Hotpoint Ultimate Collection SJ 15XL UP0 400 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Hotpoint Ultimate Collection SJ 15XL UP0 400 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(38 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    En iyisi bu bence temizlik sorunu yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    begendim

    çok araştırdım belki 50video izledim temelde hepsi aynı şekilde çalışıyor.. ilk başta bu ürünü kullanırken biraz korktum posa kısmından su geliyor.. sonra bir kaç kez kullanınca nasıl kullanacagımı çözdüm ilk gelen posayı tekrar besleme ağzımdan içine döküyorum ve posa kısmına koyuyorum ilk başşta sert meyve yada sebzeler koyarsam böyle bi sorun yasamıyorum. ama ilk başta portakal yumusak atarsam geliyor... ama diger gelen posa kuru oluyor .. cihazın da ince süzgeç yok o yüzdrn su biraz kıvamlı ama kıvamı kötü degil gayet iyi karalahana ıspanak sıktım verimi gayet iyi.. ben begendim ve kullanmaya devam edecegim fiyatı emsallerine göre gayet iyi 3000bin lira vermeye gerek yok buda gayet iyi iş görüyor.. ama daha profosyenel isteyenler tabi daha iyilerinede bakabilir..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Çok iyi.

    Olumlu yönleri: Başarılı.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2020
    Başarılı Ürün 👍 Başarılı Satıcı 👍 Berbat Kargo 👎

    Öncelikle merhabalar ; Ürün 2 gün içinde elimde PTT kargo ile gerçekleşti. PTT kargo ile Her Zaman Sorun Yaşamışımdır Bu Üründede Tabili Yaşadım. Kargo Görevlisinin Apartman Girişinden Alın Kargonuzu Demesi Mi Kaldı ,Kargo Paketini Ayağı ile Tekmelemesi Mi Kaldı , Sanki Gavur Malı. Yetkililere Duyurulur Lütfen Kargo Firmanızı Değiştirin İnsanlar O Kadar Para Verip Böyle Bir Muamele İle Karşılaşınca Ürünü Geri İade Edesi Geliyor. Ürüne Gelince ; Ürün Denildiği Gibi Doğru Ve Kargo Paketi Mükemmel di. Satıcıya Gerçekten Teşekkürler. Bir Çok Ürüne Bakıp Bu Ürünü Tercih Ettim Çünkü bir Hotpoint Ürünü. Besleme Ağzı Geniş Meyveleri 2 Parça Halinde Çok Rahat Atabiliyorsunuz . Mutfak Tezgah Arasına Rahat Giriyor Ama Besleme Ağzındaki Ürünleri Desteklediğiniz Besleme Standart Olan Tezgah Arasındaki Üst Dolaplarla Çarpıyor. Topu Topu 3 Parça Rahatça Montaj ve Demontajı Var. Yıkanması Çok Rahat Elde Pratik Bir Şekilde Yıkanabiliyor. Çıkardığı Posalar Muhteşem %5 Oranında Meyve Veya Sebzenin Suyu Kalıyor Ki O Da Normal . Motor Gücü 150W Ama Aldanmayın Gerçekten Zorlanmıyor Nar Çekirdeklerinde Bile Gram Sesi Değişmiyor. İlk Meyve Ve Sebze Atıldıktan Sonra Posa Tarafından Biraz Su Geliyor O da Büyük Bi İhtimal Süzgeç Delikleri Açık Olduğundan Sonradan Püre Dolunca Kesiyor. Çıkan Meyve Veya Sebze Suyu Alışılagelmiş Su Gibi Değilde Koyu Kıvamlı Bir Meyve Suyu Gibi Çıkartıyor. Paketin İçinden Bir De Meyve Püresi Yapmak İçin Apart Çıkıyor. Aynı Ürün H....B.... 1500 TL Kısacası Bu Paralara Alınabilecek Güzel Bir Ürün N11 e ve Satıcıya Teşekkürler .

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2019
    Beş Yıldız

    tek kelime ile mükemmel bir ürün,hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2019
    süper

    ürün çok güzel,tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2019
    Mükemmel

    Ürünü denedim denerkende her türlü meyve sebze brokoliden kabuklu limona elmalara vb kadar herşeyi denedim sorunsuz bir şekilde sıkıyor arkadaşlar iyikide almışım. Giriş yeri büyük olduğundan dolayı çok kolaylık sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: İlk bakışta bazı emsallerine göre büyük ebatta gözükse de, güçlü bir makina. Meyve püresi, meyve suyu yapma, buzlu meyveleri parçalayabilme gibi özellikleri var. Ağzı geniş. Tortusuz meyve suyu elde etmenizi sağlıyor. Meyvenin büyük kısmının iyi bir şekilde suyunu çıkarabildiği için posası az kalıyor. Bebeğim için ek gıdalara başladığımız için de güvenle kullandığım bir ürün. Paslanmaz gayet sağlam bir makina. Hem bebeğim hem eşimle benim için çok iyi bir makina almış olduk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Fiyatına göre çok iyi

    Piyasadaki alternatif tüm modelleri inceledim. Ek gıdaya geçen bebeğim için kullanabileceğim en uygun ürünün bu olduğuna karar verdim. Aldığıma da çok memnun oldum. Hotpoint zaten kaliteli bir marka, bu üründe de süper iş çıkartmışlar. İşimi rahatlıkla görüyor, herhangi bir sorun yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    Beş Yıldız

    Bebeğimin ek gıda döneminde kullanmak amaclı aldım. Bekletimi fazlasıyla karşıladı. Takıp çıkartması ve temizliği çok rahat. Hazne girişi gayet büyük. Ilk seferde kup kuru bir posa çıkartmasada, çıkan posayi tekrar hazneye attığımda posadaki su orani yüzde 5 var yada olacak şekilde kuru çıkıyor. Aynı katagorideki ürünlere gore fiyatı daha makul, oyuzden ilk posadaki islakligi biraz görmemek lazım. Urunun ebatlari ideal ölçüde, tezgah üzerinde kullaniyorum ve boyu ust dolaplara değmiyor. Maydonoz suyu konusunda süper gayet kıvamlı çıkartıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Geniş kapsamlı güzel bir makine. Ben çocuklar için almak istedim taze meyve suyu her zaman daha sağlıklı. Ayrıca çok kaliteli bir makine olduğu için meyveyi de ziyan etmiyor hepsini kullanıyor. Hem meyve suyu haznesi hem de posa haznesi oldukça geniş. temizliği biraz teferruatlı oluyo ama olsn çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019

    Olumlu yönleri: Meyvelerin suyunu güzel çıkarıyo ve çok hızlı Olumsuz yönleri: Temizlemesi çok zor. Posa biraz sulu çıkıyo tekrar atıyoruz suyu çıkmaya devam ediyo

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2019
    fiyat performans

    ürünü yorumları okuduktan sonra aldım . gerçekten yorumlardaki gibi hatta beklediğimden daha kaliteli çıktı kullanması kolay temizliği çok zamanınızı almıyor. temizlik için fırça dahi eklemişler. aynı zamanda sorbe de yapabiliyorsunuz . yazın meyveli dondurma yapmakta mümkün olabilecek. sonuç olarak 5 yıldızı hakediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2019
    Kullanışlı bir ürün.

    Ürün fiyatı çok uygun. Kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2019
    İki Yıldız

    Ben kereviz sapını sıkma amaçlı aldım ama, normalde sağ taraftan su sol taraftan da posa çıkıyor ama posa zaten bol sulu çıkıyor. ayrıca posa çıkması gereken yerden de su çıkıyor... kereviz sapından verimli suyu çıkartmak için tekrar tülbentle sıkmak gerek. Aynı durum havuç için de geçerli. posası sulu çıkıyor. Ben tavsiye etmiyorum ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 07.02.2019
    Fiyatına Göre Başarılı Bir Cihaz

    Hızlı ve özenli paketleme için teşekkür ederim. Ürün sağ tarafından darbe almıştı. Bu Kargo da mı oldu yoksa mağazada gönderim esnasında mı oldu bilmiyorum allahtan üründe bir hasar yoktu. Mağaza yetkililerinin bu durumu değerlendirmesini sorun kargo firmasında ise çalıştıkları kargo firmasını gözden geçirmesini diliyorum. Ürünü gelir gelmez kullandım gayet başarılı sıkım işlemi gerçekleştiriyor ve sesiz çalışıyor. İlerleyen zamanlarda herhangi bir arıza ve problem çıkarmaz ise fiyatı makul ve uygun öğle slow katı meyve sıkacaklarına 1500-2000 tl vermenize gerek yok. İşinizi fazlası ile gören bir cihaza benziyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2019
    Çok başarılı

    Ürünün kurulumu ve kullanımı çok basit. Temizlemesi de son derece rahat. Aparatlardaki ara kısımlar için de fırçası mevcut. Sıkım gücü oldukça iyi. Posa çıkarması gayet kuru. Çok daha pahalı olan marka ürünler ekstra ne yapar bilemedim. Meyve sularının tadı gerçekten hızlı sıkım makinelere göre çok daha yüksek aromalı. Bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2019
    Aradığım buydu

    Kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata bu kadar iyisi yok

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019
    ürünü herkese tavsiye ederim

    ürün çok güzel beğendim gelince hemen denedim gayet başarılı urunun sesi sessiz diyebilirim meyve sıkım gayet iyi posasi kuru temizlemesi çok pratik tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2019
    Ürün güzel

    Sıkımı iyi güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoint Ultimate Collection SJ 15XL UP0 400 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoint Ultimate Collection SJ 15XL UP0 400 W 1000 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat