Efba 600 Kebapmatik Izgara Yorumları

Efba 600 Kebapmatik Izgara yorum ve tavsiyeleri

(144 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Şanslıysanız eğer tavsiye olunur.

    Pişirmesi güzel, lezzetli, kokusuz. Yalnız pişirme görevini yapan ortadaki cam kırık çıktı kutudan, çalışıyor şimdilik ama ömrü uzun olmayacak çünkü camda mukavemet yok kırık dolayısıyla. Resimleri ve durumu anlatan bir mail yönlendirdim teknoal isimli firmaya ancak 13 gündür herhangi bir dönüş olmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2022

    Olumlu yönleri: Kullanamadım...!!! Olumsuz yönleri: Rezistans camı kırık geldi(kırılmaya karşı önlem alınmalı idi).İade ile uğraşmaya zamanım da yok...!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2021
    güzel beğendim pratik bir ürün

    Olumlu yönleri: güzel beğendim pratik bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Almış olduğum ürün rezidans yerinden çıkmiş aynı zamanda camı kırık geldi hiç memnun kalmadım

  • Trendyol aracılığıyla, 15.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün zamanında ve sağlam geldi. Ürün tavuk ve kebapları güzel pişiriyor. Patates ve Patlıcan közleme bile yaptım. Tavsiye ederim. Yedek şişinin de satılması gerekir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mükemmel

    Olumlu yönleri: Her evde gerçekten olması gereken bir şey. Çok mükemmel pişirmesi var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Başka bir markayı alacaktık ama tavsiye edilince bunu aldık her çşit yiyecceği pişrimemize olanak sağlayan bir ızgara kesinlikle alın aldırın.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün zamanında ve sağlam geldi. Üründen tavuk ve kebapları güzel pişiriyor. Yedek şişininde satılması gerekir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Ortalığa yemek kokusu duman falan sinmeden saçmadan 15-20 dakikada enfes yemek çıkartıyor. Ben bahçeli bir evimiz olmadığı için böyle yemekler çok yapamıyorum koku çıkar diye ama bu ürün sayesinde asla öyle bir problem olmuyor. Aynı işlevi gören ürünlerden kat kat daha iyi. Alırken yedek şiş de almanızı öneririm. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2021
    Tek kelimeyle harika bir ürün

    Ürün çok zarif, sağlam ve işlevsel.Uzun yıllar kullanırım inşallah.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ÇOK GÜZEL URUN PAKETLEMEDE ÇOK GÜZEL BÖYLE DEVAM EDIN ÜRÜN KALITELI TAVSIYE EDERIM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kebap Matik

    Olumsuz yönleri: Ürün geldi fakat çalışırken şişler bir süre otomatik dönüyor bir süre sonra duruyor elle çevirmek zorunda kalıyorum satıcı firmayı aradım çokta ilgilendi sayılmaz servise yönlendirdi istanbulda kaçtane servisi aradıysam biz o ürünün servisini bıraktık çünkü çok sorunlu ürün yani demek istediğim tavsiye etmiyorum elimizde kaldı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Izgara lezzeti vazgeçilmezlerim arasında yer alıyor. Zaman zaman eşime sürpriz sofra hazırlamak için elektrikli ızgara almak istedim. Efba marka elektrikli ızgara aldım. Pratik kullanımının yanı sıra leziz bir sofralar hazırlaya biliyorum. Sadece et türü değil çeşitli sebzeleri de Efba ızgarada pişirip daha leziz hale getiriyorum. Elektrikli ızgarada başka ürün tanımam.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Muhteşem

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Çok başarılı

    Olumlu yönleri: görür görmez aldım inanılmaz kullanışlı ve pratik kolay temizlenebiliyor hem et gibi yiyecekler hem de sebze gibi yiecekler közllenebiliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: fiyatı biraz yüksek ama çok güzel pişirme işlemi yapıyor. Kullanımı çok pratik temizlemesi kolay et seven aileler için uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: verdiğim paraya yazık oldu. ciğerim kebap oldu yanıyom fatma modundayım.şiş sayısı az ve uçları plastık. et pişince ateş gibi oluyorlar. mangal tadı desen o hıc yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) süper

    Olumlu yönleri: Satıcı da ürün de mükemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) şaşırtıcı şekilde harika bir makine 👌

    Olumlu yönleri: Tamamıyle annemin rastgele görmesi neticesinde keşfettiğimiz bir makineydi.Ufak çapta internette yaptığım bir araştırmayla yam olarak istediğimiz iki marka buldum.yorumları göz önünde bulundurarak tercihimizi EFBA dan yana kullandık. Şu an ilk deneyimlemeden sonra yapıyorum bu yorumu paketlemesi kargoya veriliş hızı zaten çok iyiydi .Şunu belirtmeliyim ki alacak olanlara fikir olsun 3 kişilik aile için bi kere ideal yalnız bizim evvelden de kullanöış olduğumuz termos tencerelerimiz olduğu için gönderilen standart 5 şiş tabiiki yetersiz olduğu için pişenleri şişten çıkartıp onun içinde saklayarak sıcak kalmasını sağlamak akıllıca oldu ayrıca istediğimiz gibi etleri de yumuşacık çiğ kalmadan şişleri döndüre döndüre kokusuz dumansız mutfağımızda pişrebildik.Sadece 5 şiş olayı yetersiz ekstta temin edebilirsem ev tipi ocak başı makinemizle aşk yaşıyor olucaz ;) TEŞEKKÜRKER Giitigidiyor bize bu güzelliği bulmamızda yardımcı olduğun için🙏

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün güzel şişler kısa

    Olumlu yönleri: Ürünü ailecek beğendik fakat ızgara şişleri kısa yuvaya oturmuyor o yüzden şişleri çevirmiyor şişleri beğenmedim şişler kısa firmaya sesleniyorum bu durumu dikkate alsınlar

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Efba 600 Kebapmatik Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Efba 600 Kebapmatik Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat