LG F4J7TNP1W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz  Yorumları

LG F4J7TNP1W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 11.02.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Horoz kargo süper teslimat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2019
    pişmanım

    Ürünü alalı 1 ayı geçti. Aşağı yukarı 15 kez çamaşır yıkadım. 3,5 saatlik leke programını da denedim, 59 dakikalık spor giysi programını da denedim. 1,5 saatlik pamuklu programını ve 2 saatlik pamuklu(+) programını da denedim. Hiçbirinden memnun değilim. Tam kapasite doldurmadım. Piyasadaki en iyi deterjanı kullanıyorum ama yinede çamaşırlardaki lekeler çıkmıyor. Eski makinem Bosch markaydı. Temiz yıkamadığı için yeni bir makine almak istedim. Ancak çok pişman oldum. Bu kadar parayı verdiğime üzgünüm. Yemek lekelerinin çoğunu çıkarmıyor. Sulu boya lekesi çıkarmıyor. Bebeğim altına yapmıştı ve biraz kıyafetine taşmıştı onu da çıkarmadı. Ben tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2018
    İdeal ürün

    7-8 aydır kullanıyorum, tam anlamıyla mükemmel bir makine. Hiç sorun çıkarmadı, sessiz ve temiz yıkıyor. Sadece su ile temas ettirmemeye çalışın, dijital makinelerde sorun oluşturabiliyor. Ben dikkatli kullandığım için hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Fiyatının hakkını veren bir ürün, herkese tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.12.2018
    güzel

    ürün hızlı geldi ama daha kurulumu yapmadık umarım sorunsuzdur

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.12.2018
    LG

    Ürün çok iyi ama hizli kargo beklemeyin Horoz Lojistik 1 hafta ürünü teslim etmedi zamanı bol olan siparis versin

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2018
    LG kaliteli ürün üretmekte zirveye oynuyor.

    Ben bu modeli başka bir yerden sipariş ederek aldım LG nin bu f4j7tnp1w 8 kg modeli.....f4j7vnp1w 9kg modeli ile bire bir aynı özelliklere sahip tek farkı kg ları ....şayet evde çok geniş ve kalabalık bir aile iseniz 9 kg modelini de düşünebilirsiniz......ben bu 8 kg modelini tercih ettim ve aradaki 1 kg fazla yıkaması için yer yer değişen fiyat farkı olan 500 ila 700 TL arası fazla para ödemeyide hiç gerek görmedim...ve şu an makinam geldi kurulumu için servisi aradım ve 3..4 gün için de gelip kuracaklarını belirttiler ... LG nin ürünlerini severek kullanıyorum özelliklede TV de çok başarılılar uzun yıllar sizi üzmeden kullanırsınız...ve buna istinaden çamaşır makinasının da aynı şekilde beni üzmeyeceğini düşünerek tercih etme sebebim oldu.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.12.2018
    Hızlı gönderi uygun fiyat.

    Teşekkürler, müşteri memnuniyetli firma. Hızlı gönderi uygun fiyat için ayrıca teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    Başarılı

    Şık ve enerji tüketimi az, ihtiyaç duyulan her program mevcut memnun kalacaksınız

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    Tek kelime ile süper ötesi bir ürün

    Arkadaşımın tavsiyesi ile aldım teknolojiyi kullanmayı severim.Bu üründe tam benlik.Sessiz çalışması ve kullanım kolaylığı ile tam kullanılacak bir ürün.Her eve lazım!

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.11.2018
    LG ÇAMAŞIR MAKİNESİ

    ÜRÜN GERÇEKTEN COK İYİ TURBO ÖZELLİGİNİDE COK ARAŞTIRDIM GÜZEL Bİ ÖZELLİK BU MAKİNEDE PİYASADAN EN UYGUN FİYATI BURADA BULDUM

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.11.2018
    turbowash :))

    ayın 5 inde sizlerden 8kg 1400 devir enerji sınıfı 3a olan bir çamaşır makinesi aldım. Ürünün teslimatı sitenizde belirttiğiniz gibi sevk süresi aynı gün sağlanıldı ve ıspartaya 2 günde ulaştırdılar kurulum için lg yi aradım ve kurulumunu sağladılar açıkcası üründen çok memnun kaldım başlıktada belirttiğim gibi :)) ayrıca piyasadan daha uyguna sattığınız için teslimatla ilgili ufak aklıma takılan durumlar vardı ama tamamen gereksizmiş verdiğiniz emek için ve başarılı hizmet için teşekkürümü iletirim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 05.11.2018
    LG MÜKEMMELSİN

    lg markasını cok seviyorum çamaşır makinesi olarak lg markasını tercih edicem tekrardan fiyat ve özellik olarak bu makineyi begendim gerçekten cok iyi teknoljiler yapıyor turbowash özelligi cok iyi bir özellik fiyat olarakta herkese öneriyorum..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 31.10.2018
    UZAKTAN TEKNOLOJİ

    İlk aldığımdan beri kullanıyorum bi ara sanki çok ses çıkardı sorun oldu servisini aradım uzaktan makinaya bağlandılar sorunu tespit ettiler ertesi gün servis geldi 10 dk çözdüler servisi çok başarılı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 23.10.2018
    Ürün teslimatı ve memnuniyet

    Yaklaşık 15 gün önce evlendım ve araştırmalarım sonucu en iyi fiyatı sizde buldum teslimat ile ilgili aklımda soru işaretlerim vardı ürünün zaten kalitesi ortada 3a enerji sınıfı 8kg 1400 devir yeni evli bi çift için kesinlikle ideal. Teslimatlarla ilgili çok şikayet okudum ama sizden daha öncede alışveriş yaptığım için güvenerek aldım ve ürünü sitenizdede belirtildiği gibi aynı gün kargo çıkışını sağlatıp 2 günde teslim ettiniz lg de aynu gün kuruluma gelip ürünümü kurdu eşimde çok memnun kaldı .bende teslimattaki başarınız için memnun kaldığımdan dolayı yorum olarak belirtmek istedim emeğinize sağlık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2018
    Tek kelime ile mükemmel

    Arkadaşlar ürün gerçekten harika birçok özelliği var ve gayet tasarruflu bir makine. Hem elektrik hem su yönünden uygun bir makine. Ben yeni evleneceğim için almıştım hiç bir problem yaşamadım. Şu an kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Gözü kapalı alabileceğiniz bir ürün

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.10.2018
    BU FİYATA BU ÜRÜN KAÇMAZ

    Ürün bugun elimize ulaştı yazlık dairemiz için almıştık ama evimizdeki makinemizden çok daha memnun kaldık.Kargoda hızınız da takdir edilesi.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.09.2018
    LG F4J7TNP1W TurboWash A+++ 1400

    Ürün çok kaliteli ve teknolojik gerçekten markanın verdiği kaliteyi görebilirsiniz eski makinemde kapağı bile kırılcak gibi açılıyordu bu ürünün her noktasında kalite olduğu belli tavsiye ederim düşük enerji sınıflı

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 12.11.2016
    TAVSİYE

    Bi kaç farklı modele baktım çağrı merkezinizle görüstüğümde bana bu modeli önerdiler. İyikide önermişler diğer alcağım modeli arkadaşım aldı ve hiç memnun değil.Teslimatını söylediğiniz günde yaptıgınız içinde sağolun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F4J7TNP1W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F4J7TNP1W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat