Philips 234E5QSB-01 Monitör Yorumları

Philips 234E5QSB-01 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2018
    Bir Yıldız

    Beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    Beş Yıldız

    Tek sorunu sallanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2018
    Gayet başarılı

    Yazılım geliştirme amaçlı ekran çoğaltmak için almıştım. Gayet başarılı buldum, IPS ekran olması ile verimli ve yorulmadan çalışabiliyorum. HDMI özelliğinin olmaması eksi yanı, hayal kırıklığı yaşamamak için alırken dikkat edilmesi gerekiyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    Tam aradıgım ürün ve fiyat

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Aslında dvı da eskiyor, ancak yinede iki görüntü girişi olması güzel. masaüstünde dvı dan, laptopada vga dan bağlayıp kullanıyorum. Film ve fotoğraf seyri güzel, gece gözleri yormamak için eco moduna almak size kalmış. Geniş ve ağırlığına uygun bir ayakla gelmiyor. Hdmi yok olsaydı seside verirdi. Bu haliylede tercih edilebilir. Pixel plus gibi phlips özellikleri zaten var.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    full hd ve gerçekten en ucuzzz! piyasada daha uygun fiyata bu kadar iyisini bulamazdım detaylı bilgi ve fotoğraflar için ayrıca teşekkürler tıpkı burada göründüğü gibi çıktı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    HDMI girişi ve Hoparlörü olmayan modeli.

    Büyük Hayal kırıklığı! Daha önce aldığım model HDMI girişliydi ve hoparlörü vardı Bu modelde içinden almışlar

  • Webden Al aracılığıyla, 22.02.2017
    mükemmel

    ürün çok güzel oldukça büyük bi monitör . 4 günde elime ulaştı çok güzel sarılmış ve korumalıydı teşekkürler webdenal :)

  • Webden Al aracılığıyla, 11.07.2016
    ürün güzel ama..

    Ürün güzel ama windows 10 driver desteği yok. Fiyatına göre iyi

  • Webden Al aracılığıyla, 16.05.2016
    Harika

    Ips teknolojisine geçiş yaptığım ilk monitör fiyatı ve performansı süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2016
    Iyi

    Ekrani program yazmak icin aldim, filmlerde de gayet basarili sonuc veriyor, bekledigimden daha genis cikti. Verdiginiz paraya deger. Fakat monitor cok sallaniyor, alirken yaninda bir de VESA aparati almaniz gerekiyor. O da o kadar pahali bir sey degil. Ayrica Philipsin sitesinden Kullanici Ell Kitabini alip okumanizi tavsiye ederim, Monitor kurulumdan, cozunurluk ,on ayar modu ve sorun gidermeyee kadar her turlu bilgi mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2015
    Harika

    Bu kadar teknolojik monitörleri neden hoparlörleri olmaz. Ses sistemi takarak durumu kurtardık. Görüntü harika ama sağlam bir PC masasına oturtmalı çünkü sallanıyor. Ama Philipste görüntüleri seyretmek gerçekten bir zevk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2015
    Mükemmel

    Artı: Ekranı kod yazmak için aldım. Siyah-beyaz geçiş performansı çok güzel. Açık olduğunda rahatsız eden hiçbir unsur yok direk görüntüye odaklanabiliyorsunuz. İnce kasa, ince çerçeve. Menüden ayarlarını hiç ellemediğim halde default ayarları ile görüntü çok güzel. Eksi olarak: Denge ayağı biraz daha ağır olabilirdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 234E5QSB-01 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 234E5QSB-01 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat