Electrolux ESPC74SWT Silent Performer 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux ESPC74SWT Silent Performer 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(778 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli ve güçlü bir ürün.

    ürünü çekinmeden alabilirsiniz. Çekim gücü çok çok iyi. tarif etmem gerekirse güç ayarını en yüksek seviyede kullanmanıza imkan yok. halıyı silkelemek için en yüksek ayara getirebilirsiniz. :) Toz haznesi yeterli gibi ama çıkarıp takması ve boşaltması çok pratik olduğundan bu büyük bir problem değil. Ayrıca malzeme kalitesi de oldukça başarılı. Fiyatı uygun diye acaba kötü mü diye düşünmeyin. Çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika ötesi

    Daha önce dyson kullanmış biri olarak bu süpürgeyi tavsiye ederim.Özellikle çekerken çektiği tozları o an gösteren haznesi çok iyi.Insan temizlendimi temizlenmedimi daha iyi anlıyor.Toz görünmeyince başka yeri süpürüyorsunuz.Çok ama çok memnun kaldım.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Araştırılıp alınmış bir ürün

    Ürünü iyice araştırma yaptıktan sonra almaya karar verdim. Enerji verimliliği A sınıfı, Toz emisyonu A sınıfı ve sert zeminde temizleme performansı A sınıfı. Halılarda C sınıfı olduğu görülüyor ama evimde halı olmadığı için bunu kriter olarak almadım. Hiç öyle pahalı süpürgelere bakmaya gerek yok. Gerçekten çok performanslı ve ufak bir süpürge evde yer kaplamıyor. Bu kadarcık süpürgeden nasıl böyle güç çıktığına şaşırıyorum. Kaliteli ürün derim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel kaliteli tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2022
    Fiyat performans üzeri

    Olumlu yönleri: Hafif, küçük ve güçlü. Her türlü zemin aparatı mevcut. Kablo boyu oldukça yeterli. Turbo başlık performansı güzel. Olumsuz yönleri: Hortumu biraz ince. Bazen kıvrılabiliyor ama çok ta sorun yaratmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    gayet güzel rahat emiş gücü yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunuz. Fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kullanışlı ve anneye hediye olarak çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu süpürgeyi arkadaş tavsiyesi ile aldım.ve çok memnun kaldım yorulmadan evim tertemiz olsun istiyorsanız bu süpürgeyi alın. Emiş gücü çok güzel ama sizi yormayan kolunuzu düşürmeyen bir süpürge annemin kollları yorulmadan evi süpürmesi için aldım herşeyinden memnunum alacaklar hiç düşünmesin küçük ama işinizi gayet güzel görür çok paralar vermeye hiç gerek yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: 1 yildir kullaniyorum harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli makine çekim gücü çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü almadan önce tereddütlerim vardı ama şu anda o tereddütlerin ne kadarda anlamsız olduğunu göstermiş olduğu performansı ile gösterdi bana kesinlikle alan kişiler gönül rahatlığı ile alabilirler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 ay araştırdım.gerçekten çok iyi sekizyüze almıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce süpürge kullanmıyormuşuz. İnanılmaz kuvvetli ve sessiz. Halıların yüzleri açıldı. Herkese tavsiye ederim. Satıcıya da çok teşekkür ederim hızlı bir şekilde kargoladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tabiki electrolux farkı muhteşem bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Annem için aldım. Sapasağlam, karton kutusu dahi hasarsız geldi. Emiş gücü çok çok iyi. Plastik kalitesi üst modellerdeki gibi kaliteli değil. ELECTROLUX süpürge konusunda çok başarılı bence. Evde de aynı markayı kullanıyorum. Umarım uzun yıllar aynı verimlilikte kullanılır.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2021
    1.5 yıldır kullanıyorum çekiş gayet güzel

    Ben yaklaşık 1.5 yıl önce aldım ve şimdi yorum yapmayı daha uygun gördüm. Bu şekilde süpürgeyi alacakların ilerleyen zamanlarda çekiş gücü düşermi sorusuna cevap getireceğimi düşünüyorum. Öncelikle makine torbasız olduğu için filtreleri çabuk tıkanıyor ancak bu sorun değil. Arkadaki sünger filtreyi ve öndeki hepa filtreyi çıkartıp hava tuttuğunuz zaman eskisi gibi çekime devam ediyor. Hepa filtre aynı zamanda yıkanabiliyor ancak ben hala yıkamadım. Ayda bir hava tuttuğum için gayet iyi çekiyor. Parça olarak kaliteli malzemeden üretilmiş. Kırık çatlak oluşmadı. Ses gayet düşük yanında konuşurken 2 kişi birbirini duyabiliyor. Turbo başlık halı için harika bir aparat. Ben 1.5 yıl önce amazzondan 820 tl ye almıştım şu an fiyatlar uçmuş.ama 3000 tl verilir mi bilmem. 820 tl iken ideal f/p ürünüydü

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sessiz kayganlığı lastiklerini beğenmedim kablonun üstünden bile geçemiyor yada ağırlığından emin değilim. Aşırı çekiyor halılarım ince yapıştığı için silkeliyorum. Halı aparatı var ama her seferinde değiştiremem o açıdan pratik değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli süpürge eski supurgem kırıldığı için aldım emiş gücü gayet iyi seside o kadar yüksek değil

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESPC74SWT Silent Performer 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESPC74SWT Silent Performer 650 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat