Asus VX239H LED Monitör Yorumları

Asus VX239H LED Monitör yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2017
    Kesinlikle tavsiye ediyorum.

    3 hafta boyunca monitör aradım. İncelemediğim ürün, izlemediğim video, gitmediğim teknoloji marketi kalmadı. Renk kalitesi muazzam. iPad ile çok yakın bir renk ve parlaklık kalitesi sunuyor. Kasanın sadece ayaklar metal ancak geri kalan kısımlar da plastik olmasına karşılık gayet şık duruyor. Kısacası hem görüntü kalitesi hem de görsellik bakımından kendi sınıfında ki en iyi ürün diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017
    Çok iyi satıcı

    Ürün forumlarda yazdığı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Beş Yıldız

    Asus kalitesi ve şıklığı, gerçekten parasına değen bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    Renkler çok iyi

    En başta şunu diyeyim bu kadar canlı renkleri başka monitörde görmemiştim. Önceleri TN ekran kullanıyordum ve IPS'e geçince farkın böyle fazla olacağını beklemiyordum. Şahsen oyun ve film karışık takılan biriyim ama oyun kısmı biraz daha ağır basıyor. O yüzden ilk olarak oyunlarda denedim. Önceden de dediğim gibi renkler çok iyi, ghosting olmuyor. Ancak ilk başlarda screen tearing (ekran yırtılması) oluyordu. Sonradan anladım ki V-sync'i (dikey senkrinizasyonu) açmam gerekiyormuş. Bu monitörü alıyorsanız oyunlarda V-sync'i açmayı unutmayın. Zaten ekranın tazeleme oranı olan 60 FPS'e sabitliyor oyunu. (Tabii oyunu 60 FPS'den yukarı oynuyorsanız.) Oyunlarda renk canlılığına önem verenler bu ekrana bir şans vermeli. Ekranın taban dairesi sağlam, sallanmıyor. Ekran tuşları dokunmatik tarzı bir şey. Tuşlu değil yani ki bu iyi bir şey. Tasarım olarak da gerçekten şık duruyor. Sonuç olarak genel amaçlı kullanım için bire bir. Şimdilik bir sorunum olmadı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    Güzel

    Güzel ve kullanışlı bir monitör. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 09.07.2016
    Renkler güzel tepki süresi kötü

    Ürünün tepki süresi bahsedildiği gibi 5 ms değil.. Oyunlarda bulanıklık yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2016
    mükemmel

    renkler ve grafikler muhteşem özellikle eski monitörümden sonra. monitörün kendi hoparlörü gayet iyi hdmi ile bağlanınca varsayılan olarak atanıyor ama ayarlardan düzeltilebilir.1ms tepkime süresine takılmadan ips ekran seçmenizi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2016
    Renkler çok iyi ama ya diğer etkenler

    Bu ekran ben renkleri tam doğru görmek istiyorum diyenler için ideal. Fakat eğer ki bir film tutkunu iseniz kesinlikle uzak durmanızı öneririm. Çünkü IPS ekran olması sebebiyle siyah kısımlar parlak ve bulanık görünüyor. Bu durum film izleme zevkini çok bozuyor. Ama ilginçtir ki kullandığım başka bir IPS ekranda bu derece bir siyah renk sorunu yok. Ayrıca 8 yıldır kullandığım TFT active matrix panele sahip ekranın görüntüsünün daha iyi olduğunu açıkça söyleyebilirim. Tüm bunlarla birlikte 5 mslik tepki süresinin hareketli görüntüde bir soruna neden olduğunu görmedim. Son olarak, HDMI kablo beklerken kutudan VGA kablonun çıkması çok şaşırtıcı. Alırken bunlara dikkat etmenizi ciddiyetle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    Gayet iyi

    Bilgisayar oyuncusu değilim, diğer ürünler ile karşılaştırma da yapamayacağım. Ama ürünün kalitesi ve dizaynı oldukça iyi. Renkler oldukça gerçekçi, hoparlörler evde film izleme, müzik dinleme vs. için oldukça yeterli. Güvenlik kamerası DVR cihazı da bağladım, ekranlar arası kolayca geçiş yapılabiliyor. Evde yattığınız yerden film izleyebiliyorsunuz monitör açısı ayarlama derdi yok. Yeni sistem kurduysanız benim gibi ilk etapta "VGA No Signal" hatası alabilirsiniz. Sorun monitörde sandım ama RAM leri yerine oturtmamışlar sistem hata vermiş, bilginiz olsun. Neticede oldukça başarılı buldum. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2015
    genel olarak

    fiyat ve performans ürünü fakat hoparlör koyarak çok büyük bir yanlış yapmışlar,bu kadar kaliteli bir ürün ürettikten sonra ucuz bir hoparlör koymak tamamen mantık dışı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2015
    renklerr

    Selam arkadaşlar ..Cuma gunu saat 1 de aldım akşam 7 gibi geldi.. Tasarım olarak cok şık duruyor ,ince hos.İlk açar açmaz dikkat ettiğim renkler..Cok iyi..üzerinde bulunan hoparlörler yeterli olmasada..sonucta bu monıtor ses sistemi değil.Ama iş görür..2x hdmı olması da güzellik hem Playstatıon hemde Pc bağlıyabılıorum.Alcak arkadaslara tavsiye edebilirim..Aynı fıyata daha iyisini bulabilirsiniz belki ama aynı şıklıkta tasarımı bulamazsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2014
    Mükemmel Renkler

    Ürün kısa sürede elime ulaştı MX239 Yerine bunu aldım. Monitöre uydu alıcı, Pc ve PS4 Bağladım. Renkler çok harika ve yoğun. Tepkime süresi yeterli. Hoparlörü yetersiz. Eksiği bana göre, (IPS ekran olduğundan sanırım) siyah renkli görüntülerde ayrıntılar belli olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2014
    asus kalitesi

    hepsiburada tşkler hızlı teslimat ve fiyat için. ürün için bi şey dememe gerek yok gerçekten çok kaliteli 4 aydır kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    Memnunuz

    Ekran tasarımı modern, görüntü ve ses kalitesi ev kullanımı için çok yeterli.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 25.10.2014
    güzel bir monitör

    bu monitörü almadan önce 1 ay boyunca monitör araştırdım, alacağım fiyatlardaki en iyi ürün olarak bu monitörü buldum. sipariş ettim umarım hızlı kargolanır

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.10.2014
    süper bir ürün

    muhteşem bir ürün fiyatıda diğer sitelere göre uygun mutlaka alacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2014
    Oyun için İdeal

    Xbox one için aldım monitörü. Ghostingin g si yok renkler harika. Hoparlör den bişey beklemeyin. Ses çıkmasa da olur ama görüntüsü canlılığı fark ediliyor hemen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2014
    Cap canlı

    Bu ürünle beraber toplam 5 ürün aldım. hepsi aynı gün kargoya verildi tşk Hemen ölü piksel testi yaptım tertemizdi. Daha önce 17 " 8ms monitörüm vardı. Tepki süresi aynı diyebilirim. 5ms olduğunu düşünmüyorum. Ancak renkler harika gerçekten. hd filmler mükemmel. eski ekranımdan daha büyük olduğundan tepki süresi az gibi hissettim ama sonra alıştım. ghosting falan yok gayet güzel. Ancak ayar tuşları sanki insanları sinir etmek için tasarlanmış. Assasins creed black flag oynadım eski monitörümle kıyaslamam bile çok renkli ve canlı. Koltukta neredeyse yatar pozisyonda ekranın çok asagi açısında oynuyken bile aynı canlılık devam ediyor. Çok hareketli oyunlarda nasıl performans gösterir bilmiyorum. Ancak şunu soyleyebilirim ki ips ekran bambaşka. Bu saatten sonra eski ekranlara tepkime süresi nedeniyle uzman oyuncu degilseniz bakmayin bence. Ayrıca bazı ekranlar masa sallandıkça çok sallanır bu monitör bayağı rijit.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2014
    çok güzel bir monitör

    Ürünü internetten diğer müşterilerin yorumlarını okuyarak aldım. Gerçekten çok güzel bir monitör. Hiç pixel kaybı görmedim. 21 yerine 23 inç aldığıma memnunum. İşim gereği çok hareketli görüntü, video izlemem ve yorumlamam gerekiyor. İşimi fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VX239H LED Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VX239H LED Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat