Viewsonic VX2776-SMHD LED Monitör Yorumları

Viewsonic VX2776-SMHD LED Monitör yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Acil durumda kaldığımız için sipariş vermiştik ama beklentilerimizin çok altında kaldı. Oyun oynamayı bırakın, film izlerken bile renklerin solukluğunu fark ediyorsunuz. Sahne geçişlerini ve renk uyumlarını yakalayamıyor, bu nedenle ekran görüntü kalitesi azalıyor. Monitörün kendi ses çıkışı da yok. Tam bir fiyat performans ürünüdür diye düşünmüştüm ama bu fiyata farklı modellere bakılabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Görüntü aktarımı renkler güzel canlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    f/p ürünü

    Olumlu yönleri: Fiyat performans ürünü. Renk doygunluğu, keskinliği ve kontrast oranı başarılı, IPS panel olduğu için geniş görüş açısına sahip. Mat ekran tasarımla uğraşanlar için oldukça iyi bir sonuç veriyor. Çift HDMI girişi olması çok iyi bir özellik. Kenarlarda ışık sızması var ama fazla belirgin değil. Genel olarak memnunum üründen, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evde kullanmak için aldım. Görünümü güzel bir monitör. Hdmı ve power kablosu ile beraber geliyor ürün. Televizyon gibi ekranı var maşAllah, sıkıldığında otur filmini izle. Görüntü kalitesi on numara, ölü piksel yok. Monitörün açılıp kapanma süresi de çok iyi. Bu performansa bu fiyat çok uygun kaçırmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürünü satıcının ulaştırması

    Olumlu yönleri: ürün sorunsuz ulaştı Olumsuz yönleri: .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    F/P ürünü. Renk doygunluğu, keskinliği ve kontrast oranı başarılı, IPS panel olduğu için geniş görüş açısına sahip. Mat ekran tasarımla uğraşanlar için oldukça iyi bir sonuç veriyor. Çift HDMI girişi olması harika. Kenarlarda ışık sızması var ama fazla belirgin değil, sanırım biraz da şansınıza kalıyor bu durum. Bence bu fiyata kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    urunu bilmem ama hepsiburada musteri hizmetleri ile hepsijet sinifta kaldi, tek soyledikleri anlyasiniz icin tesekkur ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020

    Arkadaşlar kutudan ürünü çıkarır çıkarmaz kaliteyi hissediyorsunuz. Güvenlik bandını kestikten sonra çok kısa sürede kurulumu yaptım. Herhangi bir ölü piksel çıkmadı ve ışık sızması yok. İlk defa IPS panel deneyimim oldu ve buna bayıldım. Renkler çok canlı ve görüntü kalitesi inanılmaz iyi. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı, monitorde bulunan hoparlör de bana yeterli geldi. Ayrıca Gamers_Arena'ya da teşekkür ederim, siparişi perşembe verdim cumartesi elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Görüntü kalitesi beklediğimden çok daha iyi, pc ve ps4 için aldım ve çok memnun kaldım. Hoparlör konusunda baya zayıf, sesleri kötü veriyor. Usb girişi yok olsaymış daha iyi olabilirmiş. Genel olarak güzel bir monitör, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.09.2020
    PS4 için iyi bir monitör oldu.

    2 yıl kadar oldu kullanıyorum PS4 ile, oyunlarda tepki süresi (input lag) iyi, şu ana kadar da herhangi bir arızası, piksel hatası da oluşmadı. Daha büyük ekranda 4K & HDR oyun oynamak her zaman iyidir ama bu özellikleri ile küçük bir oda alanı için oyunlarda geri bırakmadı hiçbir zaman.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    yıllardır viewaonic monitörleri kullanıyorum grafik tasarım öğretmeniyim fiyatına göre renk doğruluğu ve parlaklık oldukça yeterli .bu üründe kullanılan panel tasarımcılar için fiyat performans olarak en kalitelisi. gözü yormuyor tasarım programlarında detayları rahatlıkla kullana biliyorsunuz. Mac alternatifi bir pc toplarken bu fiyata alabileceğiniz en iyi ekipman.

  • HepsiB. aracılığıyla

    İş yerine ikinci monitör olarak aldım. Tahmin ettiğimden çok daha canlı renklere ve yüksek parlaklığa sahip bir paneli var. Menüleri çok kullanışlı. Görüntü ayarlarını istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz. Ölü piksel sorunu ile karşılaşmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla

    IPS ekran canlı renkler ve olağanüstü net görüntüler sunuyor. Ekranı hemen hemen her açıdan görebiliyorsunuz. Fotoğraf düzenleme, film izleme ve web'de gezinti için ideal. Paneli göz yormayacak şekilde tasarlanmış. Sürekli bilgisayar başından ayrılmayanlar için tercih edilebilecek bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Kurulumu yaptıktan sonra "daha önce monitör kullanmamışım" dedirtecek cinsten muazzam bir performans ile karşılaştım. Görüntü tek kelime ile harika. PC ve PS4'ü bağladıktan sonra renkler ve canlılığına hayran kalmamak mümkün değil. Alacak olanlar tereddüt etmesinler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2020
    Mükemmel ürün

    Ürün süper. IPS ekran olması... Hem HDMI hem DP olması... Büyük ekran olması... Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat karşılaştırması yaparsanız aynı özellikte en uygunu bu ürün çıkar. En azından ben aldığımda öyleydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2019
    Beş Yıldız

    Ofiste günde yaklaşık 5-6 saat civarı kullanıyorum. Yapı itibariyle son derece estetik bir tasarıma sahip. Piksel yoğunluğu ve renkler çok iyi. Görüş açısının yüksek olması nedeniyle ihtiyaç duyulduğunda yanınızda oturan kişi de ekranı rahatlıkla görebiliyor. IPS monitör arayanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2019
    Dört Yıldız

    biraz geç gelsede gayet iyi ofis için müthiş

  • HepsiB. aracılığıyla

    MacBook'la birlikte kullanmak için aldım. Ekran o kadar güzel ki, hem büyük, hem çerçevesiz, hem de renk kalitesi süper. Giriş sayısı çok iyi, HDMI yanında display port var. Ses kalitesi yeterli. Menü içeriği epey zengin. Alacaklara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2776-SMHD LED Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2776-SMHD LED Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat