Simfer Oscar 4903 4 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak Yorumları

Simfer Oscar 4903 4 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    doğalgaz ,le uğraşmaya değmez. ocak ve servisi mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ocak güzel, hızlı ısınıyor yeterli ama mesela en yüksek ayarda çalışması maximum 10 dk sonra kendini korumaya alıyor ve bir düşük bir yüksek çalışıyor bu da kızartma yapmayı imkansız kiliyo, tencere yemeklerinin pismesi vakit alıyor, haslama mesela mantı 6 kişilik tabak varsa ilk üç seri hızlıca haslanirken diğer tabaklar baya bekletiyor. Kızartma için tüp aldık balkonda kizartiyoruz zaten 2 kişilik bir aileyiz bize yetiyor memnunum. Çayı çok çabuk kaynatılıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı,çok teşekkür ederim ilginiz için

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Görüntüsü şık parlak güzel görünüyor. Elektrikli ocak kullanımına zamanla alışıyorsunuz memnun kaldım. Tüp kullanmaktan daha konforlu ve daha ucuz

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    beklediğim gibi değil 3 dakikada bir dinlenmeye geçiyor ve yeterli sıcaklığa ulaşmıyor asla yemek pisirmiyor basit bir kay kaynatıp demleme bile 2 saati buluyor. asla tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ocak kullanincaya kadar yorum yapmadım.Dogal gaz için birşey demem ama bu tür ocaklar varken hala Tüpgaz kullananların aklına şaşarım.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2019
    güzel ürün

    Güzel görünüyor. Aynı kullanıcıdan diğer evimize de alacağım.

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2019
    Süper gayet güzel

    Ürün harika paketlenmiş olarak sorunsuz bir şekilde 2 günde tarafıma ulaştırıldı..🙏 çok teşekkürler 🙋🏻‍♂️ Not: pirize takmak için kablosu kutu içerisinde olmadığını için kurulum için gelen servise ödeme yapmak zorunda kaldım . Kablo kutuya dahil olsa 5 yıldız hak ederdi😊🙋🏻‍♂️ yine de gayet başarılı..

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2018
    Arızalı ürün

    ilk gelen ürün arızalı çıktı. 2. kez geldiklerinde de 30 TL servis ücreti aldılar. Güvenilmez bir marka ve mağaza. tavsiye etmiyorum. uğraştığınıza değmez.

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2018

    Ürün kullanışlı ve ihtyacı karşılayan bir ürün .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simfer Oscar 4903 4 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simfer Oscar 4903 4 Gözü Elektrikli Cam Yüzeyli Ocak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat