Huawei Honor Tablet PC Yorumları

Huawei Honor Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    Tavsiye ederim kesinlikle..

    Fiyatina göre çok iyi doğrusu bu kadar hızlı ve saglam bir tel beklemiyodum. Kasa metal. Bu urun sadece bu sitede var. Hepsiburada ve tedarikci firmaya teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    gerçekler

    5 ay oldu hepsiburada dan alalı.şuanda huawei garantisi bence en iyisi.telefonun fazla eksi bi yönü yok bence batarya sı biraz daha iyi olabilirdi . kasma donma hiç olmadı şimdiye kadar.hızlı sağlam parmak izi ve kamerası harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    Herkeze tavsiye ederim

    Ben telefonu alalı 8 ay oldu çok memnunum ben aşırı oyun oynayan biri olarak sarz 1 gün rahat yetiyor dizaynı görünüşü mükemmel paramak izine laf bile yok kasma desen 16 GB 16 sida dolu olmasına rağmen kasmasi yok demek gerekire tek kelimeyle mükemmel herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    Bu fiyata daha iyisi yok...

    Arkadaşlar telefonu Türk lekekom mağazasından aldım telefonda hiç bir şekilde kasma donma fln olmuyor,Parmak okuyucusu sorunsuz calisiyor,Kameraya diyecek yok ztn,Dizayn ve incelik açısından müthiş,Ama bildirim ışık yeri hoparlörun içinde resmen onu hiç beğenmedim ama iyi yinede,Şarj bi günü rahat çıkarır ve telefonun çok iyi sensorleri var kısacası bu fiyata daha iyisini bulamazsınız şiddetle öneriyorum:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2017
    Başarılı Bir Telefon

    Ürünü 6 aydan daha uzun süredir kullanıyorum, ısınma problemi var diyenler tarafsız inceleme videoları var Youtube da ordan bakabilirler, öyle birşey yok. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayanlar var, onun için telefonu biraz kurcalamanız gerekli, şuan aklımda olmayan bi ayarı vardı. Pil gayet başarılı ve 6 ayda 3 kez güncelleme geldi telefona ve yapılan güncellemeler çok başarılı. Parmak izi okuyucu sanırım piyasanın en hızlısı. Ve akıllı tuş sayesinde de size kolaylık sağlıyor. Kamera 20Mp ve olağanüstü resimler çekiyor kullananlar bilir. Ayrıca manuel modda yarı profesyonel fotograf makinası ayarında kullanılıyor. Tek Geçerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2017
    Watsap sorunu

    Telefon çok güzel. Çelik kasa olması avantaj. Şarjı bir günü çok rahat çıkarıyor. Watsap bildirimlerinde sorun vardı ama ayarlardan watsapı arka planda çalıştırı aktif edince o sorunda ortadan kalktı. Bu sorunu yaşayanlar arka planda çalıştır sekmesini aktif yapsınlar. Gönül rahatlığıyla alınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Harika

    Telefonu aldıktan 1 ay sonra bir tane de eşime aldım. Fazla süslü ve teknik terimler kullanmaya gerek yok. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Bu fiyata bir çok marka ve telefondan üstün bu telefonu tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2016
    PİŞMAN OLMAZSIN

    telefonu kullanalı bir haftayı geçiyor. Söyledikleri gibi aşırı ısınma problemi yok gayet stabil ve normal sıcaklık seviyelerinde. Tek sorun whatsap bildiriminde var. şıklığı olsun performansı olsun gayet başarılı, verdiğin paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Kullanımı gayet basit ve kullanışlı. Parmak izi okuyucusu rakiplerine göre çok hızlı ve işlevsel. Hoparlörden çıkan ses seviyesi orta derecede. Eski telefonuma göre şebeke çekim kalitesi çok yüksek. Kamerası standartlar içerisinde, loş ışıklarda kamera çekimde zorlanıyor. Yani telefonu alan kişi üzülmez. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Dört Yıldız

    Honor telefonu 1,5 aydır kullanıyorum. Şarjı %100 olunca hemen prizden çekmeyip bir süre daha şarj ettikten sonra kullanırsanız rahat 1,5 hatta 2 gün gidiyor. Isınma sorunuyla pek karşılaşmadım. Alırken tereddüt etmiştim ama kullandıkça iyi almışım dedirten bir telefon oldu. Alttaki boşlukta rahatsız etmiyor. Düşünüpte kararsız kalanlara tavsiye ederim. Deneyin pişman olmazsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2016
    Beş Yıldız

    bugün geçti elime kargo. Kullandıkça göreceğiz bakalım.. Satın alım sürecinde ve gelen ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Mükemmel notu şimdilik sadece satıcı için...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2016
    Mükemmel

    3 aydır kullanıyorum.Artık ba?ka telefon almayı dü?ünmem.Bağımlısı olacaksınız.Fotoğraf kalitesi bağlanma hızı video film izleme oyun oynama her konuda memnun kaldım.Reklamına hiç rastlamadığım için aldığım ürünün değerini kullandıkça ke?fettim.Harika.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    Doğru karar

    Ürün sunduğu özellikler ve malzeme kalitesi ile fiyat performans anlamında kesinlikle çok iyi. Android 6 güncellemesi de çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    Süper

    Gerçekten çok güzel bir telefon. Herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    harika.

    Bu telefonu ilk çıktığında tahminen 6 ay önce aldım. çok telefon değiştirdim ama bu telefon bir harika. eksisi nerdeyse yok. parmak okuyucusu piyasanın en iyisi nerdeyse... asla pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2016
    Bu fiyata başka android cihaz aramaya gerek yok

    Cihazı bir akrabam için sipariş verdim ve elime geçtiğinde ilk izlenimlerim elde ettiğim sonuç, gerçekten doğru karar verdiğim oldu. Gerek tek elle kullanımı gerekse zarifliği tipi olaraktan başarılı bir cihaz. Dokunmatiği gayet hassas ve bi o kadar da sade, kullanışlı bir arayüzü var. Arayüzünü, android ve iphone karışımı gibi bir şey tasarlamışlar desem yeridir. Hafıza 16 GB olmasına rağmen size sunduğu yaklaşık olarak 9.5 GB lık bir alan ki muadili cihazlardaki toplam hafızası 8 GB olanlardaki kullanılabilir alanı varın siz hesaplayın. Ram olarak belkide bu fiyata bulabileceğiniz en iyi tek cihaz diyebilirim (3GB). Kamera, işlemci performansları ise gayet başarılı (20/8Mp). Ayrıca kamera için resim çekmeyi severlere özel eğlenceli farklı modları mevcut. Hızlı şarj özelliği ise günümüz telefonlarının 1 günü zor çıkardığını düşünecek olursak isabetli biz özellik olmuş. Tabi bu özelliğini 2 Amperlik adaptörüyle şarj ederek kullanabilirsiniz. Kısacası sözün özü, öyle yüksek fiyatlara telefon aramayın. F/P olarak piyasadaki kaliteli cihazlardan biri. Hem donanım olarak üstün, hem tasarım açısından zarif hemde yeni güncel bir cihaz. Araştırın bakın, bu fiyata ya donanımı düşük yada sürümü eski yada özelliğine göre tipi bozuk cihazlar bulursunuz. Şayet şuan ki kullanmış olduğum Sony Xperia Z5 Premium cihazı hesaplı denk getirmiş olmasaydım şüphesiz alacağım cihaz bu olacaktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    ŞİMDİ OLSA ALMAZDIM...

    ürünü 3 haftadır kullanıyorum. Alacak arkadaşları bazı konularda uyarmak isterim. ısınma sorunu ciddi anlamda var.foto ve video çekiminde 20 mpksl olduğuna aldanmayın görüntü kalitesi düşük. lg g3 sadece 13 mp olmasına rağmen 2160 piksele sahip. honor 7 ise 20 mp diyor ama piksel sayısı 1080. g3 kıyasla yarısı kalitede. ayrıca whatsap bildirim sorunu var. malesef msj aldığınızda bu size bildirim olarak gelmiyor.Çoğu kullanıcı sade kullanımı var diyor bana göre biraz karmaşık yapıya sahip.verdiğim paraya daha kaliteli bir cihaz alabilirdim diye düşünüyorum. saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2016
    Guzel Telefon Ama,

    Telefonu yaklaşik 1 aydir kullaniyorum. Tlf oyun oynayan biri degilim, sarji bana 1,5 gun cok rahat gidiyor. 2 saat int. 1 saat tlf gorusmesi. Bana gore olumsuz yani; veri sayacı, dakika sayacı ve mesaj sayacı cok kotu. Hangi progami kurduysam olmadi. Ikinci sorun, tlf gorusmesi yaparken ekran kulaga goturulunce hemen pasitlesmiyor, buda ikinci istenmeyen cagriyo veya baska uygulamalarin acilmasina sebep oluyor. Bunlar da yazılımla düzeltilecek sorunlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2016
    Gayet güzel

    Kessinlikle tavsiye ederim samsung ve htc vb. tel. kullanmış kişi olarak. Arkadaşların çoğu artı ve eksileri yazmış rahatça kullanılacak telefon ben koyu gri rengini taksiye ederim çünkü ön taraf siyah olduğu için ekrandaki bosluk farkedilmiyor diğerinde ön taraf beyaz olduğu için siyah bir çerçeve gözüküyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Artıları ve eksileri var.

    Ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Detaylı bir araştırma sürecinden sonra aldım. Artıları: - Pil süresi: Gün boyu aktif olarak kullanmama rağmen gün sonunda %20 gibi bir pil kalıyor. - Kamera: Profesyonel çekim modu gayet kullanışlı. Ön kamerada da gayet net özçekimler yapılabiliyor. Ayrıca güzelleştirme modu ve yemek modu gibi ek modlar da var. - Arayüz: Huawei'nin kendi ara yüzü çok başarılı. Ayrıca bütün uygulamalarda izinleri kontrol edebiliyorsunuz. Gereksiz pil harcayan uygulamaları size bildiriyor ve kapatabiliyorsunuz. - Parmak izi sensörü ve akıllı tuş: İşlerinizi bayağı kolaylaştırıyor. Parmak izi sensörü gayet sorunsuz çalışıyor. - Kasa: Telefonu ilk elinize aldığınıza metal kasa çok sağlam duruyor ve kullanıcıya güven veriyor. - Teknik servis: Telefonu ilk aldığım gün aşırı ısınma ve geç şarj olma problemi yaşadım. Huawei servisi çok ilgili davrandı. Telefonu Android 6.0’a yükseltince sorun düzeldi. Eğer telefonu servis merkezine kendiniz götürürseniz 1 saat içinde telefonu size tamir edip geri verme taahhütleri var ki KVK ile 5 ay uğraşan biri olarak bence gayet güzel bir hizmet. Ayrıca telefonla birlikte Hisuite programını bilgisayarınıza kurarsanız yedekleme ve geri yükleme işlemleri gayet kolay yapılabiliyor. Eksileri: -Isınma: Telefonu biraz zorlarsanız ısınıyor ama çok rahatsız edici değil. Bunda kasanın metal olması önemli rol oynuyor. İşlemler bitince hızlı bir şekilde soğuyor.- Yazılım problemleri: Telefon Android 5.0 ile geliyor Hisuite üzerinden Android 6.0’a yükseltilebiliyor. Ayrıca Android 6.0’da yaşanılan genel bir sorun olarak whatsapp bildirimleri bazen sesli olarak gelmiyor ve bazen hat kendi kendiliğine kısa bir süre gidebiliyor. Bununla ilgili yeni bir yazılım güncellemesi bekleniyor. Son olarak bence f/p olarak telefon oldukça başarılı. Aynı özellikler başka bir marka adı altında sunulsa fiyatının 2,500 TL’den aşağı olacağını düşünmüyorum. Android’den kaynaklanan ufak yazılım sorunları mevcut ama onlar da zamanla düzelecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2016
    Tavsiye

    Ürünü hepsiburada.com dan aldim çok memnunum almadan önce arastirdim bu kalitede ozellikte bu fiyata telefon yok

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Honor Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Honor Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat