Philips BDM3270QP-00 Monitör Yorumları

Philips BDM3270QP-00 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Webden Al aracılığıyla, 30.10.2016
    Yeterli

    Monitör gayet güzel tavsiye edebilirim, paneldeki dokunmatik tuşlar, çok kullanışlı değiller ve hoparlorü idarelik biraz.Görüntü kalitesi olarak gayet başarılı geçikme , bulutlanma vs yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2016
    Philips kalitesini konuşturmuş

    Öncelikle ürünü hızlı ve kaliteli bir şekilde tarafıma ulaştıran Hepsiburada.coma teşekkür ediyorum. Ancak kutu içeriğinde USB kablosu bulunmadığından bu eksikliğin giderilmesi için talepte bulundum. Sonuca göre bu kısmı güncelleyeceğim. Monitörle ilgili yorumlarıma gelince, görüntü kalitesi gerçekten muhteşem bir ürün. 32 inç büyüklüğün öncelikle bir masaüstü bilgisayar için çok fazla olduğunu düşünmüştüm ama şu an uygulamalar, oyunlar ve film izleme konusunda eski 24 inç IPS monitörümle karşılaştırdığımda ne kadar fark kattığını gördüğümde bunun gereksiz bir endişe olduğunu farkettim. Öncelikle ekran AMVA teknolojisine sahip ve sıradan VA monitörlerle farkı görüş açılarının daha genişletilmiş olması (178 derece). 32 inç monitöre yaklaşık 1,5 - 2 mt mesafeden bakacak çoğu kullanıcı için vazgeçilmez bir özellik. IPS monitörlerde en sevmediğim özellik olan IPS Glowdan ise bu monitörde eser yok, siyahlar gerçekten siyah, ekran kenarlarından gelen bir ışık sızması yok. Ayrıca monitörün 8 bit yerine 10 bit renk paletine sahip olması da profesyonel çalışan kişiler (CAD/CAM, 3D, Photoshop) için önemli bir özellik olarak düşünüyorum. Benim genel PC kullanma alanım oyun, fotoğraf editleme, film izleme ve internet sörfü olduğundan bu kullanıma yönelik özelliklerden bahsetmem gerekiyor. AMVA monitörlerin en büyük eksiği response süreleri ve lagdir. Ancak bu monitörde SmartResponse teknolojisi olduğundan gerçek response süresi 8mse kadar düşüyor. Tabii ki bir TN ekran kadar (1ms) yüksek response oranı yok ama aradaki farkı insan gözünün farketmesi çok zor. Çözünürlüğü ise tam kararında: 1440p ; Nokta aralığı .27. Bu çözünürlük için hem UHDler gibi yüksek ekran kartı performansı sağlamanıza gerek yok hem de font büyüklüğü normal boyutunda. Bu monitör için yine bu siteden bir hareketli duvar aparatı aldım, böylece hem duvara daha yakın duruyor hem de film izlemek istediğimde koltuğa geçip monitörü kendime döndürebiliyorum. Bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. 9/10

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips BDM3270QP-00 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips BDM3270QP-00 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat