Karcher T 7/1 850 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Karcher T 7/1 850 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: kullanması bu kadar zor bir süpürgeyle daha önce karşılaşmadım. halıyı o kadar çok tutuyor ki süpürgeyi geri çekerken inanılmaz bir kas gücü gerekiyor. bunun bir ayarlanması lazımdı yani.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İŞ YERİ İÇİN ALDIK MEMNUNUZ

    Olumlu yönleri: GAYET PROFESYONEL ÜRÜN İŞ YERİ TEMİZLİĞİNDE KULLANILIYOR. MEMNUNUZ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı hafif hareket kabiliyeti iyi sadece kablo sargısı yok oda olsa daha pratik olacak kullanım sırasında değil ancak kenara bıraktığınızda kablosunu elle sarmak gerekiyor. Çok güzel bir süpürge çok memnunum fiyat fayda ekseninde memnun kalırsınız. Ben aldım kardeşim aldı işe yerine alındı.

  • NI1 aracılığıyla, 01.01.2021
    güzel ürün

    hafif, küçük, güçlü. atom karinca

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2020
    kaliteli urun

    ürünü beğendim, küçük pratik ve kullanışlı, tek sıkıntısı başlık havayı emerken zaman zaman ıslık sesine benzer bir ses çıkarıyor

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2020
    işini iyi yapıyor.

    malzemesi hafif, yormuyor. extra aparatı yok, olsa da zaten ben onları 2 aya kalmaz kaybederdim. kabloyu içerisinde muhafaza etmiyor, bence çok sakıncası yok. çekiş gücünü dışarıdan ayarlayamıyorsunuz, ne işe yaradığı meçhul zibilyon tane özelliği yok. sadece açma-kapama düğmesi var. şaşırtıcı olan ise; o kadar güçlü bir motordan çok az ses çıkıyor olması. doğuş yapı marketten aldım, hem hızlı gönderi hem de yanında hediye 10tane toz torbası göndermişler, mis gibi de paketlemişler. zaten işini iyi yapanlar sayesinde devam ediyor bu e-ticaret, yoksa ürünü görmeden, mağazayı görmeden alışveriş yapmak kolay iş değil.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2020
    temizlik

    Harika bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2020
    Orjinal

    Evet ürün orjinal kutusunda sağlam olarak geldi

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2019
    teknikadres karch t7/1

    malesef istediğim gibi bir ürün ve alışveriş olmadı ama umarım uzun süreli sağlıklı bir kullanımım olur...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    İşini yapıyor

    Parasını sonuna kadar hak ediyor özellikle hortumundan tutup çekenler için sağlam basit sadece süpürüyor motor güvenliği çok iyi çift hatta 3 lü koruma var tek eksiği kablo toplanmıyor ama kablo uzunluğu ekstra uzun ev için aldım 2 yıldır kullanıyorum yenisini akrabamıza hediye olarak aldım

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2018
    Uygun fiyat, kargoya hemen verildi

    ürün hiç açılmamıştı. Sıfır kutu geldi. Karscher kalitesi her yerinden belli zaten. Boyutları ufak, her yere rahatlıkla konabiliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karcher T 7/1 850 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karcher T 7/1 850 W D Sınıfı Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat