Arzum AR4064 Hera 800 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Arzum AR4064 Hera 800 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(4156 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet güzel çekiyor özellikle zeminde süper çekiyor.Halıda da gayet iyi fakat üst düzey beklemeyin halıya yapışıyor.Malzeme kalitesi de güzel ayrıca arzum'un sitesinden kayıt ettirirseniz +1 yıl garanti uzatmış oluyorsunuz toplamda 4 yıl garantili oluyor buda ekstrası ben beğendim tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urun f/p olarak guzel

    Urun 1 gun icerisinde gelmesi iyi oldu ama kargolamasi iyi degildi.Urunde baska uç yok.Yeri supurdugunuz uçla koltuklar veya masada ayni ucla aliniyor.Ses acisindan gayet iyi.Cekim gucu guzel.Icerisinde herhangi bir torba yok.Kendi kutusu oldugundan sadece bosaltarak rahatca kullaniliyor.Kablo uzunlugu yeterli.Kullanim acisindan begendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    fircasiz

    altında fircasi olmadigi icin hic memnun kalmadim keske ona dikkat etseymişim alirken

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Kütle merkezi aşağıda olduğu için kola daha fazla ağırlık yapıyor. Uzatma sapını ana gövdeye bağlayan sadece bir adet çıkıntı var, onu tutturana kadar sapı hareket ettirmek gerekiyor, başka süpürgelerdeki gibi hemen oturmuyor. Çekiş gücü kötü değil. Orta sınıf bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Kargo aynı gün gönderildi ürün gayet iyi çekiyor el süpürgesi de oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Gayet güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Anneme aldım,kendim deneyimleyrmedim ancak annemden aldığım geri bildirim çok beğendiği yönünde,sesi de performansa göre makulmüş...paketlemede ve iletide herhangi bir sorun yok,teşekkürler bütün birimlere...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün oldukça güzel. Zamanında ve güzek bir şekilde teslim edildi. Trşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika makina

    makina süper cekiyor gayet kullanışlı bi makina ama makinanın üzerinde cizikler vardı ufak tefek paketleme cok kötüydü herhangi bi ekstra paketleme yapılmamıştı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat performans olarak gayet güzel bir ürün süpürge alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok beğendim

    Bu üründen anneme aldım ve üründen çok memnun ?? gönül rahatlığıyla alabilirsiniz!

  • HepsiB. aracılığıyla
    memnunum

    sesi yuksek ama emiş gucu cok cok iyi...????????

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünenlere Tavsiye ederim

    Fiyat kalite olarak çok beğendik. Çekiş gücü iyi, kablo uzunluğu ve toplaması iyi, dış görünüşü çok hoş. Severek kullanıyoruz. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara 5 yıldız

    Yapılan yorumlara güvenerek aldım. İyi ki aldım. Şimdilik memnunum, sesi yok denecek kadar az ve 800 Watt olmasına rağmen halıya yapışıyor. Demir sapı pek sağlıklı gibi değil ama o kadar kusur olacak artık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    anneme hediye olarak aldim cok guzel bir urun cok begendi mutfak icin cok pratik ve kablosunun uzun olmasi buyuk avantaj :)

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2022
    Başarısız

    Memnun kalamadım açıkçası. Zaten idare etsin diye almıştık ilk fırsatta değiştirdik

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2022
    F/P'nin de üzerinde bir ürün

    Ürünü mart ayında aldım, tam 9 aydır sorunsuzca kullanıyorum. Bütün evi dip köşe tertemiz süpüreyim beklentisiyle alınacak bir ürün değil. Daha çok günlük yüzeysel kullanımlarda, ufak tefek dökülen şeyleri pratik olarak süpürmede kullanılabilecek bir ürün. Hafif olması sebebiyle kullanırken yormuyor ve başlığının dönmesi de sandalye/masa vs. aralarına girerken kolaylık sağlıyor. Filtresi küçük ve birkaç kullanımda doluyor. Ancak normal elektrikli süpürgenin performansıyla bir tutulmayıp, bu şekillerde kullanım için alındığında, filtresinin çabuk dolması da herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Bazı yorumlarda şikayet edildiği gibi öyle çok yüksek bir sese sahip değil. Bu tarz ürünlerin hepsinde olan bir ses düzeyi var. Gecenin bir yarısı saatlerce çalıştırılmadığı sürece de kimseyi rahatsız etmez.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2022
    Bozuk

    Ürün bir yıl içinde bozuldu umarim garantide sorun çözülür

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2022
    Kullanışsız ve dayanıksız

    Arkadaşlar gelip buraya iyi, kaliteli gibi şeyler yazıp insanların kandirilmasina sebep olmayın. Ürünün sapını tutan kısım ufacık plastik o da hemen kırılıyor. Aldığı tozu dışa veriyor. Çok sesli. Daha olumsuz ne olsun.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2022
    Kırıldı

    Ürün alt tarafinda kirildi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR4064 Hera 800 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR4064 Hera 800 W C Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat