Kale 1704 Profesyonel Manuel Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Kale 1704 Profesyonel Manuel Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bir ürün. Dayanıklı , kullanışlı. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Siparişi oluşturduktan 27 saat sonra elime ulaştı. Çok teşekkür ederim, mükemmel bir ürün! Evladiyelik

  • Trendyol aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime ulaştı, ancak Daha önceden acılmış bir ürün geldi sanki. Ayrıca kutunun üstünde 2 yıl garantişidir yazıyor ama kutu içinden garanti belgesi filan da çıkmadı. Ben 1704 sipariş vermiştim gelen kutuda 1705 yazıyor. İçinden damlalık aparatı çıktı ama ürününü üzerinde onu takabilecek bir yer yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünle , satıcı ile ve siparişin kargoya verilmesinde herhangi bir sorun yok. Ancak asıl sorun kargo şirketi. trendyolda diğer sitelerdekinin aksine kargo şirketinden siparişi verene kadar bilginiz olmuyor. Maalesef trendyol expres/ kuryenet üzerinden teslim edilmeye çalışıldı. 2 günde gelebilecek kargo, 15 Ekimde kargoya verilen ürün 21 ekim de gelebildi. 16 ekim den sonra hiç kargo hareketi de yoktu. bildiğiniz gibi trendyol express ve kurye net alt yapısı yerleşik ofisi vb olmayan bir firma.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fatura isteğime geri dönüş yapılmadı. ayrıca tepe plastiği ve cıvatası darbe almış anında kırıldı..parça isteğime yanıt alamadım. kullanıma engel değil ama müşteri olarak ilgilenilmesi gerekirdi.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz .. her hangi sorunu yok .. meyvenin %90 nini iyi sıkıyor.. önerilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 1 haftadır evde kullanıyorum. temizliği kolay, kullanımı pratik tavsiye ederim Satıcı iyi ertesi gün ürün dikkatli paketlenmiş olarak geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güçlü ve iyi bir ürün. Sadece damlalıklı istediğim halde damlalıksız gelmiş ancak ürünün genel kalitesi gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat için teşekkürler. Ürün gayet iyi,gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.02.2021

    Mükemmel bir makina çok çok memnun kaldım verdiğim paraya değdi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hakkını veriyor sağlamlık konusunda düşünmeden alabilirsiniz. Çok araştırdım kale 1704 olmasına dikkat edin...

  • Trendyol aracılığıyla, 04.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cidden kaliteli bir urun.Meyve sikacagi alinacaksa Kale en iyisi.Tek gecerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü gayet başarılı buldum ve sağlam ömürlük bence düşünmeden alabilirsiniz...

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    kesinlikle çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Karşılaştırma yaptım, sonuç olarak incelediklerimde en iyi diye tercih ettim ve aldım; kullandım. Sonuç ve değerlendirme: 1-Sağlam,. 2-Kullanışlı, 3-Meyva sıkacağı kısmı alüminyum olmadığından meyvaların asitinden etkilenmez, sağlıklı ürün, 4- ambalajı yeterli, 5-Nakliye süresi uygun. Eksileri -ki diğer aynı nitelikli ürünlerde de böyle olabilir; 1- Meyvanın üzerine preslendiği kısım biraz daha geniş ve biraz daha küremsi olsa, meyva içinin dışarı taşmaması için düşünülen teraslama derinlikleri de daha az olsa meyvalar preslendiğinde daha verimli olacak. 2- Düz zeminde vitalamadan kullanılabilmesi için alttaki vita yerlerinden zemine yapışmayı ve kaymamayı sağlayacak lastik tapalar eklense idi iyi olurdu. Bence 4 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten muhteşem bi ürürn. Gözünüz kapalı alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel sağlam ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 28.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Sağlam iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Merhaba Arkadaşlar bu ürünle ilgili yorumumu ,almayı düşünenler için yapacağım. Ürünü 1 aydan fazla kullandım. Kargolamada bir sorun yaşamadım. Bir kaç gün sonra sorunsuz elime geçti kapıya kadar getirdiler. Hepsi buradayla uzunca bir süredir alışveriş yapmaktayım. Alışverişlerimdem memnunum. Gelelim 1704 kale Meyve sıkacağına; ben özellikle Nar sıkmak için almıştım. Emin önündeki satıcılardan ufak bir plastik bardağa 10 lira verdikten sonra bu makineyi almaya karar verdim.Şimdi 10 liraya bol bol nar suyu içiyorum. 3 tane narla koca kahve fincanını dolduruyorum. Plastik bardağın iki katı. 1 kiloya 5-6 tane aldığınızı düşünürseniz.. Her bir kiloda 30-40 lira kar etmiş oluyorsunuz.5 kilodan sonra ürün size bedavaya geliyor. Kullanımı çok kolay özellikle meyveleri sıktıktan sonra hemen suyla deterjan kullanmadan yıkayabilirsiniz.Çok pratik sıkma mekanizmasını olduğu yerden çıkartıp yıkayıp tekrar yerine takabiliyorsunuz. Herhangi bir koku makina yağı gibi etkenler hiç görmedim. Gayet temiz. Aldığınızda bol bol Nar, Portakal ve Limon ihtiyacınızı karşılarsınız. Tek bir zayıf noktası Narları sıkarken narların kenarlarında ezilmemiş nar taneleri kalıyor. Bazen narı dörde bölüp öyle sıkıyorum. Tamamen suyunu çıkarıyorum. Bazende normal sıkıyorum. Genelde memnunum. Nar ve portakal ihtiyacımı karşılamıştır. Umarım alacaklara bir fikir vermiştir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kale 1704 Profesyonel Manuel Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kale 1704 Profesyonel Manuel Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat