayabilirler. Bunun dışında ürün güzel ve sorunsuz.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2018

    Hızlı teslimat için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    Gec bir karar

    Daha once Kablo'dan kiralama yontemiyle televizyonun bir tanesine aldigim icin yatak odasindaki televizyona da buradaki yorumlari okuyarak aldim. Taktiktan sonra kanallari aradigimda direk calismaya basladi calismazsa televizyonu fabrika ayarlarina getirip, bolge olarak Finladiya'yi secerek tekrar arama yaptiginizda buyuk ihtimalle calisacaktir. Ben diger TV'deki bu yontemle calistirmistim. Gecisler biraz yavas ama Kablodan gelen Siyah Next marka cihazdan her turlu daha iyi oldugunu soyleyebilirim. Ayrica tek kumandaya inmek ve eski cihazi da kaldirmak harika oldu. Keske daha once alsaydim dedigim bir teknoloji.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2018
    CI kart

    Kolayca taktım ve kurdum, teledünya kutudan ve iki kumandadan kurtuldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Beş Yıldız

    başarılı 2 senedir kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2018
    cam gibi

    Modülü taktığımda bazı kanalları gostermiyordu. Bir an calismadi dedim ama anladimki şifreli kanalları gostermiyor. Onun haricinde sorun yok duzgun sekilde cam gibi gosteriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2018
    Dark Smit Conax

    1 günde ulaştı. Kargo paketlemesi daha iyi olmalıydı, cihaz bükülmelere karşı hassas. LG 65uh850v tvye taktım. Yerleştirmede dikkat edin. Kartın resimli kısmı tv ye modülün resimli kısmı duvara bakmalı. yavaşça ittirin. yerleştiğinde zaten tv sizi uyarıyor.Kurulum tam otomatik oluyor. Ayarlar arasında teledünya seçeneği vardı. Kanal geçişleri tvye göre değişir. Tv iyiyse hızlı geçer. Bende 2-3 saniye arasında. uhd kanalda da süre aynı. Çünkü bu sırada tüm bilgileri toplamaya çalışıyor. yayın akışı çözünürlük ses kodekleri hbbtv desteği gibi. Sıkıntısız çalışmakta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2017
    Kanal geçişleri insanı öldürüyor

    Son model smart tvde kullandım. Kanal geçişleri 6 sn. Bunu kullanacaksanız zaping yapmayı unutun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    5 yıldız

    Uygun fiyata aldım. Hızlı kargo için teşekkür ederim. HD kanallar ve analog yayınlar tüm teledünya kanal ve radyoları izleyebiliyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Fiyatına göre iyi

    Philips 24PFS4022 TV'de kullanıyorum. Sorunsuz çalıştı. Bazı günler şifreli kanallar çalışmıyor ama sanırsam yayın kalitesiyle ilgili. Sinyal gücü düşünce kanallar açılmıyor. Kanal geçişleri ortalama 2-4 sn. Ambalaja biraz daha özen gösterilebilinir. Sonuçta hassas bir cihaz. Ezilmemesi ve bükülmemesi gerekiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-AC-TVCAMSMIT HD Modül kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-AC-TVCAMSMIT HD Modül yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat