Tefal Masterchef Gourmet Premium Gümüş Mutfak Şefi Yorumları

Tefal Masterchef Gourmet Premium Gümüş Mutfak Şefi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2017
    Muhteşem bir mutfak şefi

    Uzun süredir beklediğim bir üründü öncelikle çok güzel paketleme ve hızlı gönderim için hepsiburada teşekkür ederim. Ürün her zaman elinin altında olması gereken bir mutfak şefi. İstediğin her şeyi yapabilecek durumda.. Bu tarz bir mutfak şefi alacaksanız kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    Dört Yıldız

    İndirimden 1186tlye aldım memnunum 2günde eksiksiz teslim aldım. Kaliteli güzel bir ürün çok fazla parçası var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    cok iyi

    ürünü bekledim bekledim ve çok iyi bir indirimden aldım. çiğköfte pasta kremasi pandispanya hamuru yogurmasi gayet başarılı . ses tüm makinalarla aynı şekilde çıkarıyor . herkese tavsiye ediyorum ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    çok eğlenceli

    Aldığım ilk günden beri kullanıyorum pastadan köfteye kadar her şey yapmak mümkün.Ürünü alırken eşimi ikna etmek zor olsa da şuan çok memnunuz.mutfaktaki vazgeçilmezimiz oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    Aynı Anda Birçok İşi Yapabiliyorsunuz

    Oldukça Başarılı Bir Ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    tesekkurler

    uzun zamandır istediğim bi makineydi ve gerçekten memnun kaldım ürünüm çok hızlı ve özenli bir şekilde geldi teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    ÇOK KALİTELİ

    Anneme hediye olarak aldım ürünü, çok beğendik. çok kullanışlı, birçok aparatı mevcut. mutfakta işler pratikleşti resmen. gümüş rengi çok estetik duruyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal Masterchef Gourmet Premium Gümüş Mutfak Şefi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal Masterchef Gourmet Premium Gümüş Mutfak Şefi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat