Asus VG248QE Monitör Yorumları

Asus VG248QE Monitör yorum ve tavsiyeleri

(227 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mert Pehlivan

    Monitör oldukça güzel görüntü kalitesi muhteşem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Binbir güçlükle kargoya getirttik ama sorunsuz geldi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Performans

    DVİ ve güç kablosu içinde geliyor yani monitörü kurar kurmaz 144hz alabilirsiniz kablo almanıza gerek yok . Ergonomisi açısal olarak yukarı aşağıya sağa sola dönmesi çok güzel kendinize göre özene bezene ayarlayabiliyorsunuz . Monitörü sağa sola çevirmek için altta özel mekanizması sayesinde hiç mönitörü kaldırmadan yerinden oynatmadan kullanabilirsiniz . Işık,görüntü,akıcılık çok iyi . Cs go , pubg , gta 5 gibi çoğu oyunu zevkle oynayabilirsiniz . Netten kutu açılımlarını izleyerek de mönitörü inceleyebilirsiniz . Ayrıca şunu da not düşelim dvi girişiniz yoksa hdmi kablosundan 144 hz alamassınız .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygun fiyat yüksek kalite

    Kalın ve ağır ama fiyatı uygun, ekran ayarlanabilir ve kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    gayet iyi ve sorunsuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hatasız. Çok kullanışlı. Görüntü akıcılığı ve netliği çok iyi. Oyun için alınacak en iyi 1080p monitör

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi

    Monster laptop ile kullanmak için aldım. HDMI ile 144hz alınamadığı için ve laptop'da da DVI-D çıkışı olmadığı için mini display port - display port kablosu ile bağladım. Bu şekilde 144hz alınabiliyor. Özellikle 15,6" ekran ile PUBG oynarken hiçbir şey gözükmediği için almayı istemiştim. Ekran kartım PUBG'de 144fps'lere çıkacak bir kart olmasa da bu monitörü bağladıktan sonra çok net bir görüntü elde ettim ve oyun için hareketlerim daha da hızlandı. Boyut olarak da 24" oyun oynamak için çok ideal. Bütçeniz bu ürün fiyatı aralığındaysa kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün güzel, renkleri canlı, display port ve dvi ile 144hz çok iyi çalışıyor hdmi dan ps4'ü bağladım pc ile ps4 arası geçiş tek tuş üstünden yapılıyor gayet hoş. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ürün fakat..

    FreeSync ve G-Sync desteği yok. Onun haricinde gayet iyi bir monitör. Bilinde alın. Benim gibi sürprizle karşılaşmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KOD ÇIKMADI

    Ben ürünü aldım ancak kutudan Black Ops 4 için teşekkür kartı ve promosyon kodu çıkacak diyor hiçbir yerde bulamadım bu kodu bana kim gönderecek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    eğer csgo oyuncusuysanız düşünmeden alın derim. oynayış ciddi manada fark ediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evdeki zamanımın çoğu bilgisayarda geçiyor. Bu sebeple de ekrana çok fazla bakmak gözlerime zarar veriyor. Bu soruna bir çözüm ararken mavi ışık teknolojine sahip bu monitörü buldum. Özellikler beklediğimden daha fazla ve iyi. Görüntülerin netlik derecesi bu fiyattaki bir ürüne göre çok iyi. Ben çok memnun kaldım, uygun fiyata alınacak en iyi monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    MÜKEMMEL ÜRÜN, MÜKEMMEL SATICI

  • Amazzon aracılığıyla, 11.08.2021
    3senelik kullanım

    1ms moduna aldığınızda renk falan kalmıyor, ayrıca storb diye bi uygulamayı kullanmanız lazım , yazılım kullanımı çok zor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün fiyat performans ürünü gerçekten paranın hakkını veriyor msıda kullandım çok soluk kalıodı bu bam başka.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Renkleri, görünüşü gayet iyi.Fiyatına göre performansıyla alınabilecek bi ürün tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: Masanız biraz sallanıyorsa, monitörde sağa sola sallanıyor..Ayağını istediğiniz kadar sağlam takın monitörün böyle bi sıkıntısı var. Çok hassas yapmışlar bu yüzden 1 puan kırdım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Özellikle bu fiyata bu özellikler, gerçekten süper. Öğrenci evim için çok iyi oldu. Severek ve keyifle kullanıyorum. Adaptive-Sync teknolojisiyle birlikte 144 Hz’e ulaşan yenileme hızı, iz efektlerini ortadan kaldırır ve videoların net görüntülenmesini sağlıyor. Herbir özelliği muhteşem. DisplayPort, HDMI ve D-sub girişleriyle kapsamlı bağlantı seçenekleri de sunuyor. Sizde düşünmeden alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2021
    felaket

    Olumsuz yönleri: ışık süzmesi var. aldım açıp pixel testi yaptığımda çok fazla ışık süzmesi gördüm.bu fiyata kesinlikle değmez.almayin

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2021
    guzel cihaz

    Olumlu yönleri: malesef 3 piksel cikti.iade ve degisim yapmadim.kullanip gorucez bakalim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Asus Monitör

    Olumlu yönleri: Çocukların xbox ı için aldım, gayet başarılı...Kutu içeriğinden güç kablosu ve hdmi kablosu da çıkıyor...Ürün kapalı kutu geldi...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VG248QE Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VG248QE Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat