King K-5013 Pızzgara Pizza Ve Grill Tavası Yorumları

King K-5013 Pızzgara Pizza Ve Grill Tavası yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı

    Çift taraflı süper. Kesinlikle tavsiye ederim. Satıcının kargolama süresi de çok hızlı.

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2019
    EKSİK

    Evet ürün harika ama eksiklik sıkıntı ürün paketlenmesi esnadında yağdanlık eksik konmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2012
    iş görür güzel

    arkadaşlar aldım kullandım süper değil ama çok amaçlı köfta balık gözleme vs yaptım memnunum yani kısaca tafsiye ederim alan arkadaşlar güle güle iyi günde kullansın

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2012
    Fazlasıyla kullanışlı

    ürünü aldım gercekten tahminimden iyi cıktı. çift taraflı oluşu cok güzel..mangal yapmak için ideal.hafta sonlarını iple cekiyorum mangaql keyfi için:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2010
    ne şirin ürün :)

    Görünce ilk düşündüğüm şey ne pratik ve yaratıcı bir ürün olduğu oldu. Dondurulmuş pizzayı yiyoruz, gözleme yapıyorum, sigara böreklerini de pişiriyor. Izgara olarak köfte de yapıyorum arada. Kısa zamanda pratik yemekler için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2010
    GÜZEL Bİ ALET

    ESKİ ANNELERİMİZİN KULLANDIĞI SACLAR VARDI EKMEK PİŞİRİRLERDİ.ONLARIN MODERNİZE EDİLMİŞ HALİ.GERÇEKTEN GÜZEL.FARKLI ALANLARADA HİTAP EDİYO.PİZZAYI ÇOK SEVİYORDUM.ARTIK DIŞARDA YEMEK YERİNE EVİMDE HİÇ OLMAZSA NE OLDUĞUNDAN EMİN OLDUĞUM YİYECEKLERİ GÜVENLE YİYECEK OLMANIN MUTLULUĞU VAR.İHTİYACI OLANLARA TAVSİYE EDERİM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-5013 Pızzgara Pizza Ve Grill Tavası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-5013 Pızzgara Pizza Ve Grill Tavası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat