Ferre Black Flash SFME600 + S1140CE Ankastre Set Yorumları

Ferre Black Flash SFME600 + S1140CE Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2020
    hızlı kargo

    ürünüm zamanında geldi teşekkürler. servisi arayıp montajını yaptıracam. ümarım üründe herhangi bir eksiklik veya kırık yoktur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2020
    Beş Yıldız

    Ürün fiyatına göre gayet güzel. Çok sik, ve mutfagimiza çok yakıştı. Servisi gayet iyiydi, ve markayı gerçekten övdü, fırınıni da önerdi. Teslimat ve serviste hiç sorun yaşamadım, herkese teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2020
    güzell

    ürün güzel kargo sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2019
    👍istediğim ürün

    arkadaşlar piyasaya ve diğer satıcılara nazaran fiyatı gayet ii ürünü henüz açmadım ürün hakkında bir şey yazmam doğru değil şimdilik

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2019
    Servise dikkat.

    Ocak için kötü diyemem,beklentileri karşıladı fakat davlumbaz tam bir hayal kırıklığı oldu benim içim. Eğer hepsiburada yorumumu yayınlarsa buradan asıl memnuniyetsizliğimi belirtmek isterim; 1)Ürünü kuran elemanlar ürünün kurulum klavuzuna göre kurmuyor,yani davlumbazın klavuz kağıdı falan var hiç onu asayım da duvara işte oran düzgün olsun bir tarafı aşağıda bir tarafı yukarıda olmasın,ocaktan yüksekliği talimatlara uygun olsun diye bir şey yok,bir an önce yapayım gideyim. 2)Davlumbazın bacası için bir de boru oluyor malumunuz ben bir gün önce kendim gittim aldım,montaj aşamasında bana ''abi bu boru 20'lik,bu boruyu takarsak cihaz garanti dışı kalır biz bu davlumbaza uygun boru getirdik 100 lira ücreti var dedi.(dışarıda ücreti 10 lira bu arada)Sizin anlayacağız daha ürünün kurulum aşamasında anladım ki bu ürün bozulursa servisi ile işimiz var. Fiyat/fayda olarak makul olan bu ürünü alacak olan arkadaşların kendi bölgelerindeki yetkili servisinin de müşteri memnuniyetini araştırmalarını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2019
    GÜZEL

    GÜZEL VE HIZLI TİŞK EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2019
    Beş Yıldız

    Ürünün açmadık ama teslimat çok hızlı bilgilendirmeler mükemmel teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2019
    BAŞARILI

    BAŞARILI SATICI. ÜRÜN GAYET GÜZEL 4 AYDIR KULLANIYORUM HİÇBİR SIKINTISINI GÖRMEDİM. GİDİP BİRSÜRÜ PARA VERMEYİN MARKALARA. TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürünler gayet güzel Satıcı ürünleri sorunsuz şekilde teslimatını yaptı. Çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2019
    Eksik

    Ocak güzel fakat gönderilen kutuda boru bacası yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2019
    Beş Yıldız

    Bu fiyatlara alinabilecek en iyi ve kullanisli urunlerden biri , kargom 3 4 gun icerisinde elime sorunsuz bir sekilde ulaştı tesekkur ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2018
    Şık ve uygun fiyatlı

    Markaya tomarla para vermek istemeyenlere tavsiye ederim. Kayseri üretimi. Duyduğum kadarıyla Bosh ve Siemens'in ankastre mallarını yapan firma. Yani 3te 1 fiyatına aynı şeyi alıyorsunuz sadece üstünde o markaların isimleri yazmıyor. Kayserideki servis yetkilisi çok ilgili. Bacasız kullanım için 50 TLlik filtre lazım. Servis sonradan getirip taktı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre Black Flash SFME600 + S1140CE Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre Black Flash SFME600 + S1140CE Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat