Fakir Torreo 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Fuşya  Yorumları

Fakir Torreo 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Fuşya yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2021
    Fakir torrero

    Olumlu yönleri: çok beğendiğim bir ürün eskisini 7 yıl kullandım, yenisini çok uygun bir fiyata aldım, herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Sabahları işe giderken, çok pratiklik yarattığı için almak istedim. Ürün ne yazık ki elime geç ulaştı. Paketlenmesinde de sıkıntılar vardı. Güzel bir ambalaj yaparak paketi ulaştırmış olsalardı iyidir. Izgara yapmak istedim geçenlerde ısı gücüne dayanarak ama tam pişirme işlemini gerçekleştiremedi. Pişirirken de etlerim plakalara yapıştığı için temizlerken, zorlandım. Çok memnun kalmadım.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Uygun ve hızlı gönderi Hızlı kargo ve sorunsuz elime ulaştı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.05.2020

    Fakir -torreo tost mak.2/2019 migrostan aldım dün bozuldu,çalışmıyor.Migros faturasını bulamıyorum,ne yapmam gerekir arz ederim saygılarımla,mustafa ılgaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Ürünün mor rengini aldım. Boyutu biraz büyük. Çeyizim için aldım kullanış açısından bir şey diyemem. Özenli kargo, hasarsız geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 07.12.2019

    Fazlasıyla geniş ve büyük çok yer kaplıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2019
    "teşekkürler"

    Olumlu yönleri: Teşekkürler, zaman da geldi , service de çok iyi di, çok memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Yanlış ürün yollamışlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Çalışan bir evim var. İkimiz de yoğun tempoda çalışıyoruz. Hal böyle olunca tost hayatımızın önemli bir yerinde bulunuyor : ))) Eşim evlenirken çeyizin de Fakir Torreo Kırmızı tost makinesini almış ve yıllardır kullanıyoruz. Hafta sonları sucuk falan da pişiriyoruz. Çok kullanışlı oldukça uygun fiyatlı bir ürün. Tasarımı da şık bence kullanımı kolay bir tost makinesi. İhtiyacı olanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir tost makinesi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2019
    "Süper ürün"

    Olumlu yönleri: Ürün de, satıcı da kargo da mükemmel. Herkes gönül rahatlığıyla alabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2018
    "."

    Olumlu yönleri: Fakir markasına ait her ürün hem uygun fiyatlı hem de yüksek performanslı oluyor. Bu tost makinesi hediye olarak gelmişti. Rengi çok hoş duruyor. 3 çeşit renge sahip mağazada görmüştüm hepsi birbirinden hoş benimki ise kırmızı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2018
    "memnun kaldık"

    Olumlu yönleri: Arkadaşımıza ev hedıyesı olarak tost makınası almak ıstedıgımızde fakirin bu serısını sectık. Cabuk ısınıyor kolay tost ve ızgara yapılabılıyor ve yapısma sorunu olmadan yemek hazırlanabılıyor. Kendısı memnun kaldı bız de odedıgımız uygun fıyattan memnun kaldık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2018
    "başarılı"

    Olumlu yönleri: Pazar kahvaltılarını şenlendiren bir mutfak eşyası. Güzel ve lezzetli tostlar yapılabliyor. Teflon tabakaları sayesınde yapısma sorunu da olmuyor. Hem saglıklı hem kolay hem de lezzetlı tost ve ızgara yapabılmek mumkun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "Memnun kaldım"

    Olumlu yönleri: Teflon plakaları sayesınde yapışmadan tost ve ızgara yapabılmek cok ıyı. cabuk ısınıyor ve yıyeceklerı hazırlamak da bu anlamda daha kolay oluyor. Aşırı ısınmaya karşı da guvenlık kontrolu olması cok mantıklı. Memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "."

    Olumlu yönleri: Fakir markanın mutfak eşyalarında daha önce kullanıp begendıgım ıcın tost makınasını da bu markadan sectım. Hem fıyatı cok uygun hem de cabuk ısındıgı ıcın yemegı hazırlamak da kolaylasıyor. ben memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2018
    "."

    Olumlu yönleri: Çocukların tost sevdası nedenı ıle satın aldıgımız tost makınası. Cabuk ısındıgı ıcın tostlar da cabucacık hazırlanıyor. Hem yanmıyor hem de yapısmıyor. Cok memnun kaldım ben.

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2018

    Ürün kullanılmış gibi paketi de çöplükten alınmış gibi yıpranmıştı çizikler mevcut boyaları soyulmuş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.10.2017
    "GÜZEL VE HIZLI KARGO...ÜRÜN ÇOK GÜZEL..TEŞEKKÜRLER.."

    Olumlu yönleri: GÜZEL VE HIZLI KARGO...ÜRÜN ÇOK GÜZEL..TEŞEKKÜRLER..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Torreo 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Fuşya kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Torreo 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Fuşya yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat