Kumtel KO705 + KO410 BF + KO-A6 S2 Siyah 3’lü Ankastre Set Yorumları

Kumtel KO705 + KO410 BF + KO-A6 S2 Siyah 3’lü Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı, Güvenilir, Teşekkürler Hepsiburada

    İstanbul dışı istedik, teslimat, bildirilen tarihden önce yapıldı, servis resmi tatil olmasına rağmen kurulum için randevu verdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Fırın taşınana kadar iyiydi sonra ya çiğ kaldı ya yaktı bozuldu ... ocağın plastikleri çabuk deforme oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ankastre

    Diğer pahalı ürünlere boşa para vermeye gerek yok, kaliteli ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnun kaldım

    Sipariş sonrası ve ürünün teslimi hızlı ve güvenilir .....

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2019
    Daha ne olsun...

    Annem için aldım dışardan bakınca standart bir ankastre set. Dünya para verip markaları zengin etmeye hacet yok diye düşünüyorum. İşinizi fazlasıyla görüyor. Duruşu da gayet şık özellikle ocak ve fırın beklediğimden de iyi çıktı. Davlumbaz standart ondan fazla bişey beklemeyin ama fiyatına göre yine de çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2019
    Tavsiye etmiyorum.

    Ürün kalitesi inanılmaz düşük düğmeler elinizde kalıyor, davlumbazın ışığı 2. gün bozuldu. O kadar kalitesi düşük ki fırında yemek yaparken kendi iç tabakasını yakıyor. Siyah siyah kabartılar dökülüyor fırının içinden. Ben burdan satın almadım ama satın almayı düşünenler için yazıyorum pişmanlıktır maximum 1 yıl dayanır mecburen yeni alacağız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2018
    idare eder

    ürün tam bir hayal kirikligi oldu satici firma ozellikle horoz lojistikten acilen vazgecmesi gerekir teslim edilmeyen urunu teslim edilmis gibi gosterip gunlerdir pesinde kosusturdular. hepsiburada dan alisveris herzaman yaparim ama bu sefer hayal kirikligi oldu üzgünüm ????

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2018
    Bir Yıldız

    Parasına göre malzeme. Gerçekten aşırı kalitesiz bir ürün kesinlikle tavsiye etmem. 900 e yakın bu urunu almak yerine 1200 civarı ürün alıp taktırmak daha mantıklı. Hele davlumbaz üzerindeki koruma jelatinini sökmek resmen ızdırap oldu. Gelen teknik servisci arkadas seti 45 dk ya kurdu. Bense o jelatini 2 bucuk saate zor temizleyebildim. He ayrıca makina boşta çalışması gerekmiş (Fırın) çalışırken sakın camı yarılamayın butonlar tuzla buz olup eriyor. kıssadan hisse ürün parasına göre idaal az daha para koyup daha kaliteli ürün alın arkadaşlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2017
    Ankastre fırın

    inox ankastre fırın çok kötü. pasta börek pişirimi iyi değildir. içleri pişirememektedir. hamur kalıyor.

  • Evidea aracılığıyla, 17.10.2017
    Güzel

    Ürünü çok beğendim. Ürün birebir aynı şekilde geldi. Ürüne zarar gelmesin diye paketlenmesi de çok iyiydi. Sadece ocağın kenarına geçirilen plastik sıkıntılıydı. Servis onu takamadı o kadar onun dışında üründen memnun kaldık.

  • Evidea aracılığıyla, 20.05.2017
    güzel

    cok güzel ve kullanışlı bir set tavsiye ederim fiyatıda uygun teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2016
    bence süper

    anneme memleketteki evi aldım fiyat çok uygun kaliteside güzel evimize kadar getirdiler.Çok büyük paralar vermeye gerek yok işimizi fazlasıyla gördü..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel KO705 + KO410 BF + KO-A6 S2 Siyah 3’lü Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel KO705 + KO410 BF + KO-A6 S2 Siyah 3’lü Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat