Ilife V3S Pro Elektrikli Robot Süpürge Yorumları

Ilife V3S Pro Elektrikli Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2017
    urun guzel...

    halisiz evler icin ideal....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    beğendim :)

    23.12.2017 tarihinde aldım firma hemen gönderdi bugünde kullandım ve izlenimlerimi insanlara yanlış yönlendirmeden aktarmaya calışayım. halıflex tarzı halınızda orta bir temizlik yapar. yerde halı yoksa 10 numara temizlik yapar yerde nekadar kıl,tüy.dökülmüş kırıntılar hatta havada uçuşan hafif tüyler yerdeyse affetmez :) 1,5 saatde evi bitirdi eşimde paspasını cekti. bizim evde 2 tane kedimiz var sırf onların tüyleri yüzünden 2 günde bir elektrikli süpürgeyi açmak zorunda kalıyorduk yerlerde bazende havada uçuyordu ve rahatsızlık veriyordu helede tüy dökme zamanı geldimi bıktırıyordu. bugün robotu açtık ve makınanın haznesi full doldu ve yerler pırıl pırıldı gerçekten bizi çok mutlu etti. elektırıklı süpürge çok yoruyordu bel ağrısıda cabasıydı o enerjiyi paspasa verdik:) evinde hayvan besleyen insanlar için biçilmiş kaftan bu yüzden çinlilere dua ettim :) biz evde halı sermedigimiz için halıda nasıl oldugunun tecrübesini yapamadık bu konuda bilgi paylaşımımız sadece tahminlere dayanacak halıflex gibi. fiyatına gelince aslında pahalı degil türkiyede pahalı oda dolar dan kaynaklanan ve yurt dışından gelen ürünlerde kdv ötv derken birde doların dayanılmaz yükselişiyle en ucuzu bile çok pahalı gibi geliyor kısaca evet pahalı :) tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2017
    Mükkemel

    Evet çok beğendiğim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2017
    Beş Yıldız

    Cmt akşam sipariş verdim.Pz kargolamışlar.Pzt kargo geldi.Sorunsuz ve hızlı teslimat için teşekkürler.Köpeğim var.Ürün umarım yorumlardaki gibidir

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2017

    ürün gerçekten kullanışlı..

  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2017

    Ürünü alacaklara bu ürünü tavsiye ediyorum. Kısaca ürün gayet kuvvetli, halıda vs kolayca gidiyor, kilim gibi yerlerde takıldığında kendini kurtarıyo. Ancak toz almıyo, kırıntılar için birebir. Benim kedi köpeğim yok ama muadili pasaklı çocuklarım var geniş az eşyalı mekanlar için ideal.

  • NI1 aracılığıyla, 03.10.2017

    harika.. her gün ev süpürme işinden kurtulduk....salık verilir....

  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2017
    Muhteşem!

    Ürün harika.Evin temiz olduğunu düşünüpte çalıştırdığınızda bile bir sürü toz, kıl, tüy toplamış olduğunu görüyorsunuz haznesini açtığınızda. Tek yapmanız gereken evdeki halı saçaklarını ve kabloları toplamak yoksa takılıp kalabiliyor. Çok kullanışlı, düşünen herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans olarak cok iyi. Evde iki kedimiz var bizim için cok buyuk rahatlık oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2017
    Tahminimden de iyi

    Farklı bir marka almayı planlamıştım ama stok yoktu, bu ürünü uzun kararsızlık döneminden sonra aldım. Beklentimin üzerinde performansı var. Kedi tüyü, granül, mama kırıntıları vs kolayca süpürdü. Halı üzerinde de hiç fena değil. Sadece kilim ve paspas üzerine çıkarken fırçası takılabiliyor. Bunları kaldırmak gerekiyor

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2017
    Çok güzel tavsiye ederim.

    Az eşyası olan evler için tavsiye ederim. Koltukları yerden 1 karış yüksekse altına rahatça girebilir. Halı üstünde kolaylıkla ilerliyor. İlk çalıştırdığınızda sanki bir işe yaramıyor gibi geliyor ancak 10dk sonra toz tankına baktığınızda yok artık bunlar ne diyeceğiniz kadar temizliyor. Hala algoritmasını çözemedim manasız bir şekilde dolaşıyor. Saçaklı halılarda ve kablonun bol olduğu yerlerde sorun yaşayabilirsiniz. Gerçekten işe yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    Süper!

    Başlangıç olarak bu modeli aldım çok memnunum. Halısız zeminde daha iyi temizliyor. Çok sesi yok ama dışarı çıkarken açıp geldiğinizde evi temiz bulmak süper. Bunca zaman neden almadıysam neyse şiddetle tavsiye ederim. Özellikle anneniz eşiniz için alın. Siz de onların duasını alırsınız onlar mutlu siz mutlu daha ne olsun :)

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2017

    fayda / fiyat dengesi yüksek ama sert yüzeyler ve geniş alanlar için çok daha kullanışlı. Belli bir rotada değil, karışık hareket ediyor. Dolayısıyla biraz daha uzun süre kullanım gerekebilir. Tabi ki özellikleri arttıkça fiyatı da artıyor. Yer kaplamaması, sessiz oluşu, ilk başlarda seyretmesinin eğlenceli oluşu nedeniyle günlük kullanım için ideal. Derinlemesine temizlik isteyenler daha üst modele bakmalıdırlar. Ben bulamadım ama bir de yedek parça, servis, ömür yorumlarına göz atmakta fayda var.

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2017
    Sorunsuz Çalışıyor

    Tüm fonksiyonları sorunsuz işlevsel çalışıyor. Gayet güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2017
    Beklentimin çok üstünde

    Süpürge olarak çok başarılı bir ürün. Evde kedimiz var, kum tanecikleri, kedimizin tüyleri..vs gibi heryşeyi köşe bucak süpürüyor. Hatta yüksekliği 6cm olan her yere girebiliyor. oturma grubumuzun altı 5cm di, 1 cm yükselttik. şu an koltukların altını da süpürüyor. Çok fazla bir ses de çıkarmıyor bence, kedimiz süpürgeden korkar ama bu minik robotan korkmadı bile. Tek dez avantajı, hepsiburadanın bu ürün için yedek fırça ve hepa filtresi satmaması. yakında bunlarıda getirir hepsiburada inşallah da yurt dışından sipariş etmek zorunda kalmayız. Sonuç olarak, bu ürünü almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Şu an işyerim için ikinci ürünü alıyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Dört Yıldız

    Çok tüylü bir köpeğim var. bu robot bayağı etkili. onu sevdim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.08.2017
    Çok iyi Hayatı kolaylaştırıyor. Uzun zamandır aklımdaydı iyiki aldım.

    Çok iyi Hayatı kolaylaştırıyor. Uzun zamandır aklımdaydı iyiki aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2017
    Çok iyi

    Piyasadaki diğer modellerle karşılaştırıldığında bu fiyata bu ürün çok iyi, evde iki tane bir kedi bir köpek hayvanımız var, bize yeterli oluyor, arada sırada toz haznesini boşaltmak gerekiyor. Toz haznesi biraz küçük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2017
    Beş Yıldız

    Urun cok iyi. Genelde random olarak supuruyor gibi gozuksede, parlak seramik yerde kullanim icin ideal. Kullanim kilavuzunda belirtildigi gibi 1 metre bosluk olacak sekilde sarj yuvasini yerlestirirseniz, kendisi bunu buluyor: sıkıntı yok. Memnun kaldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2017
    Çok memnun kaldık.

    Gayet başarılı. Evinde evcil hayvanı olanlar için çok büyük kolaylık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ilife V3S Pro Elektrikli Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ilife V3S Pro Elektrikli Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat