Vestel Sefa T2002 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı  Yorumları

Vestel Sefa T2002 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(61 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı teslimat için teşekkürler

    ürünü test ettik sorun yok. Hepsiburada güvencesi ve hızı ile uygun fiyata alışveriş yaptık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Klasik Vestel kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçekten çok güzel bir ürün

    Ürünü anneme hediye etmek için aldım.Tabiki öncesinde muadilleri ile kıyaslama yaptım.Fiyat ve kalite açısından bu üründe karar kıldım.Elimize ulaştıktan sonra bizzat ben denedim.Tablalarının çıkmasının yanında çok kısa sürede ısınması gerçekten çok iyiydi.Vestele güvenim son yıllarda her geçen gün artmakta.Bence bu ürünü yabana atmayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Nar gibi kızarmış bir tost en sevdiğim kahvaltı çeşidi. Sabahları okula çok erken saatte çıktığımdan bazen kahvaltı için vakit bulamıyorum, annem Vestel Sefa’da hemen bir tost yapıp elime sıkıştırıyor. Kızartması gerçekten harika, iştah açıcı. 3 kademeli ısı ayarı sayesinde pişirme süresi hızlı. Sıkışık zamanlarda açlığınızı giderecek pratik bir makine. Ayrıca sadece tost değil, yeşil biber közledik harika oldu, köfte pişirdik tam bir ızgara oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünü Kasım sonunda hediye olarak aldım. Zamlanmadan siz de alın, çok memnun kalacağınıza eminim. Kullanımı ve temizlemesi çok basit. Tost yaparsanız mesela erimiş kaşarları ya da sucuktan akan yağları özellikle makine sıcakken bir peçete yardımıyla silerseniz yıkamanıza bile gerek kalmıyor. Teflon dokusu mükemmel, kaymak gibi. Kırmızı rengi ile şık da duran bir ürün. Bir tost makinası olarak benim için yeterli oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: İndirim zamanı denk geldim hemen aldım, bu fiyattan daha iyisine ulaşma ihtimaliniz yok. Evde bulunması kesinlikle bir rahatlık. Tost severleri mutlu edecek bir makine. Sade ama çok konforlu. Izgaraları teflon olduğu için malzemeler yapışmıyor, ama isteğe göre her iki ızgara ızgarasına yağ sürebilirsiniz. Neyse ki ızgaralar sadece çıkarılabilir değil, aynı zamanda korkmadan bulaşık makinesine atabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2021
    vestel kalitesi

    Olumlu yönleri: güzel ürün fiyatına göre bence Olumsuz yönleri: yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel tavsiye ediyorum güzel hızlı teslim

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alınabilir

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Üründen çok memnunum, plakalarının çıkıyor olması ayrıca güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye aldım bu ürünü. çok memnun kaldı annem. üstelik çok şık görünümlü

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargolama sıkıntılı idi hiç mi hiç beğenmedim. Para veriyoruz

  • Trendyol aracılığıyla, 02.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Alınca ne zaman gelir tahmini diyordum. Şipariş vermemin üzerinden 2 saat geçmeden arayıp en yakın şubenin bugün teslim edeceğini söylediler resmen ışık hızıyla geldi. Çok teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Boyut olarak biraz ufak ancak, öğrenci evim için aldım. Isınma süresi oldukça kısa beklemenize gerek yok. 180 derece açılmıyor ürün fakat içine konulanı iyi kavrıyor. Beklediğim gibiydi kargolama vs paketleme iyiydi.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğimden biraz küçük geldi gibi. Yine de fiyatına göre iyi bence

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    aşırı güzel bayıldım

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ısıtması kademeli üst kapakta ayarlamalı yükseklige göre.plakalar cıkıyor rahatca.temizligi basit.orta boy kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 25.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kısa sürede elime ulaştı. Fotoğraf bilerek atmadım çünkü görseldekinin birebir aynısı. Isıtma gücü güzel, büyüklüğü güzel.. İndirimdeyken güzel bir fiyata aldım. Tavsiye ediyorum :)

  • Trendyol aracılığıyla, 25.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel daha kullanmadım ama hızlı bir şekilde elime ulaştı. yanlız ürünü olduğu gibi göndermişler ne Bi şeye satmışlar nede bantlamışlar ve bu nedenle kargoda altı yırtılmış yanları yıpranmış. böyle bir şey olmaz bu sizin müşteriye verdiğiniz değeri ortaya koyar.belki orda kargoya veren elemanın halt yemesi. sizden ricam böyle elemanları çalıştırmayı bırakın su bile vermem ben olsam..müşteri istiyorsanız önce saygı..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Sefa T2002 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Sefa T2002 1800 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat