Stilevs Bitost  2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı/Siyah Yorumları

Stilevs Bitost 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı/Siyah yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 20.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çabuk ısınıyor kızartması da güzel kargolama hızlıydı

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    cok guzel kesinlikle tavsiye ederim fiyatida gayet uygun

  • Trendyol aracılığıyla, 01.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Stilevs zaten harika bir marka çok güzel paketlenmişti

  • Trendyol aracılığıyla, 29.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün gayet kaliteli ve fiyatı da diğer markalardan daha uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok sağlam ürün. harika paketleme

    Olumlu yönleri: Ürün kendi paketi haricinde bi kutuya daha sarılıp kargolanmış. Sağlam eksiksiz teşekkür ederim. Satıcıyıda ürünüde tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2020

    Çöl kaliteli ve guzel

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    gayet kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Bu tost makinesi o kadar çok işime yarıyor ki. Diyetteyim ve okula giderken kendime özel tost hazırlıyorum. Öğrenci için hem uygun hem de kaliteli bir ürün. Hızlıca ısıtıyor ve 5 dakikada yumuşacık ve sıcak tostum hazır oluyor. Kendim için çok memnun kaldığım ürün okulda tostlarla kilo alma derdim ortadan kalktı bu makine sayesinde. Ben sanırım diyete bir adım atmak için bu tost makinesini almayı bekliyormuşum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    urın hızlı ve saglam sekılde elıme ulastı sımdılık kullanmayacagım ama goruntusu kalıtelı ve saglam satıcı arkadasa tesekurler

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2020

    Kargo çok hızlıydı ürün gayet güzel 👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Benim icin hayal kirikligi. İade ettim. Tost basmak icin kullanilan kol inanilmaz esnek bir plastik ten yapilmis. Tost basarken kirilmasi icten bile degil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün inanılmaz kaliteli. Üzerinde hamburger köftesi yaptım ve çok iyi pişirdi. Asla yapışma olmadı. Ürün özelliklerinde yap biriktirme haznesi olduğu yazmıyordu bunun da olduğunu görmek sevindiriciydi. İnanılmaz dengeli yük basma şekli var. İçiniz rahat bir şekilde alabilir ve kullanabilirsiniz. Markası bilinmedik diyenler var. Aslında büyük restaurantlarda büyük şeflerin kullandığı bir marka.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "SAĞLAM"

    Olumlu yönleri: gerçekten çok dayanıklı bir tost makinesi yıllardır kullanıyoruz hala ilk günki gibi. Çabuk ısınıyor5 teflon kaplama, ızgara özelliği de çok iyi denemenizi tavsiye ederim. Memnun kalınacak bir model .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: sanayi tipi tost makinası. Kullanımı daha rahat oluyo, tostu basmak bu sayede çok raht oluyo. Pratik yiyecekler kolay ve kısa zamanda yapılabiliyor. Izgara özelliği de var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Tost makinemden çok memnunum. Hem rengi tasarımı hem de performansı gerçekten çok kaliteli. Aynı o dışarda büfelerde yediğimiz tostlar gibi tost yapıyorum gerçekten. Ayrıca ben sebze biber falan da çok yapıyorum çok memnunum. Temizlemesi de agyet kolay. Almayı düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Tostunu ve ızgarasını çok beğendim. Isıtma seviyeleri çok iyi hızlı bir şekilde tost yapabiliyorum, performansından memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün aynı görseldeki gibi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.bana göre bir çok marka yapmış ürünlerden daha iyi hem malzeme olarak sağlam hem gözede hitap ediyor çok hızlı ısınıyor yanma yapisma yok temizliği kolay granit plakalar çok kolay çıkıp temizleniyor.ilk denemeye tavuk göğsü yaparak denedim hızlı ve çok güzel pisirdi. Alacak olanlara hiç tereddüt etmeden alabilirler

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2020
    Stilevs Tost Makinesi

    Ürünü beğendim, hiç sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel ısıtıyor eksik bir tarafi yok herşey için yeterli

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2020

    Isınması ve tostu kızartması gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Bitost 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı/Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Bitost 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Kırmızı/Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat