Vestel Kahverengi Akıllı Bileklik Yorumları

Vestel Kahverengi Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    Artilari Kaliteli kayis Arayan kayitli ise isim gozukuyor. Eksileri Gun isiginda ekran zor gozukuyor. Saat sol bilek icin tasarlanmis. Sag ele takarsaniz ya saat ters gozukuyor ya dokunmatik tusu yukarida kaliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün süper tüm özellikleri çalışıyor GPRS de olsa on numara bir ürün olurdu Hepsiburada ve satıcı ya teşekkür

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü ben baya önce aldım 4 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok sarjı 2 hafta gidiyor Fakat bu saatin kordonu değişiyormu Küçük çoçuklar tarafından parcalandı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gençler alet süper öncelikle Ben aldım 8 gün kullandım dediği gibi 8 gün şarj dayanıyor telefona bir kere bağladığın zaman yetiyor tabi belli mesafe kadar bluetooth çekiyor bağlantı kopuyor ama telefona yaklaşınca otomatik bağlanıyor orda sıkıntı yok 1 saat kadar kısa sürede şarj oluyor adımsayar haerşey çalışıyor kalori kalp atış hızı su geçirmiyor ürün gayet güzel ilk gün alışamazsınız ama 1 haftadan kısa süre sonra alışırsınız benim tavsiyem alın bide kolunda olduğunu hissetmiyorsun kordonu hem sağlam hemde yumuşak silikon tavsiyem alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yani bu fiyata alınabilecek bir bileklik. Öyle abartacak bir özelliği yok. Eşim için aldım, bebeğimiz telefonun sesinden rahatsız olmasın diye sessizde kullanıyor sürekli. En azından aradığımı bileklikten görsün diye aldım, fakat yan odaya geçince bile bağlantı kopuyor ne yazık ki. Yani ehh işte...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Saat özellikleri olsun kullanımı olsun çok güzel.Saatle adım sayma km ölçme gelen çağrıları kayıtlıysa isim değilse numara gösterme mesajları bildirme ve en güzel telefonunuzda fotoğrafı açıyorsunuz saat fotoğrafı seçip saatin düğmesine bastığında telefon fotoğraf çekiyor ben saati beğendim yaklaşık tüm özellikler açıkken 1 hafta kapalıyken 2 hafta şarj gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    eşim için aldim gayet kullanışlı sık bir saat bilindik marka olmasida çabası fiyat ta uygun gelen aramalar ve kısa msj bilgisi veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çocuğuma hediye aldım. Çok beğendi çok kullanışlı telefonu ile bağlantıda yapınca dahada sevindi. Görsellik ve şarj süreside çok güzel tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şık, ne çok kaba , ne çok sönük. Kendi uygulamasıyla kullandığınızda sürekli bağlı kalmıyor.Uygulamayı açtıkça güncelleniyor. Lenovo nun uygulamasıyla kullanırsanız sürekli bağlı kalıyor. Bu nedenlede hem telefonun hem de saatin şarjı akıp gidiyor. Ama tüm iletilerden kolunuzdaki titreşimle haberdar oluyorsunuz Ben kendi uygulamasıyla kullanıyorum, uygulamayı ara ara açıp güncelliyorum. Aldığıma pişman değilim. Kullanışlı bir bileklik

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü eşim için almıştım o da memnun kaldı, kullanımı kolay, şarj süresi iyi (ortalama 5 gün kadar) fiyat performans noktasında ideal olduğunu düşündüğüm bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı fiyat performans harkulade

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    (Ürünü satın aldı)

    1 haftadir kullaniyorum parasini kesinlikle hak ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018

    adım sayar falan kendi özelliğimi yoksa telefondan bağlanmak zorunlumu benim telefonum çünkü samsung

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önceden bir çok ürün kullandım. Onlarla kıyaslama yaptığımda yazılım olarak yetersiz olduğunu söylemeliyim. Örneğin bir gün 10000 adım attınız ancak telefonla eşleştirmediniz. Ertesi gün yaptığınız eşleştirmede yeni günü sıfırdan başlatması gerekirken, 10000 adımdan başlatıyor. Pil olarak 1 haftayı rahatça geçiyor. nabız sizin için önemliyse bu ürün yeterli degil zira ölçüm sürekli değil 30 dakikada bir yapılıyor. Bu fiyat aralığında daha iyi alternatifleriniz var. Eğer illa vestel almalıyım demiyorsanız onlara yönelmenizi öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    (Ürünü satın aldı)

    hepsiexpress ile tam zamanında teslim. ürün fiyatına göre çok iyi. Herşeyde yapamasak bile bu ürün gamında Milli sermaye yi destrklememiz lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    Güzel ürün

    Telefon bağlantısında (ios) herhangi bir sorun yaşamadım. Şık, hafif ve kullanışlı. Fiyatı da gayet makul. Teşekkürler Vestel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2017
    Başarılı..

    tüm özellikler sağlıklı bir şekilde çalışıyor. En beğendiğim özelliği müzik kontrolü ve ayrı bir spor etkinliği başlatılabilmesi. Kendi programında sıkıntı yaşayanlar lenovonun Lenovo Healty ile sıkıntısız kullanabilirler. Birebir aynı program zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Beş Yıldız

    vestel kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    Beş Yıldız

    Çok memnunum O?

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Kahverengi Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Kahverengi Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat