Viewsonic VX2778-SMHD LED Monitör Yorumları

Viewsonic VX2778-SMHD LED Monitör yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2018
    Çok iyi

    Cuma akşamı sipariş ettim, Pazartesi yola çıktı, Salı günü elimdeydi. Kargonun yanı sıra ürün de harika.

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2018
    Güzel ve ucuz

    Anaakım monitörlerden çok fakı olmayan orta seviye bir kullanıcı için bence gayet yeterli.

  • NI1 aracılığıyla, 23.10.2018
    İyi ürün iyi fiyat

    Her yerde 500 tl daha pahalıyken buradan çok daha ucuz ve sıfır ürün aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2018
    10 numara 5 yıldız..

    Bugüne kadar kullandığım görüntü kalitesi olarak en iyi monitor..Çok şık ve yok yok.! 10 numara 5 yıldız.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.09.2018
    İyi

    Çok beğendim 5/5 puanını hak eden bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beş Yıldız

    Güzel monitör. Beklentilerimi karşıladı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2017
    Beş Yıldız

    Oldukça kaliteli ve şık bir monitör

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    Güzel ürün,güzel fiyat

    vesa 100x100 ile duvara monte ettim;gayet sağlam ve estetik duruyor.Gerçek 8 bit renk vermesi güzel,renkler tn panelden sonra muhteşem gözüküyor.2 watt lık hoparlörler bence monitörün karşısındayken gayet yeterli.Zaten 2 watt ile ev sinema sistemi kurmayı düşünmez kimse.Input lag değeri düşürme ayarı var,fps tarzı oyun oynarken gayet yararlı oluyor.En uygun performansı FPS 2 öntanımlı ayara çekince aldım. Menüler Türkçe ayarlanabiliyor.Çerçevede kesinlikle boşluklar yok.Gayet sağlam duruyor.Ölü pixel,backlight bleed yok.İndirimli fiyattan ve bugün teslimat seçeneği ile aldım.Çok memnun kaldım.Amazon.com üzerindeki yorumlara da bakarsanız yurtdışında da 4/5 gibi bir değerlendirme almış.Kısacası indirimdeyken değerlendirilmesi gereken bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2017
    Hatasız ürün

    Hizlı kargo, hatasız ürün, düzgün paketleme.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Çok Estetik ve Kompakt

    Ürün elime çok hızlı bir şekilde ulaştı. Kutusunu görünce acaba yalnışlıkla daha küçük bir monitor mu gönderdiler diye korktum. Ancak kutuyu açtığımda neredeyse sıfır çerçeveli çok estetik bir monitor buldum. Ben ağılıklı CAD programları kullanıyorum, çözünürlük muhteşem, titreme hiç yok, renkler canlı. Yalnız ışık sensörü olsaydı, odadaki ışık şiddetine göre ekran ayarlarını sürekli manuel olarak ayarlamak zorunda kalmazdım. En azından custom setttings olsaydı tek tuşla bu işi çözebilirdim. Monitörün standı bence yeteri kadar stabil herhangi bir titreşim yok. Bence bilgisayar masanızın stabil olması yeterli olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Vasat monitör

    Merhabalar, +'lar ve -'ler +PLS (ips) panel ile geniş görüş alanı, özellikle fotoğraf işleme ile uğraşıyorsanız ips panellerden şaşmayın. +Uygun fiyat...aynı çözünürlükteki diğer ips monitörlerden ucuz. +5ms oyunlarda problem çıkartmıyor.görüntü yırtılması problemi ile karşılaşmadım. +Arkadan ışık sızma neredeyse sıfır seviyede. -Çok düşük kasa-malzeme kalitesi..Monitörün bezel dediğimiz, ekran çevresini kaplayan kısımda monitör ile arasında bazı bölgelerde 2-3mm boşluk var bazı bölgelerde ekran ile temas var.O kısımdaki plastik bile düz değil. -Standı çok kötü.klavye ile yazarken bile monitör sağa-sola sallanıyor.en ufak titreşimde monitör çok belirgin sallanıyor. -stand hareketi çok sınırlı-sadece öne arkaya bükebiliyorsunuz.sağa sola çevirme yok.Monitörü yükseltemiyorsunuz da. -fabrika çıkışı renk kalibrasyonu yok.renklerle çok oynamanız gerekiyor.bana gelen modelde maviler mora çalıyordu. -renk kalibrasyonu için monitör içi hardware ayarlar yok denecek seviyede. -kontrast vasat.arttırsanız dijital kontrast veriyor gibi bozulma oluyor.dip siyah vasat. -5.günde panelde beyazlık oluşmaya başladı.yaklaşık 50-100piksellik bölgede beyaz daha beyaz yanıyor.diğer renklerde de bu bölge daha açık renk oluyor.panel kalitesi düşündürücü. -Hoparlör...olmasa daha iyidir...işittiğim en başarısız ses sistemi.cep tel bile daha güzel ses veriyor, o derece.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2016

    üründe 8piksel hatalı çıktı, değişim yapılacak denildi ancak oyalıyorlar, bu markayı alacak olursanız değişimi 3-4 piksele kadar yapmıyorlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2778-SMHD LED Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2778-SMHD LED Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat