Braun MP 80 600 W Katı Meyve Sıkicaği Siyah Yorumları

Braun MP 80 600 W Katı Meyve Sıkicaği Siyah yorum ve tavsiyeleri

(32 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    fiyat/performans ürünü

    Az yer kaplayan bir ürün bakıyordum, fiyatına göre çok iyi. Meyve suyunu hazırladıktan sonra hemen temizlerseniz rahatlıkla temizleniyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2012
    braun kalisi

    braun kalitesi için çok uygun bir fiyat ürün hızlıca elime ulaştı gayet başarılı meyve sebze koyulan yer biraz küçük o da meyvelerin bütün atılıp motor gücünü fazla zorlamaması için miş ben beğendim avsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2012
    meyve suyu için ideal seçim..

    Ücretine göre oldukça iyi bir ürün.. 1 aydır kullanıyorum.. aşırı gürültüsü de yok.. Taze sıkılmış meyva suyu içmek isteyenlere tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2012
    meyveleri toza çeviriyor

    ürünü 2 yıldır kullanıyorum. içine ne atarsan at suyunu çıkarıp katı kısmı ise toz haline getiriyor.bir gram su bırakmıyor.çok iyi bir ürün . tek eksiği meyve giriş yerinin küçük olması. içine atacağınız meyveleri dilimlemek zorundasınız. verdiğiniz paranın hakkını veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2011
    harika

    ürünü 1 haftadır kullanıyoruz.meyveleri süper sıkıyor.geride neredeyse posa bile kalımıyor.mevye giriş ağzı küçük ama parçalayara atıyorsunuz ve çok çok kısa bir zamanda çok güzel meyve suynuzu içiyorsunuz.teşekkürler h.burada.fiyatta da mükemmelsin.şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2011
    bu fiyata kaçırmayın

    ürünü indirime girdiğinde aldım, iyiki almışım diyorum. motorun gücü yeterli, çok sert ayvaların bile zorlanmadan suyunu çıkarıyor. işiniz bittiği gibi temizlerseniz sıkıntı olmaz, mühim olan posanın kurumaması. kuruduktan sonra araları temizlemesi zor olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2011
    idare eder durumda

    çok mükemmel değil ama parasına göre iyi. çok pahalı olmadığı için güzel bu fiyata. hemen filtresi doluyor bol köpük veriyor ama ev hanımları için ideal köpüğü kaşıkla alıyorum üstünnden. aldığıma pişman değilim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2011
    çok memnunum

    yaklaşık 1 ay önce aldım çok beğendim hem çok buyuk değil hemde sökulup takılması çok kolay özellikle ustteki ters dönen tabağı meyve sularının dışarı sıçramasını engelliyor işiniz bittiği zaman duz koyabiliyosunuz görunumu dizaynı vede işlevi çok hoş tek sıkıntı filtrenin çok çabuk dolması kalabalık bir aileyseniz asla size göre değil...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2011
    akıllı seçim

    hemen geldi ve her gün kullanıyorum kaçırılmamalı, hepsi buradaya çok teşekkürler,katı meyve presi almayı düşünen varsa hiç kaçırmasın ,domates suyu bile yaptım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2011
    harika

    harika bi urun braun kalitesi bu urunde de devam ediyoo .bi tek meyve girisinin haznesi kucuk ama bir ev icin yeterli bi ururn

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2011
    bu fiyata Braun kalitesi

    Braun kalitesi, üretim Çin değil Çek Cumhuriyeti.Ne verirseniz sıkıyor, motor yeterince güçlü. Parçalarına ayırıp yıkayıp temizlemek o kadar zor değil. Sadece meyvelerin yerleştirildiği ağız dar ve o nedenle meyveleri önce dilimleyip ondan sonra sıkmanız gerekiyor. Sanırım bunun amacı meyveleri bütün halinde atarak motoru fazla yormamak. Şimdiye kadar elma, armut, ayva, pancar, havuç, kereviz denedik. Sonuç gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2011
    Dışarda bu kadar lezzetli meyve suları olmuyor

    Ürünü alırken marka değerlendirmesi dışında buradaki yorumlarıda dikkate almıştım ve beklediğim gibi sonuç mükemmel . Elma,armut portakal vardı . Elam ve armutları yıkayıp dilimledik ,ardından portakalları soyup dilimledik (6 parça gibi ) ardından bunları karışık olarak giriş haznesinden atıp meyve sularımız hazırladık sonuç mükemmel . posa kabı oldukça büyük ,meyve suyu kabı ,mümkün olduğunca köpük ayırıcı özelliği içeriyor ve büyük boy kokteyl , kola bardağı dolduruyor . Temizlemesi oldukça kolay ,sadece posa kabını çıkartırken kitapçıktaki tarife uygun hareket edin ki zorlanmayın .

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2011
    Hızlı, sağlam, kullanışlı, ama temizleme vakit alıyor.

    Öncelikle ben bu ürünü ilk çıktığında şu an ki fiyatından kat kat yükseğe Braun kalitesine güvendiğim için aldım ve çok defa da kullandım. Hala ilk gün ki performansını koruyor. Ancak artık piyasada daha kolay sökülüp temizlenen ürünler var. Özellikle üst kapağın dibinde biriken posalar, kapağın girintilerine girdiğinden elle temizlendiğinde ulaşılamıyor ve zaman içerisinde leke yapıyor. Tek çözüm her kullanmadan sonra bulaşık makinesine atmak. Meyve haznesi çok dar olduğundan her mevyeyi bıçakla parçalara bölmeniz lazım.. Bu da zaman alıyor. Güzel, sağlam bir ürün ama öyle çıkmadan çabucak bir meyve sıkıp içeyim diyecek kadar pratik değil. Meyve posasını özellikle yaz aylarında 24 saatten fazla bekletirseniz sineklenme, kurtlanma yapar dikkat edin..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2011
    kaliteli cihaz

    çok kaliteli ve güçlü bir cihaz.posasında su bırakmıyor neredeyse. temizliği de gayet kolay çok araştırdım bunu beğendim fiyatı da normal çok memnunum tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2011
    BU FİYATA, BU MARKA KAÇMAZ

    Uzun zamandır katı meyve sıkacaklarına bakıyordum. İki gün önce aldım. Markasına güvendiğim için düşünmedim bile. Yaklaşık 3 kilo havuç ve 1 kilo elma sıktım, sesi yüksek ama diyecek başka birşey yok. Ben memnun kaldım benim ihtiyacımı karşıladı. Bu fiyata, bu marka kaçmaz diye düşünüyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2011
    Fiyat memnuniyet oranı mükemmel

    Daha pahalı ürünler olduğu için ilk başta tereddüt etsemde Braun kalitesine güvenip aldım.Çok memnun kaldım.gayet güzel suyunu çıkarıyor.Sadece meyve ağzı küçük ve acele etmemek gerekiyor.Birde bayanlar için temizleme kısmı uzun süre alıyor.Ama bu fiyata bence daha iyisi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2011
    uzak durun

    Arkadaşlar buradaki yorumlara güvenerek ürünü aldım ve bugün ilk defa kullandım.Nasıl iyi yorumu yaptıklarını anlamaya çalışıyorum. 1. Ürün çok sesli.Gece çalıştırmanız imkansız 3.Portakalı en az 6 veya 8 parça yapmalısınız.Hazne çok ufak 4.Sebebini anlamadım fakat portakal sıktım acı çıktı(kabuğunun tadı çıkmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2011
    İhtiyacımı karşıladı

    Ürün gerçekten güzel. Braun markasının kalitesi var. havuç, elma, ayva denetim ve hepsinde başarılı oldu. Meyvelerin konduğu ağzı küçük o kadar, bir de iki üç bardak sıktıktan sonra mutlaka filtrenin temizlenmesi gerekiyor. Çünkü posolar filtrede kaldığı için zamanla performansı düşebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2010
    aldım çok memnunum

    yorumlara bakarak aldim çok memnunum. çünkü kulanma ve temizlik çok kolay.motor gücü çok iyi.katı meyvelerde zorlanmadan sıkabiliyor.doğru yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2010
    güzel ve kaliteli ama

    ürün elimize ulaşalı 3 gün oldu. *kalitesine diyecek yok,çok iyi. *ilk denemem,hepsi orta boy 2 elma,2 havuç ve 1 portakal dan 2,5 su bardağı meyve suyu çıktı. *posasının kuruluk oranı iyi. *temizlemesi de kolay. *yer kaplamıyor. *motor gücü çok iyi. *ses ise blendıra benzer yükseklikte ses çıkartıyor. *tek eksiği meyve giriş ağzının beklediğimden daha küçük olması. *elmayı dörde bölerim diye düşünmüştüm,ama 6-7 parça yapmak gerekiyor. *sonuç:aldığıma çok memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun MP 80 600 W Katı Meyve Sıkicaği Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun MP 80 600 W Katı Meyve Sıkicaği Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat