Nexthome YE-3300 Beyaz El Blender Yorumları

Nexthome YE-3300 Beyaz El Blender yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün harika paketlenmiş ve fiyatına göre çok güzel bir ürün kesinlikle tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün mükemmel. 500-600 tl lik ürünlerden daha kaliteli ve sağlam. Next yapmış yapacağını. Kaçırmayın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: eski blenderım çok ses yaptığı için sinirlerimi bozuyordu attım onun yerine sessiz idarelik bir şey alaım dedim ve bunu aldım fiyatı uygun diye. İki üç kullanmadan sonra aşık oldum blendıra çünkü kesimi çok iyi motoru güçlü galiba hızlı devir aldığı için çabucak kesiyor bıçakları da kaliteli keskin. tasarımını da beğendim güzel gözüküyor alırsanız pişman olmazsınız benim gibi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Evdeki bleander bozulunca idare etsin diye bunu aldım ama idarelik değil bence evladiyelik gibi duruyor. Bıçakları falan çok keskin. Motor gücü çok dikkatimi çekti. İçine attığımı anında parçalıyor. Şekil olarakta çok şık tasarlamışlar. Markasına bakıp ön yargılı davrandım fakat beni çok şaşırttı bu makine. Alacak kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü beklentilerin çok üstünde çıktı bu bleander.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nexthome YE-3300 Beyaz El Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nexthome YE-3300 Beyaz El Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat