Viewsonic VG2438SM Monitör Yorumları

Viewsonic VG2438SM Monitör yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.10.2016
    yüksek çözünürlüklü

    kaliteli ve keskin bir ışığa sahip monitör kesinlikle. yüksek çözünürlüğünü beğendim. çok memnun kaldım ve fotoğrafçılıkla artık uğraşmamama rağmen daha önce yaptığım işlemlere baktığımda keşke daha önce alsaymışım dedim. yalnız tek beni şaşırtan hoparlörü oldu. keşke bulundursalardı hoparlörleri dahilinde. fiyatına değer bir monitör kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    1920x1200 Çözünürlük Farkı

    Merhaba arkadaşlar monitörün özelliklerini incelediğimizde diğer monitörlerden en büyük farkı çözünürlüğü (1920x1200) 178 derece yatay ve dikey olarak bizlere daha etkili bir görüş açısı sunuyor özellikle Filmlerde ve Oyunlarda bu farkı hissediyorsunuz benim de monitörü alma amacım zaten buydu.. Paneli IPS türü (PLS) Ekran arkadaşlar renkler çok canlı beni fazlasıyla memnun etti diyebilirim.. Göz sağlığınız içinde Flicker-Free (Titreşimsiz) Ekran ve Blue Light Filter Teknolojileri ile Rahat ve Uzun Kullanım İmkanı sunuyor bu farkı 1 hafta sonra hissediyorsunuz gözlerinizdeki yanma, sulanma ve kızarıklık sorunları tarihe karışıyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VG2438SM Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VG2438SM Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat