Ferre White Pearl BBE6LD + B1140 + BFMC600B Ankastre Set Yorumları

Ferre White Pearl BBE6LD + B1140 + BFMC600B Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Kargo ürünü eve kadar taşımadı apartmanın önünde bırakıp gitti set kullanışlı ve çok şık duruyor fakat ocak resimde görünenden farklı düğme kısımları beyaz ve hangi tarafın yandığının gösteren çizgiler var

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2016
    Sakın alışveriş yapmayın

    Ürün zaten heryerde var belli bir ürün .tekzenden alındı diye bi ekstra sı olacak değil.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.08.2014
    ferre ankasre

    internetten ve çevremden yaptığım araştırma sonucunda ferre markalı ankastre ürünlerden hiçbir şikayet duymadım.hatta kurulumunu yapan yetkili servislerde birçok markadan şikayet olduğunu ancak ferre markasından hiç şikayet olmadığını söylediler.siparişi bugün verdim.inşallah bende memnun kalırım.eltimde 6 aydır kullanıyo.çok memnun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre White Pearl BBE6LD + B1140 + BFMC600B Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre White Pearl BBE6LD + B1140 + BFMC600B Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat