Kale 1701 Klasik Meyve Presi Yorumları

Kale 1701 Klasik Meyve Presi yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Dört Yıldız

    Kullanışı kolay

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2017
    rezil bir ürün

    2015 senesinde aldım ilk defa dün kullanmaya çalıştım,meyvenin koyulduğu yer vidasını ne kadar sıkarsan sık meyveyi sıkmak istediğinde aşağıya düşüyor sabit durmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    Bir Yıldız

    alet sapasağlam çok ama içinde plastik bir huni var ey bu makineyi yapan adam neyin kafasını yaşadın kesinlike almayın meyvesuyu o huninin kenarlarından akıyo falan rezillik

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016
    İç haznesi plastik-kenardan akıtıyor.

    İç haznesi plastik ve plastik tam oturmadığı için suyun yarısı yere akıyor. Kaliteli bir makineyi ufak bir hesapla rezil etmişler. Tam Türk işi olmuş. Oysa 3 kuruşluk Çelik'le iç haznesi yapılabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    Üç Yıldız

    ev kullanımı için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    Ortalama üstü.

    Sıkma performansı çok iyi denebilir. Narları bile cıcığını çıkartıyor tabiri caizse ama alına büyük bardak koymak biraz sıkıntı. Yükseklik ayarı var gibi çok sert ben yapamadım. Yükseltince de üst kısım belki kısalabilir. Standart su bardağı altına girebilir ama.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    İdare eder

    Normal bir ev kullanımı için. Sanayi tipi dediğine bakmayın. Bir kaç kez sıktıktan sonra üstteki turuncu plastik kırıldı. Plastik hunisi tam oturmuyor (çok eğrelti yapmışlar) bundan dolayı kenarlardan meyve suyu sızdırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    fena degil.

    ürün sağlam ve kaliteli duruyor fakat meyveleri iyi sıkmıyor, güçlü bir şekilde sıkıp meyveyi çıkarıp elinizle sıktığınızda hala suyu çıkıyor. Nar sıkma da en kenarda kalan nar taneleri olduğu gibi sıkılmadan çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2015
    24 saat olmadan ulaştı

    Ürünü dün sabah sipariş ettim 24 saat dolmadan ulaştı.teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2014
    1 numara

    En iyisi bu. Kolay kullanımlı. Her tarafı ayrı oynamıyor. Dengeli ve Oturaklı. Üstelik bardağı altına koyup doğrudan meyve suyunu alıyorsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2013
    Ev için ideal

    Evde kullanması ideal bir ürün. Ürün bugün elime ulaştı. Ulaşır ulaşmaz da hemen portakal ve nar denemesi yaptım ve iyi bir sonuç aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2013
    Başarılı

    Ürünü ik haftadır kullanıyorum... İhtiyacımızı karşılıyor... Hem portakal, mandalina hemde nar sıkıyorum... Daha fazlası ev için gereksiz... Bir sıkıntı yaşamadık. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2013
    HEPSİBURADA İNTERNET ALIŞVERİŞİNDE BİR NUMARA

    ÖNCELİKLE SİTE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜRLER,ÜRÜN AÇIKLAMASI ÇOK DETAYLI VE HİÇ YANILTMA YOK, GÖNDERİ HIZLI VE DİSİPLİNLİ,MEMNUNİYETSİZLİK VARSA ANINDA ÇÖZÜM ÜRETİYORLAR.ÜRÜNÜ KULLANDIM MÜKEMMEL,PİYASADAKİLERİN YARI FİYATINA AMA KALİTESİ ÇOK İYİ.TAVSİYE EDERİM.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kale 1701 Klasik Meyve Presi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kale 1701 Klasik Meyve Presi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat